![]() |
Cytuj:
@topic Mat-przyr. był wg. mnie trochę trudniejszy, z chemii było kilka zadań, z geografi też.Spodziewałem się więcej zadań z matematyki. |
Cytuj:
Humm, test zajebisty. |
Faktycznie, z matmy był dużo prostszy od humanistycznego. Osoba jadąca na dwójach z wysokiem poziomem inteligencji na luzie mogłaby zdobyc nawet z 40+ pkt. Osobiście liczę na 45 z matematycznego, obym się nie przeliczył. : d
|
Human. Wg. kryteriów oceny na jakiejś tam strony to między 35, a 40. A matma to koszmar. 10-20, wiecej to chyba nie możliwe.
|
Prostopadłościan był 1.5 raza większy od kuli, lol.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Proste, obwód musi byc zamknięty, aby popłynął prąd. Oczywiście mówiąc o tych dwójach nie chciałem nikogo urazic. ; )
#down Serio nie wiesz? : ) AFAIK włączając włącznik zamykałeś jeden obwód, ktory uruchomiłby wiatraczek. Aby wiatraczek działał z 1 dmuchawą, musiałeś zamknąc 2 obwody włącznikami W1 i W2. |
@Up:
Naprawdę nie wiedziałem. Jestem kompletne zero z fizyki, w ogóle z przedmiotów ścisłych. Jak zobaczyłem ten schemat, to się za głowę złapałem, a jak moja nauczycielka od polskiego mnie zobaczyła, to się nieźle uśmiała. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zamknięte łatwe, otwarte też, nie zrobiłem z płytkami a w ostatnim podałem tylko miary kątów i jeden bok ale bok źle ;/ Modlę się o 30-35 - to będę skakał z radości .... :/ Human o wieeeeeeeeeeeeleeeee łatwiejszy ;/ |
................................ w/e
|
Cytuj:
Co do ostatniego zadania, można było łatwo znaleśc miary kątów, z tego wynikało, iż ten trójkąt po lewej stronie jest równoramienny. Skoro długośc jednego boku to 20km to drugi musi mie tyle samo. A jeśli chodzi o wysokośc całego trójkąta czyli ta długośc z 2 polecenia zadania to trzeba już było znac wzór(?), że długośc boku naprzeciwko kąta 30 stopni jest równa a, naprzeciwko 60 stopni = apierwiastek z trzech, a 90 stopni - 2a. |
Są już odpowiedzi w necie?
|
Ja wyłożyłem się na ostatnim. -.- 40 minut nad nim myslałem i nie zauważyłem, że jest to trójkąt równoramienny <lol2>. Ale i tak mam gorącą nadzieję na 40+
|
|
Jestem zadowolony, udalo mi sie rozwiazac zadania otwarte.
Napewno bedzie lepszy wynik niz z humana co u mnie jest niespodzianka :) |
Przewidywany wynik z matmy: 39 pkt + - / human 40 + = okolo 80 :D ?
http://portalwiedzy.onet.pl/7136,126...ematyczne.html |
Mat-przyr był dość prosty. Mało fizy, sporo bioli i gery, zadania z maty dość logiczne :)
|
banał !
posprawdzalem wyniki - jeden bład w zamkniętym, raczej brak błędów w otwartych, jak będę mial mniej niz 45 to bede zaskoczony(negatywnie) |
Kurde, mam min. 30 pkt xD A liczyłem na coś koło 20 :D
Human + Mata = 30 + 40= 70? :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |