![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym zbliża się update. Zobaczycie sami o co mi chodzi.;) |
Jestem za , dlaczego cipsoft miałby robic cos dla faccow ktorzy nie daja nic w zamian tylko narzekaja? pozatym zamiast narzekac idzcie na jeden dzien roznosic ulotki i juz macie pieniadze na pacca.
Jak nie mialem premium cieszylem sie gra za darmo , teraz jak place to wymagam. |
Co tu dużo mówić, żeby zakazać takich tematów poupdatowych zarząd musi wprowadzić do regulaminu jeszcze jeden punkt dotyczący właśnie tego przypadku i w przypadku nieegzekwowania tego surowe katusze... Myślę, że rozmowy tutaj do niczego już nie prowadzą, w kółko powtarza się i wałkuje to samo tylko napastnicy się zmieniają.
|
No i właśnie o to chodzi. Przydałby się taki punkt w regulaminie. Oczywiście chodzi tu o tematy nie tylko "żalowe", ale i setki kopi "co myślisz o upku", tematy w stylu "upek to dno", klony klonów "co byś zmienił w upku".
|
Cytuj:
Zbliża się update? Chyba wszyscy wiemy, że update'y sa w lecie i zimie... Bloodwin-odróżniasz patch od update? Drażni cię forum-nie czytaj, chcesz mieć porządek na forum-spróbuj to posprzątać. Bałagan zawsze był, jest i będzie. Zabronić faccom wypowiadać się na forum... Przykry jesteś.... @Up Każdy ma prawo do wypowiedzi na wszystkie tematy- do tego właśnie służy forum. |
Cytuj:
A apdejt sie zbliża, małymi kroczkami ale sie zbliża. Zobaczycie jaki wtedy będzie syf. |
Cytuj:
Daj mi modka to będę sprzątał. Lol, nie wiesz co mówisz i co ja chce tu przekazać. Ja jestem przykry? Chyba ty. To nie temat, by zabronić się wypowiadać facc na forum, tylko zabronić tematów gdzie się żalą po upkach. Ciężko skapować? |
POWINNI TEGO ZAKAZAĆ ZGADZAM SIE!
Ja mam pacc już kturyś raz z rzędu i mi sie podoba. A facc niech sie nieżalą bo po ostatnim upie dostali nowy ghostland ,powiększyli im cyce niedaleko thais , dostali tales questy i więcej niechce mi się wymieniać!to tyle od mojej strony :P |
@up
Odpuść sobie raz pacc i kup słownik. @topic Ja tak nie uważam. Skończcie już. |
No skoro chcesz to kończ. Temat wciąż aktualny, a niedługo bardzo się przyda.
|
Cytuj:
Taki mały offtop, nie przeszkadzajcie sobie. |
Cytuj:
@powiększanie cyców - rotfl!! |
A ja uwazam ze powinno sie zrobic przed kazdym upem jeden temat "Update X.XX Ssie" i tam niech sobie facce placza ile im sie podoba.
|
Cytuj:
Tak byłoby najlepiej |
Dokładnie, ja też się zgadzam. Tylko, że z doświadczenia wszyscy wiemy, że tak nie jest i powstaje multum innych tematów zamiast jednego głównego.
I o to mi właśnie chodzi. |
Uważam że jeżeli Cipsoft stworzył grę dla wszystkich to niech liczy się ze wszystkim straty też !!!
Jeżeli myślicie że różnica 90 zł w kieszonkowym lub statusie "społecznym" tworzy barierę do porozumienia, to powiem wam że jesteście głupi!!!! Bloodwin to taki temat jaki stworzyłeś powinien być zabroniony!!! Nie mam pac i sądzę że facc jest o wiele lepszy od pacc po pierwsze są uczciwy nie wywyższają się i jeszcze ze wiele innych !!! a pacc to jedne zadumane w sobie snoby które nie widzą nic oprócz własnego nosa i tego żeby pokazać się ze jest kimś bo ma się o 90 zł więcej w kieszeni !!! Jeśli to wolny kraj to każdy ma prawo do wygłaszani swojej opini!!! winno być właśnie dużo takich tematów w których same "nooby" żalą się. Jeszcze się wypowiem na ten temat.... |
Cytuj:
Malo osob sie wywyzsza. To wy sie ponizacie czesciej. Mowienie jacy to wy biedni bo facc i "daj cos". Nie mowie all. Ale co ide na teren pacc pod dp jest "nice lvl" "gimme something" "free itemz plax" "kill me plax". Nie czuje sie lepsza bo wydalam 90zl. Czuje sie lepsza bo wydalam 200k osobie potrzebujacej :] Owszem jest wolnosc slowa. Jednak nie moze to nikogo urazac. |
a sam masz facca noobie:baby:
|
Up: Panu dziękujemy. Prawy górny róg ekranu, przycisk X.
A teraz pan 3 up: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Faccowie się wywyższają jak każdy inny. 20 lvl wywyższa się nad takimi 8 lvlelami. Wywyższają się mówiąć, że mają super evul mega bomba eq, wywyższają się wciskająć kit, czego to w tibii nie robili i nie widzieli. Tak samo w pacc. Są róźne jednostki. Są normalni faccowie i normalni paccowie. No, ale dla ciebie pacc to zły ziom, bo kase ma. Spoko.:baby: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie rozumiem, te 79zł to tak dużo? Jeśli komuś się nie podoba pacc to won od forum i na ulotki roznosić, cipsoft dodał wam katedre kiedyś, cieszcie się. Prawidłowo robią, zarabiają, bardzo ciesze sie, że facc nic nie dostają, wogóle powinni dla facców zrobić same raty albo coś takiego, żeby każdy kupił, wyobraźcie se, że teraz każdy serw dla pacców, ile max online? 5000? Może i miej ...
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |