![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Innym rozwiązaniem jest też branie witamin (albo wcinanie korzonek z ziemią :D). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby od dziś zabijać każdego szympansa, który nie nauczy się jeździć na rowerze, za 200 lat ludzie by mieli konkurencję w tour the france. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zdajecie sobie sprawę, że głupotą jest traktować człowieka na równi z resztą zwierząt? Są zwierzęta mniej i bardziej inteligentne i nie chodzi tutaj tylko o umiejętności manualne czy jakieś tam ceregiele. Jeżeli chodzi o intelekt i rozwój emocjonalny to najbliżej nas są chyba delfiny. Są to jedne z nieliczny zwierząt, które potrafią kontrolować swoje popędy seksualne, kochać się dla przyjemności (istnieje nawet homoseksualizm) i takie tam. Dlatego stawianie człowieka czy delfina, na równi z krówką jest nie na miejscu ;)
|
Up. gdzieś czytałem ze szczury są bardzo inteligentne... a tępi się je ile wlezie.
|
Cytuj:
@down No teraz to żeś doje*ał jak nigdy ;D |
no tak , ale szczur przetrwa nawet te trucizny itp. bo jest bardzo inteligenty.
|
Cytuj:
|
wątpię czy karaluch pokona więcej od szczura. A inteligencja na pewno przyczynia się do przetrwania.
|
Cytuj:
@down Podobno tez jedzą jego ciało i się uodparniają. <- na to niestety nawet nikt obrazka nie znajdzie. |
up. a co może nie? oglądałem program na discovery o szczurach , ze zawsze wysyłają zwiadowców i jak jeden zdechnie od trucizny to już jej nie jedzą. Podobno tez jedzą jego ciało i się uodparniają.
|
Ryba, nie spamuj, prosze
@Albercik Karaluch może przetrwać promieniowanie zabójcze dla wszelkich ssaków. @edit A taką inteligencję, jak ty mówisz, to ma 3/4 istot żywych. @Edit2 @Ryba Mam obrazek: http://img232.imageshack.us/img232/7515/failarvl3.jpg |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |