Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

LaresCotton 11-02-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silny123 (Post 1893899)
czyli teraz sie przyznales ze nas bedziesz zabijal bo.... nas nie lubisz? :D
a jak ci szczerze powiem ,ze nigdy bym nikogo za free nie zabil np.teraz pomomo to ze mnie troche potargales na tym forum nie mam do ciebie zalu i jak bym mial nawet okazje do zabicia ciebie nie zrobil bym tego bo wiem jak hujowo jest padac no ale to ze zabiles Xhilijian zmienia postac zeczy (nie mowie ze cie zabije bo go zabiles). a ty zabijasz bo tak ci sie podoba a td nie lubisz bo my gramy w spokoju mamy kochanego baksia i jak jest war niechcemy do was dolonczyc przeciwko wri

rofl myslisz ze bedzie jakis war wri vs siejnik? lol nie poprosilibysmy was o pomoc w zadnej kwestii, daruj sobie ;d

jak grasz uczciwie to graj ja nic do ciebie nie mialem poki nie zaczales pierdolic glupot na forum. jesli cos piszesz to rob to opierajac sie o fakty. nie zabijam juz bo mi sie podoba, bo nie moge, zabijam teraz tylko jesli mam powod

Silny123 11-02-2008 22:29

twoj powdo to jest: prosze pana on do mnie powiedzial h*j i teraz musze go zabic bo to jest niewybaczlne haha podobnie jak elaro sie do mnie o cos kiedys przyczepil nawet nie wiem o co powiedzial ze napisalem cos czego nie napisalem.ja tam o to co wypisujesz na froum nic do ciebie nie mam poprostu wyrarzasz swoje zdanie tak samo ja wrarzam swoje a trudno jest cos powiedziec opierajac sie na faktach bo prawie caly czas klamiesz

pogromcar 11-02-2008 23:49

Ktoś tam pisał, że eneris niema pvp to weź mi człowieku powiedz jak pal ma mieć pvp co combo walnie w najta z exori mas i najt padnie rozumie pvp postaci magicznych sd, sd, sd, vis hur, ue, sd, ded ale palka. Palek strzela z as starów i exori con na czym ma niby te jego pvp polegać na tym żeby sie potionował czy jak

Eneris 12-02-2008 00:07

Ja na was nie wrzucam tylko mówię to co sądzę, a że sądzę to co sądze to już moja sprawa.

Silny nikt nigdy nie chcial żebyTD dolączyło do wojny...

LaresCotton 12-02-2008 00:09

chociazby na tym zeby wiedziec gdzie sie nie wchodzic, gdzie rzucac mwalle, kiedy sie leczyc, jak uciekac/blokowac. chujowa masz definicje pvp bo to nie tylko runy -_-

@silny szo
mowilem ci ze nic rezie nie pisalem o tym co wypisujecie na forum, nie mozesz tego zrozumiec? wskaz mi tez gdzie klamalem, bo ja nie widze nigdzie klamstw z mojej strony, oswiec mnie

Dyziohyziopl 12-02-2008 00:44

Witam - wreszcie coś się na forum dzieje.Na początek chciałbym kogoś poprosić o zwięzłe wyjaśnienie sytuacji o którą jest tu od kilku dni jazda.Czytam te posty od kliku dni i za ch..a nie wiem o co chodzi:) A co do siejnikow - mam do nich stosunek obojętny ( jeszcze od nich nie padłem ale wszystko jest możliwe) , tylko wszystkim ich wrogoom zwracam uwagę,że co by o nich nie mówić dzieki nim ten świat jest żywy i coś sie dzieje. A co do Wazanka to osobiście nic do niego nie mam i być może go lubię ale mam uzasadnione podejrzenia, że botuje lub botował na malpach a tego k...wa nienawidzę . Dodam, że swoją postacią gram sam od chwili jej powstania i na bocie nie zrobiłem nawet 1 expa-pozdrawiam all.

Lancellots 12-02-2008 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl (Post 1894570)
Witam - wreszcie coś się na forum dzieje.Na początek chciałbym kogoś poprosić o zwięzłe wyjaśnienie sytuacji o którą jest tu od kilku dni jazda.Czytam te posty od kliku dni i za ch..a nie wiem o co chodzi:) A co do siejnikow - mam do nich stosunek obojętny ( jeszcze od nich nie padłem ale wszystko jest możliwe) , tylko wszystkim ich wrogoom zwracam uwagę,że co by o nich nie mówić dzieki nim ten świat jest żywy i coś sie dzieje. A co do Wazanka to osobiście nic do niego nie mam i być może go lubię ale mam uzasadnione podejrzenia, że botuje lub botował na malpach a tego k...wa nienawidzę . Dodam, że swoją postacią gram sam od chwili jej powstania i na bocie nie zrobiłem nawet 1 expa-pozdrawiam all.

O ktorym ownerze mowisz? A co sie dzieje ? trzeba grac i byc na biezaco informowany ^^

Eneris 12-02-2008 01:44

Co do mojego pvp jezeli co do gry na Knighcie, to nigdy nie byłem jakis wielkim evul pk wiec nie mailem okazji sprawdzać tego PVP, wojny w których byłem byly "noob warami", a na Selenie padłem 5x i tylko raz ze swojej winy.

elysiaforever 12-02-2008 03:10

nie chce mi się już zaglądać na to forum... i chuj bąbki strzelił

Silny123 12-02-2008 11:01

Eneris a czemu masz takie złe zdanie o td(jakies przyklady itp.)

Eneris 12-02-2008 17:14

1. Zgrywaliscie kazaków, wypowiedziałem wam wojne, i juz nie byliscie tkaie kozaki Wri was ratowało.
2.Ludzie tacy jak Neriust, Rage Shenron, Angelo.

Pyro Aris 12-02-2008 18:24

to kogo teraz sharuje bax z mama ?

Silny123 12-02-2008 19:12

nerek,rage nie sa w td

Hektor_Druidek 12-02-2008 19:28

Cytuj:

1. Zgrywaliscie kazaków, wypowiedziałem wam wojne, i juz nie byliscie tkaie kozaki Wri was ratowało.
2.Ludzie tacy jak Neriust, Rage Shenron, Angelo.
[CHAR]Eneris[/CHAR] kto tu jest kozak to ja nie będę mówił, my wojny nie chcieliśmy, WRI pomogło dlatego że wypowiedziałeś wojnę za nic bo ktoś tam cię przezwał. :o

Co do Neriusta i Rage to wtedy nie byli w TD
A do Angelo nie masz sie co przyczepiac po wychodzi na to że tylko mu zazdrościsz tego co osiągnął.

Mogę tylko zasugerować jeżeli wszyscy Polacy z Elysia walczyli by przeciwko Szwedom było by po nich. Ale tak nie jest i prawdopodobnie nie będzie. :p "Bo Polak z Polakiem nigdy sie nie zgrają" tym bardziej ludzie z Elysi. Ze względu na stare czasy.

Hektor_Druidek 12-02-2008 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pogromcar (Post 1894448)
Ktoś tam pisał, że eneris niema pvp to weź mi człowieku powiedz jak pal ma mieć pvp co combo walnie w najta z exori mas i najt padnie rozumie pvp postaci magicznych sd, sd, sd, vis hur, ue, sd, ded ale palka. Palek strzela z as starów i exori con na czym ma niby te jego pvp polegać na tym żeby sie potionował czy jak

Ale Ty jesteś mądry o ja jeb*e .... Idź na jakiś otsach pograj gdzie palek wali sd, bo w tedy dla Ciebie można palkiem mieć pvp, i się nie udzielaj jak g*wno o tej grze wiesz, bo tylko do chrzanu ucierania sie nadajesz ...

@Pyro Aris

Znam Baxa i jego mamę i powiem Ci, że on nie sharuje z nią chara, co więcej z nikim nie sharuje postaci. Jego name to Gryby.

Misiuuu 12-02-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek (Post 1895804)
Jego name to Gryby.

ale gorącego newsa jebłeś xd

pogromcar 12-02-2008 23:06

Hektor druid jest pedałem i gówno ma w gaciach zgrywa super elo elo mastera a jest noobem i fletem

Hektor_Druidek 13-02-2008 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1896051)
ale gorącego newsa jebłeś xd

Ale, Ty jesteś zje*any .... Czytaj wyżej :/ Pytał jaki on ma name to mu powiedziałem a o tym newsie to już moglem pisać jak on miał Grybym 40 lvl.

Hektor_Druidek 13-02-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pogromcar (Post 1896319)
Hektor druid jest pedałem i gówno ma w gaciach zgrywa super elo elo mastera a jest noobem i fletem

Chyba zły nick napisałeś :confused:

I nie mów do mnie jak do swojej mamy ;)

Wazanek 13-02-2008 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl (Post 1894570)

Powiem tyle. Kto Ma czas ten gra. Skoro ma się rodzinę i dzieci w wieku 15 Lat to chyba można pozwolić sobie na grę kiedy się widzi?
Z tym Botem naprawdę obrażasz [CHAR]Wazanek[/CHAR] (tutaj na forum wazanek to Xhilijian [Czyli ja -.-] ) Napisz do [CHAR]Wazanek[/CHAR] lub [CHAR]Xhilijian[/CHAR] I Jeśli poznamy się lepiej to zmienisz zdanie na temat Bota. Ah i jeszcze jedno. Skoro nigdy nie pisałeś z [CHAR]Wazanek[/CHAR] (Kiedy twoim zdaniem botował) To jakim prawem twierdzisz że Botuje? Jesteś w stanie podać chociaż jeden dowód że botuje? :confused: X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04.