![]() |
Cytuj:
Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum. Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o 1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc. @ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P |
Cytuj:
Nie masz pojęcia o Tengu. |
Zaznaczam że to ja ja jestem na zdjęciu, ale Zwidek podzielił się swoim zbiorem zdjęć swoich ex-chłopaków. PzdrO!;)
|
@Oath
Co do placenia komus za dolaczenie do wojny to smieszne jest... myslice ze przekupicie kogos za kase (w tym przypadku 1kk) i on pujdzie za wami w ogien? ja sadze ze chwile powalczy potem offline i bedzie palił jana, @Rise Powodzenia w wojnie, gdy juz WYGRACIE (co dla mnie jest dosc prawdopodobne ;) ) to proponuje narzucic na polakow z Oath troszke wieksze Paymenty xD @Zwidek i Lavio Przestancie juz naskakiwac na siebie bo jest to wedlug mnie bez celowe takie pisanie w "sieci" co gowno sobie mozecie zrobic xD tylko popyskowac, zajmicie sie obserwowaniem/udzialem w wojnie ;) @War Nie sadze zeby wojna mila znaczenie patriotyczne dla obu stron, polacy w Oath maja tam kumpli i wola z nimi sie bawic xD @All Gra to tylko ludzik w komputerze, zdrada kumpli do grzech... Pozdrawiam wszystkich tu obecnych ixDE |
Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.
|
Cytuj:
btw my wygrywamy narazie i my ustalamy kiedy i gdzie sie chcemy z wami bić narazie to pare osób ma ferie i znam inne opcje na spedzenie ich niz siedzeniu przed kompem . a nie ze sie loogójecie nagle ni z gruchy ni z pietruchy i móicie ze na nas czekacie... BUAHAHAHA a jak my jestesmy to sracie i na piramidach stoicie. wczoraj łaskawie po 3h wyszliscie i dostaliscie 4:3 my sie bić codziennie nie musimy i zapewne poinformujemy was kiedy bedziemy gotowi na bitwe w full sqadach. a dzis moze bedzie cos a moze nie kto to wie?8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem moze jestem zle poinformowany ale Zwidek chyba nie ma chara w Rise.Poprostu sie interesuje warem bo walcza tu inni ludzie z Furory. (jesli sie myle to wybaczcie ;) ) [guild]Mutant Ninja Turtles[/guild] XDXDXDXDXD FTW <3 8o8o8o8o |
@Up
Zwidek gra albo posiada chara w Rise, tak mi się wydaje. ;) |
Mylisz sie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[ITEM]Mace[/ITEM] << moj weapon na "forum battle"
|
lavio idz troche pobiegaj. Pisalem Ci coś pisz na mi na priv a nie syf na forum robisz.. :), z niecierpliwoscia czekam na twoje spotkanie w Gdańsku. Powodzenia w wojnie bo napewno sie przyda wam (Oath). Co do tego czy jestem w Rise czy nie to wie tylko 2 osoby.
Nie pozdrawiam |
Cytuj:
Kurw@ czlowieku wez sie opanuj.My nie bedziemy wychodzic na kazde wasze zawolanie.Czy to tak trudno zrozumiec, ze my bedziemy wychodzic wtedy kiedy bedziemy miec ludzi a nie kiedy wam sie podoba. I przestan sie zalic ze czekasz i czekasz bo jakos mielismy na last openie pz poszlismy na desert kolo dwarf bridge i jakos wam juz sie odechcialo bic bo nie przyszliscie drugi raz ;] tybb |
Kobyl Knight
Jan 14 2008, 22:04:46 CET Killed at Level 106 by Dany Darko N/C najlepiej :) |
You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.
Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag. |
czyli kobyl znowu padl..?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Kobyl jestes pro XDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |