![]() |
Cytuj:
|
maxtri
Z autopsji wiem ze Szwedzi wcale nie czuja sie gorsi pod wzgledem PA od Polakow ;p A PA bylo jest i bedzie. |
Cytuj:
|
@up to temat o xerenie a nie ... btw Eldrax i Ballarur sprzedaja chary :p
http://www.blocket.se/vi/16997624.htm?ca=20_s |
Panowie jest jakiś film z tej akcji co Invectus wygrało 10-8 ? ;)
z góry dzięki. |
Dzieje sie teraz coś dziekawego ? Jaki wynik wojny ?
bo ja ban an miecha ;p |
~ Tibia.com nie boli ;)
Zobacz, poczytaj i się dowiesz. |
Cytuj:
PS. Sami sobie robicie wrogów! |
Ciszaaa...
|
;p;p satlomosowi 4 lve spadly
|
Oby dalej były takie openki jak wczoraj na Edron to Invectus ma duże szanse wygrać tego wara. B)
|
piszcie cos... ;)
i jakis film dajcie plx!! :(:(:(:(;( |
gogogo pkery :P
|
Coś za dużo sobie szwedzi pozwalają, już w chuj osób dostało hunta za free. Mam nadzieje że sprzedawczyk Atrilo niedługo padnie, bo coś za wysoki lvl ma.:]
|
Varcetti, możesz powiedzieć za co wam Szwedzi nałożyli paymenta, jakiś pseudopowód czy puste depo ?
|
Bo nie dalismy swoich armorów kiedy pan meckish grzecznie o nie poprosił ;)
|
@ up nie wiem jak tam wasze stosunki z Invectus ale może moglibyście ich wspomóc ? :P
btw. Satlomos has paid. :) |
Wiesz watpie zeby invectus chcialo naszej pomocy innej niz finansowa, ale Gallean cos wymysli na wlasna reke xD
|
Sprawa wyglada tak, nie widze nic nadzwyczajnego w ujebaniu tego śmiesznego 109 paladyna... I nie balbym sie nawet ich gildii gdyby nie to ze są skumani z Crucify i byle jaka akcja z naszej strony moze nas pograzyc ze strony Crucify...
Ogólnie mysle nad robieniem noob charow, na tej tibii 8.2~ mała armia 45+ ms/ed moze zdzialac cuda.. a przy deadach sie nic nie traci i nie martwi sie czlowiek o zadnego hunta, a ludzie od nas z gildii i w ogole z xereny panicznie boja sie o swoje postacie.. no nic, bywa i tak ;) Nie wiem czy Invectusy robią SDkerow czy nie, ale pomyslcie nad tym, na kilku serwerach juz przez noob chary expowiska swieca pustkami bo poprostu takich atakow nie da sie powstrzymac :P Combo jest niesamowite, pada kazdy... a nawet jak sie padnie to sie gówno traci i to w tym jest najlepsze, porownajcie wasze straty jak padacie na mainach... zawsze mozna by ciutke przyblokowac expienie Crucify, bo co z tego ze rozjebiecie ich na battle skoro oni i tak wszystko odrobią a ostatnio to juz w ogole rozszaleli sie z expem ; ) |
@up
Kiedyś się go zdejmie noob charami. B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |