![]() |
Heh nmo dziwne troche :P Da Loko pomagał im i sfragował 1 osobe podczas masakry na kladce w ab.
|
A no z Da Loko ciekawa sprawa..
A tu inny frag. Arbuz warrior Mar 29 2008, 12:58:23 CET Killed at Level 144 by Moriax Vollihalak and by Micxea Nagrabil sobie bo zwabil Olsen'a do trapa Night'ow. |
Zaczyna się robić chaos, a każdy zabija każdego...
|
Jeszcze padł przez to od Decc ;) Wystawić kumpla to coś niezbyt miłego ...
|
Ma ktoś filmik, jak ubijają Ferumbrasa?
|
@Zan
Nie ma to jak intrygi. Od razu przypomniał mi się Hedos, który podał passy do forum RO Teretalu żeby go nie huntowali |
Cytuj:
Hedos zamiast płaćić 400k dal passy do forum McGregorsow nie Ro... Ktoś chcial filmiki z Feru~ Bysen view:http://www.***********.com/745634763.html Aeldene view: http://www.***********.com/377575667.html |
:d
No cóż, konczac gre na Eterni nalezy cos napisac, odchodze dltego e Etenia schodzi na psy, ciagle ktos lata i pay boh, niby po wojnie ale ja czuje ze Decessus powróci :)
... ::: Dziekówa Tym co Sa,Beda, Byli ... I Pierdole Tych Co Sie Odwrócili :)::: ... Special thanks to : Przemyslawlol Hero Topol Bartollinio Lady Druid'ka Suhepu Pozdro yours Atzaro |
Cytuj:
|
Domniemam ze szanowny Atzaro
|
Cytuj:
|
Hey sibutu, moglbys nie wtracac sie w nie swoje sprawy? Blaznisz sie i tyle, niby mnie huncisz i nazywasz ass lickerem Gt choc jeszcze do niedawna leciales do niego z kazda sprawa.
Teraz jestes w wielkim Maelstrom i kozaczysz bo masz sojusz z Dl choc w dylach sie z Ciebie smieja i uwazaja Cie dokladnie za tego za kogo ja Cie uwazam, pozdro. A jesli ktos jest ciekawy: Nekromante dostalem od old ownera na 61 lvlu, konczyl z Tibia a byl moim dobrym przyjacielem. Rez'naja~ mam od 13 lvla. A Zanuccka wymienilem za Reza po czym sie odmienilem jesli chcesz wiedziec. Dla Twojej informacji mam jeszcze Spaacha ktorego niegdys dostalem za pomoc Hupaxudzie. @down To nie czat ;] |
I do tego wszystkiego masz jeszcze hunta.
|
Pół tego tematu to wasze kłótnie...jak sie komuś nudzi to niech może napisze coś więcej o wydarzeniu ze świata jakim było pokonanie Ferumbrasa. Widzę tu dwie wzmianki o tym ;] za to posty z kłótnią już przewijam nie czytając ich nawet wyłapując tylko coś dotyczącego mojego serwera :]
|
'Twoj server' to swiat wojen i pvp, nikogo tu raczej nie zajmuja zadne potwory.
|
może i to świat wojen, może to świat pvp, ale Ciebie sibudu na żadnej open battle twojej gildi nie widziałem. nie słyszałem tez żebyś brał udział w zabiciu jakiegoś poważnego gracza albo żebyś miał fraga na kimkolwiek.
|
huh pojazd na sibutu widze :P
|
A no ja jak i pewnie cala eternia sie zgodza co do opini fagara o Sibutu, ale co do maelstrom to nie do konca chyba bo paru jej memberow bierze czynny udział w tej jakze ekscytujacej wojnie.
|
Zamknac japy , bo pepe patata to moj ziom wpadnie pozabija i sie sokonczy forumowa napinka :D
__________________________________________________ ____________________________________ @down ale mi pojechales .tak jestem dzieckiem Neo , radiowki i telewizji kablowej :D no i ? |
@up
Neo Kid Rlz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |