![]() |
Wiem wiem, bo ogólnie zaraz po przebudzeniu nie pamiętam absolutnie nic ze snów. Poleże 3-5 minut, i nagle olśnienie, wszystko jak na tacy, biore dziennik i spisuje :)
Co do dzisiejszego, olśniło mnie i pamiętam o czym był jeden sen. Ale tylko o czym był, pamiętam ze 2-3 obrazki:) Co ciekawe, poprostu zamyślilem się, nie o snach, i wpatrywałem się w mój dziennik snów- i wtedy mi się przypomniało :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
o kurwa sorry nie zauważyłem tego : > staraj się bardziej miesiąc to mało. Jeśli nie pamiętasz snów to bardzo możliwe, ze miałeś kontrolowany sen ale go nie zapamiętałeś. Skup się na zapamiętywania snów afirmuj się dłużej zobaczymy co z tego wyniknie :) |
Cytuj:
Sny pamiętam, jak mówiłem. |
dzisiaj zapamiętałem strzępy jednego snu. Najpierw, po przebudzeniu, gdzieś mi siedział w najgłębszych zakamarkach podświadomości. Przypomniałem sobie dopiero przed wyjściem do szkoły i zapisałem.
|
Ja swojego razu wyczytałem na pewnym forum, że jakiś chłopak miał świadomy sen o dziwnych postaciach. Jedna go zadrapała i gdy rano wstał, to miał to zadrapanie. Wystraszony był niby okrutnie. Nie mnie oceniać, czy kłamał, czy mówił prawdę, w każdym bądź razie takie o to małe przemyślenie dla niektórych.
|
@up
Może się otarł o jakąś część łóżka i poczuł to we śnie? : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
możliwe, że tak jest ale może to tkwić daleko w Twojej pamięci i Twój umysł może to uznać za nie potrzebne i skasować oczywiście jeśli szybko postarasz się o przypomnienie snu to dasz radę... wystarczy chciec sobie przypomniec po 2 nie musisz zasypiac z tą myślą! wystarczy, że kiedy masz czysty umysł będziesz sobie to wmawiał nawet jeśli później będziesz miał pustkę w głowie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
z tego co wiem w OOBE również takie coś nie ma prawa się wydarzyć... jedyne o czym słyszałem to to, że inny duch wejdzie w Twoje ciało i może narozrabiać :) to nie matrix Panowie ^^ PS Strasznie denerwuje mnie jak piszecie "LD" ... skrót z j. angielskiego... mamy taki piękny polski język, za który Nasi przodkowie walczyli, dlatego używajmy go z dumą ; ) piszcie po prostu sen kontrolowany @Shan specjalnie dla Ciebie to zrobię ! :D |
@up
Zmień podpis z Yodą na polski odpowiednik. Może brzmi mniej dziarsko, ale będziesz przynajmniej konsekwentny. EDIT: @up http://farm3.static.flickr.com/2338/...29da1a.jpg?v=0 |
Kolejna noc- stres wieczorem- zapomniałem wykonać czynności, jak wyluzowanie, powtarzanie formułki... wiecie, wszystko co trzeba.
Zasnąłem Ranek, przebudzenie "nienaturalne" czyli wiecie, budzik, bo to zaraz szkoła, te sprawy. Odrazu po przebudzeniu nerwy, zapomniałem i w ogóle się przygotować cholera. Oprzytomnienie szybkie, daje sobie w myśli po pysku, luz, rozkładam się wygodnie, zaczynam myśleć o nocy. I "wymyślałem". 1,5 snu :). Ale wiem, że gdyby nie stres, było by lepiej. Bo wiem, że mam zapiski dzisiejszej nocy w głowie. Ale zwyczajnie już zapóźno. Dziś będzie lepiej. |
Cytuj:
Ja swiadomy sen cwiczylem 2 dni(jak ten temat powstwal~), ale juz od dawna codziennie pamietam swoje sny z rana i czesto opowiadam je innym, moze mi si dzieki temu pamietanie snow poprawia. Niestety te sny sa zawsze bardzo nielogiczne i sie dzieja czesto w kilku miejscach w tym samym czasie. |
czyli jak snie to nie powinienem sie ruszac...
ja kiedys snilem ze gram w pilke juz mam ja kopnac i sie obudzilem z bolem nogi okazalo sie ze kopnolem rame lozka xd |
Cytuj:
|
zarąbiste to :D dzisiaj miałem tak jakby kontrolowany sen, stałem na szkolnej hali i rzucałem w mojego nauczyciela od wf piłkami :D i wydaje mi sie, że robiłem to jakby z własnej woli... i o dziwo pamiętam ten sen chociaż nie miałem takiego zamiaru ;P od dzisiaj ćwicze na poważnie :P
|
A tam piłkami w nauczyciela... to takie bez wyobraźni... porzucaj nauczycielami w armie piłek, nadchodzącą z najstraszniejszej krainy smerfów!
To jest coś :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |