Zawsze, gdy tu zaglądam, mam coś do skomentowania. Tak jest i tym razem :)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez miszcz leon
Sammos wyglądasz jak rumun ;D
|
A ty wyglądasz jak kubuś puchatek. Albo może to na twojej podstawie utworzyli ta postać? Podobieństwo uderzające, nie tylko pod względem wizualnym xD
Cytuj:
kocham cie za to foto :*
Jestes zajebisty.. mistrzunio!!! Dziękuje za rady kierowane w moja stronę Thx !
Ps. Tak... no tak.. naprawde.. widac ze grasz w tibie...... Przez takich jak ty osoby grające w gry MMORPG są kojarzone z lamusami ;/
|
Ha! Jasne, że jest zajebisty. Jest przystojny i co najważniejsze - inteligentny, czego nie można o tobie powiedzieć. A to twoje "ps." pisałeś, domyślam się, patrząć w lustro.
Cytuj:
|
No, nie, głowa to ci się wręcz zmniejszyła. Pozwól, że spytam... który miesiąc? ^^ Wcześniej do zdjęć przywdziewałeś czarne łachmany... Wróć do tego, toć czarne wyszczupla.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xaszkil
a Speedy i tak ma wiecej IQ niz wy to na chuj sie udzielacie ze jest tepym idiota..
Lonek pisal chyba zebyscie dawali swoj poziom IQ wiec... czeka ^.-
ciekawe kto bedzie glupi jak wam kozaki wyjdzie 80 IQ : (
|
Kuźwa, jak ty już coś napiszesz to zwieracze puszczają... Sądząc, iż leon ma wiecej AjKju, udowadniasz, że w ogóle nawet nie wiesz, co to jest.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez buczek
Cytuj:
powiedz mu to prosto w twarz
|
gdyby speedy to zrobil to dzieciak by sie obsral wiec nie rob z kolegow posmiewiska
|
Chyba by się zsikał... ze śmiechu, kuźwa, jakby mu zaczął śpiewać sopranem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez buczek
Dave zostales pojechany, ale taka prawda i sie z tym pogodz
|
Pojechany? Gdzie? Pomimo mojej ogromnej spostrzegawczości, nie zauważyłam tego. Ale za to jestem w stanie zauważyć, że to ty jesteś pojechany, przejechany, zajechany, niedojechany z każdej strony, gdzie nie popatrzysz.
A na koniec najlepsze...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nerfafik
@Dark'storm,Distsu,ten z 22lvl
Kozaczki przez internet ;s
|
NO TU KURWA GLEBŁAM NA ZIEMIĘ XDDDDDDD! Omg, dzieciaczku, kto tu jest kozakiem przez internet? Kto inny jak nie ty? xD Nie śmieję sie z twojego zdjęcia, no ale po tym, co widzialam, to chyba nawet ja bym cie rozłożyła na rl... ^^
Tylko tyle mam do powiedzenia bo nie chce mi się wszystkich postów czytać. Najciekawsze to są jednak leona i buczka. W końcu śmiech to zdrowie.