Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Oath Vs Oracle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160002)

Morii 14-01-2008 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1842125)
@Morita

Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada?
A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche

Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza.
Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny.

PS.
zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was

czy ja kiedys bylem w Twojej gildi? czy ja kiedys bylem twoim kumplem?:P

Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum.
Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o

1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc.

@ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P

Llein 14-01-2008 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1842380)
czy ja kiedys bylem w Twojej gildi? czy ja kiedys bylem twoim kumplem?:P

Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum.
Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o

1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc.

@ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P

Dj Torax has spoken.
Nie masz pojęcia o Tengu.

Lavi0 14-01-2008 16:40

Zaznaczam że to ja ja jestem na zdjęciu, ale Zwidek podzielił się swoim zbiorem zdjęć swoich ex-chłopaków. PzdrO!;)

Volshio 14-01-2008 19:30

@Oath

Co do placenia komus za dolaczenie do wojny to smieszne jest... myslice ze przekupicie kogos za kase (w tym przypadku 1kk) i on pujdzie za wami w ogien? ja sadze ze chwile powalczy potem offline i bedzie palił jana,

@Rise
Powodzenia w wojnie, gdy juz WYGRACIE (co dla mnie jest dosc prawdopodobne ;) ) to proponuje narzucic na polakow z Oath troszke wieksze Paymenty xD

@Zwidek i Lavio
Przestancie juz naskakiwac na siebie bo jest to wedlug mnie bez celowe takie pisanie w "sieci" co gowno sobie mozecie zrobic xD tylko popyskowac, zajmicie sie obserwowaniem/udzialem w wojnie ;)

@War
Nie sadze zeby wojna mila znaczenie patriotyczne dla obu stron, polacy w Oath maja tam kumpli i wola z nimi sie bawic xD

@All
Gra to tylko ludzik w komputerze, zdrada kumpli do grzech...

Pozdrawiam wszystkich tu obecnych ixDE

Arturo Soprano 14-01-2008 20:10

Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.

Torpeter 14-01-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1842911)
Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.

Arturo czyzby to ty? :D K _ _ _ _ ? :D
btw my wygrywamy narazie i my ustalamy kiedy i gdzie sie chcemy z wami bić narazie to pare osób ma ferie i znam inne opcje na spedzenie ich niz siedzeniu przed kompem . a nie ze sie loogójecie nagle ni z gruchy ni z pietruchy i móicie ze na nas czekacie... BUAHAHAHA a jak my jestesmy to sracie i na piramidach stoicie. wczoraj łaskawie po 3h wyszliscie i dostaliscie 4:3 my sie bić codziennie nie musimy i zapewne poinformujemy was kiedy bedziemy gotowi na bitwe w full sqadach. a dzis moze bedzie cos a moze nie kto to wie?8o

MiszczuPefalpe 14-01-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1842855)
Skończcie się srać, ja perdole.. Tylko miejsce na forum zajmujecie.
#O Dizt.
Tak, to prawda. Jest najbardziej w*****ającym gadającym pixelem, jakiego poznałem.
#O poprawności gramatycznej, czyt. pisaniu z wielkiej litery.
Też tak zazwyczaj robie :( Jestem pedałem?

Masz racje ja go dednac chcialem i pisalem ze nob i thief i pa a mi nikt nie pomogl. a tak apropo wara to jakos ja z was wszystkich najwiecej lvl w warze zrobilam bo juz z 38 na 42 wbilam a wy mniej :D

Kafffffar 14-01-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1842904)
@Zwidek

Czekam od 18'tej na was. ;) A już jest 19'ta. ;)

Nie wiem moze jestem zle poinformowany ale Zwidek chyba nie ma chara w Rise.Poprostu sie interesuje warem bo walcza tu inni ludzie z Furory.
(jesli sie myle to wybaczcie ;) )

[guild]Mutant Ninja Turtles[/guild] XDXDXDXDXD FTW <3 8o8o8o8o

Lavi0 14-01-2008 22:03

@Up

Zwidek gra albo posiada chara w Rise, tak mi się wydaje. ;)

Tensz-in 14-01-2008 22:11

Mylisz sie.

MiszczuPefalpe 14-01-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1843183)
@Up

ty nobie odwal sie od zwidka i mi sie podoba jak on jedzie po tobie i spoko ziom zniego. hehe fajne foto masz dizt mam nadzieje ze dizt to twoj brat blizniak heheehehehe.

Torpeter 14-01-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1843183)
@Up

ta mną tenshinem victeronem zabsterem i elvenem na mc cisna na chacie bo tam chyba 3+ kompy mają z tego co mi wiadomo.

Vionia 14-01-2008 22:47

[ITEM]Mace[/ITEM] << moj weapon na "forum battle"

Zwidek 14-01-2008 22:59

lavio idz troche pobiegaj. Pisalem Ci coś pisz na mi na priv a nie syf na forum robisz.. :), z niecierpliwoscia czekam na twoje spotkanie w Gdańsku. Powodzenia w wojnie bo napewno sie przyda wam (Oath). Co do tego czy jestem w Rise czy nie to wie tylko 2 osoby.

Nie pozdrawiam

Car-los 14-01-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1842904)
@Zwidek

Czekam od 18'tej na was. ;) A już jest 19'ta. ;)

Kurw@ czlowieku wez sie opanuj.My nie bedziemy wychodzic na kazde wasze zawolanie.Czy to tak trudno zrozumiec, ze my bedziemy wychodzic wtedy kiedy bedziemy miec ludzi a nie kiedy wam sie podoba.
I przestan sie zalic ze czekasz i czekasz bo jakos mielismy na last openie pz poszlismy na desert kolo dwarf bridge i jakos wam juz sie odechcialo bic bo nie przyszliscie drugi raz ;]

tybb

motorolka164 14-01-2008 23:05

Kobyl Knight
Jan 14 2008, 22:04:46 CET Killed at Level 106 by Dany Darko

N/C najlepiej :)

Lavi0 14-01-2008 23:10

You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.

Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag.

Volshio 14-01-2008 23:11

czyli kobyl znowu padl..?

Zwidek 14-01-2008 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1843370)
You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.

Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag.

idz pobiegaj sobie troche pisalem ci przecież

Kafffffar 14-01-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1824563)

Wynik wojny : [Guild]Rise[/Guild] [8] vs [5] [Guild]Oath[/guild]& [guild]Avis Reloaded[/guild]

Frag Zaliczony ;)
Btw. Kobyl jestes pro XDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43.