![]() |
Cytuj:
Nie no żul... Koleś się jakiś wypłacił i tyle ja nawet nie wiem skąd on sie wziął w ogóle koleś o ile mi sie wydaje nie był na żadnej akcji , pierwszy raz na oczy jego nick widzę lol |
Lavio, bądź tak miły i podpowiedz mi ile razy do tej pory Elven był hunted forever, bo wydaje mi się, że już około 5, ale nie jestem pewien, chyba jest najdłużej żyjącym człowiekiem na ziemi jak już tyle wieczności zaliczył, normalnie taki Chuck Norris!
|
Cytuj:
Cytuj:
@Madzinia Ale jest tym symbolicznym "pierwszym", a czas pokaze czy cos to zmieni czy tez nie... @Itawi Ale zawsze zdejmowali z niego hunta po wojnie. |
Analogiczna sytuacja : Rise przegrywa war , kilka osob sie wyplaca reszta nie placi.Zostaje ekipa ktora albo nie chce placic albo nie ma kasy zeby zaplacic albo ma hunta 4 ever.
Mozecie byc pewni ,ze kazdego z nich zobaczycie w nastpenym war ;) Jesli next war bedzie wywolalny przez polakow dojda oni do polakow jesli bedzie wywolalny przez jakas inna nacje russel ktory sra w gacie i robi w pierwszy dzien war robi posta "POLACK FREEEE!!". Taka jest ich smieszna taktyka ;) ( Bylo juz tak z tengu i z czlonkami Hurri) Oczywiscie sytuacja opisywana wyzej jest malo prawdopodobna bo narpiew musza wygrac war ;) A oni robia wszystko zeby przegrac ten war pkujac i zabijajac niewinnych ludzi ;) |
Jak znów zapłaci kosmiczne paymenty po jakimś czasie pewnie będzie free. ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A co, chcesz do trójkącika? :>
Aha, tylko pamietaj ubrać się w biało-czarne pasy ;s |
Cytuj:
Cytuj:
|
Reidero Morios ma bana czy mi się wydaję? c( :
|
Cytuj:
Zle Ci sie wydaje I co to jest za morda "c( :["? Cycek ze smtunym ryjem? czy ze smoczkiem? I ile Ty masz lat ze takimi mordami sie bawisz 0o? |
Cytuj:
c - język ( - uśmiech, usta : - oczy A więc? c(: - buzia wytykająca język ;) |
Cytuj:
To ja tez cos "narysuje" c======8 |
@All
Zamiast robić offtop i wymieniać poglądy na niezwykle inteligentne tematy jak buźki(ironia) lub jeszcze inteligentniejsze jak piłka nożna(brak ironii), nie wspominając już o bezsensownym obrażaniu się nawzajem, zacznijcie rozmawiać o wojnie, bo zwykłe, szare Tibijczyki, na przykład ja, chciałyby się czegoś dowiedzieć. Taka drobna prośba;). Cytuj:
|
Dzieci forum spac!!!!!!!! i nie spamowac mi tego forum do czasu kiedy nie uderzy kolejne cialo o ziemie. Koniec pierdolniaaaaaaa o dupie marynie.
|
Ej Maciek a ja moge ?:]
|
Ja też tak chce
|
Tomasz i Marcin szczegolny szlabannnnnnnnnn :D
|
No to frugo ;<
|
Normalnie nuda:p
|
Co raz bardziej ciekawie się robi. Płaca, są hakowani lub banowani. Czyżby wojna się kończyła.
Takie pytanie do macieje itd. czy to jest chat jakiś? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |