|  | 
| 
 jest film?? | 
| 
 Cytuj: 
 Samek Emberius Jan 27 2008, 14:25:02 CET Killed at Level 115 by Glowr and by Diamond Quidam | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Jakis rec. jest?! | 
| 
 Samakashi Jan 27 2008, 16:10:09 CET Killed at Level 96 by Glowr and by Mogash Najwiekszy kozak z AB padl:D nastepnym razem schowaj sie jak masz skulla;P | 
| 
 Glowr 65 lev, a wycina jak szalony! | 
| 
 Może krótko streszczę wydarzenia z ostatniej nocy bo chyba nikt nie nagrywał filmiku:W nocy tengu zrobiło mass loga jakieś 14 osób, poszli na Omruc Tomb po Sir Stana,który nie był na vencie i niestety padł.Tengusy poszły za tp na tomb i campili przy tp do wyjścia.Próbowaliśmy ich kilka razy sciągnąć na combo masowo wchodząc do tp i w końcu w taki sposób padł Seth,który się nie leczył, podobno wbił na mc na Nargoriela ;). Później zaczęli uciekać, Sinux i William nie widziałem jak padli ale Vaikor długo skakał po piramidach w ank, później spróbował ucieczki do Port Hope ale padł mniej więcej po środku Tiquandy xD | 
| 
 Omen Twin Jan 27 2008, 16:57:23 CET Killed at Level 102 by Claudian and by Karim Vegetaz | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 wujo kavare wam da filmik http://rapidshare.de/files/38419980/tomb.rec.html | 
| 
 Hail glowr _/ | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 nmzc :):):) | 
| 
 huhu widze ciekawie u was XD  Mam nadzieje ze Tengusy wygraja bo takto zaczna myslec o powrocie na Morgane :D (A podobno maja wrocic pomoc nizahiemu Xd) btw.Moze mi ktos powiedziec jaki nick na xerenie maja Lord Mortul i Master Exzor ? I dlaczego wybuchal ta wojna i takie ziomki jak Vaikor i Falcon walcza miedzy soba ? (Jesli ktos nie moze udzielic odpowiedzi to luz ;) rozumiem ,ze to nie encyklopedia ^^) | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Tengu sa "wybawicielami" Xereny a my to ci zli, pa, pk, outlawz i wogole xD | 
| 
 Tengu i tak zadlugo tutaj rzadzilo, czas na zamiany. @Vaikor Z edytuj profil z levelem , bo oklamujesz spolecznosc forum ! ]:-> | 
| 
 Piszcie sobie co chcecie, ale trochę kultury Panowie. | 
| 
 Huhuhuuh : > Pierwszy raz na poczatek ob zdazylem a tu debug | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |