![]() |
A kiedy ob?xd
|
|
hahahahahaha
own3d <spada z krzesła> |
Czy spotaknie z dentysta jest intymna sytuacja?
|
ale fajnie wyglądacie ^^ Najlepiej ty :P :O dobra bo sie offtop robi.. co do tematu...
To ja pkowalem !!! haa !! a tak na serio to sie ciesze ze Drocan padl za te akcje z makiem "boh now" |
Mar 08 2008, 00:02:10 CET Killed at Level 147 by Wowulustoon Mefean and by Calis Flam
Near jeszcze mi powiedz ,że masz coś z tym wspólnego? |
Wiem ze na Arcani obecnie odbywa sie wojna ale mam pytnie czy jest to serv na ktorym sa normlani ludzie i da rade spokojnie pograc??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
huhu ktoś mnie wciąga do wojny ?:P
Name: Boski Bronek Sex: male Profession: Elder Druid Level: 43 Character Deaths Mar 14 2008, 07:57:37 CET Killed at Level 44 by Koca Gero hehe :D dzięki Koca:*:) |
Cytuj:
|
Mar 14 2008, 08:44:09 CET Killed Paulosrcarolo at Level 99 ok
|
Cytuj:
edit - MOJ AVATAR!!! |
Cytuj:
Ciekawe czy Kazi'emu tez zmienili |
maku zapierdole koce ^^ na vencie powiem ze do niego sie nie odwezwe i nie pojde na pking noobami po wojnie to przeprosi <lol2> a tak powaznie to pochwale bo najpierw z tad idziemy a potem wracasz ;O i monkmakera nie mam na Saphirze...
@Bartas666(15) o co Ci znuf chodzi :O? napisz to z sensem logicznym bo ja zrozumialem ze niby zaraz bede obiecywal ze moj frag/bede sie wypieral ze to nie ja @ Cytuj:
|
O_O
Ciekawe czy mi zmienili avatar :o edit: O, nie :D Cytuj:
|
dziesiec znakow
|
i co to kurwa za sprawiedliwosc?
|
Tak szczerze mowiac to nie wiem, bo ani moj avatar ani Twoj avatar nie sa wulgarne :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |