![]() |
A tutaj na forum jak zwykle zadymy xD nie popełniłem blędu żadnego ?;p
|
Cytuj:
Wasz Xirodan aka Pedril aka kurwa slo nik. Titania _/ |
@Kiko
Do Viluma to jedziecie juz z rok : D przekładanie jakiejs głupiej gry na rl n/c jak by kazdy z osob ktore ojebalem tak robil to juz dawno bym niezył =) Pedril na zawsze pozostanie w moim sercu hahahahaha PEDRIL !! |
Bolter mam dla ciebie hojną oferte. Zamknij jadaczke i wypier~~~~~ z tego forum,zmusiłeś mnie do założenia konta,swoimi pro wyjebanymi tekstami,których nie powstydziłby się może jedynie mieszkaniec głębokiej Mandżurii.
Tak,jestem tu by cie w*****ć. |
@Grchw
Powiedz mi... Taki sie urodziles czy twoja glupota to nastepstwo jakiegos przykrego wypadku z dziecinstwa? |
Cytuj:
-floov do viluma oni jadą bite 2 lata lekką ręką hahah ;DDD Signed, Pedril |
Cytuj:
Żeby się nie dziwił jak w końcu wpadną =) _/ Psk |
Cytuj:
Akurat na ciebie mam wyjebane najbardziej z Vilumem lubię sobie popisać, ale z takimi ludźmi jak ty nawet żal się wyżywać. A co do wy*******ania z forum to ja jestem panem tego forum uashaushashau a ty dop tu wlazłeś wiec odbij w kieleckie i idź levelowac fakro XD Tak no z 2 lata by były a jeśli chodzi o Stroopa to z 2,5 heh nie będę się tłumaczył, bo niema, z czego ja się wybieram już długo, ale w końcu się uda :P Ancient Bolter aka Ancient Sorcerer aka Smuggler of Titania aka Kiko da dark aka Deffar aka Nikeriu Aka twoja stary. |
Cytuj:
|
3m sie patrykol ,mimo wszystko ;]
|
@up
No Czeeeesc! btw.Jakie mimo wszystko?:d |
mimo ze sieo malo znalismy =)
|
Scroopy,
co Twoja wypowiedź miała wspólnego z tym co ja napisałem? I btw, powinieneś sobie o czymś przypomnieć :) Emok, sorry, ale mógłbyś mi powiedzieć jaka jest Twoja rola na tym forum? Bo widzę, że bardzo często się wtrącasz w rozmowy innych ludzi, a nie wiem nigdy po co. Bo Twoje wypowiedzi bynajmniej dla mnei są bez sensu i nikt nie zwraca na nie uwagi xp No offense. :) |
Cytuj:
|
No to ba. Też zawsze chciałem być pr0 spammerem forum tibia.pl. Ehh, Emok zmądrzej trochę :p Toma czy Satho znam bd dobrze, mogą 100x więcej niż ty w tej zasranej grze i tak nie kozaczą. Po co Ci to?
|
Cytuj:
Poza tym ja nie postuje o wojnie, tylko udowadniam, że niektórzy powinni spojrzeć na siebie zanim zaczną krytykować innych. |
Spoko, jak kto woli :) Ale ja tego nie powiedziałem :)
|
Jak ktoś lubi wyzywać i najeżdżać na innych bez powodu, to widocznie tak go wychowali w domu i myśli, że jest fajny. To jest chyba jego problem, że pisząc jakieś debilizmy, ubliżając innej osobie z powodu tego, że są przeciwko sobie w wojnie? Takiemu nic już nie pomoże, czyjeś posty też. Ma chyba satysfakcję, że jest w centrum uwagi i inni mu odpisują. Ale nvm. pzdr Emok ;)
|
Cytuj:
Które konto ?XD |
Nie wiem ktore AHUSHAUSHSU
Nice battle <3 Vaxe i jego akcja <3 Oxyferox !!!! NIE PADLEM |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |