Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser IV - Tutorial (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=178688)

Nikast Shynix 21-06-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzamanMaster (Post 2128962)
Ja probawalem wszystkiego ale ten tutorial (1 i 2) i tak mi nie dziala ;(. Najpierw przeszedlem stara postaciana maina i nie bylem na zadnej wyspie przeznaczenie.Potem zrobilem nowego chara i nie bylem na zadnej nauce czy cos w tym stylu. A teraz eszcze zalozylem nowe konto zrobilem postac i dalej nic! Jak mozecie to odpiszcie na emaila ([email protected]) albo gzdies tu na forum.

Tutorial zostanie wprowadzony dopiero w update tego lata - jeszcze go nie ma.

Rysio666 23-06-2008 17:01

Jak ja zaczynałem grę w Tibie to nie bylo takich ułatwieńX(....Nie podoba mi się to każdy powinien zaczynać od zera:)

lolnik1 24-06-2008 12:10

Kiedy dodadzą?

A kiedy to dodadzą do tibi?

Slythia 24-06-2008 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolnik1 (Post 2135300)
A kiedy to dodadzą do tibi?

Podczas tegorocznego letniego update...

lolnik1 24-06-2008 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2135317)
Podczas tegorocznego letniego update...

A kiedy bezdie ten uptade bo w lecie a bardziej sprecyzowanej daty nie znacie ?

Berbatov 24-06-2008 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolnik1 (Post 2135335)
A kiedy bezdie ten uptade bo w lecie a bardziej sprecyzowanej daty nie znacie ?

W czerwcu bądź lipcu. Maks sierpień. Mimo że kalendarzowe lato do września sięga, to tak odległej daty update bym się nie spodziewał.

@Off Topic.
Nie ma co, coraz to dociekliwsi się robią użytkownicy tego forum. Niedługo zaczną padać pytania 'po co żyjemy' i 'dokąd zmierzamy'.

papugakakadu 24-06-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 2112524)
<10 znaków>

@edit:

(( srry za quote obrazków ;s ))

kurde niech mnie zbanuje

Poviss_ 26-06-2008 04:52

Proszę boże, oby ten tutorial zmniejszył liczbę noobów...

MOL 26-06-2008 21:39

no napewno...
zacznie sie od malego... slabego i niewinnego eq,
a skończy sie na blue secie X(

nosmor 02-07-2008 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crav (Post 2112571)
Przeszedłem Diablo, Diablo 2 z dodatkiem i bez, wieloma postaciami, Fallout 1 i 2, Baldurs gate i wiele innych których poprostu nie pamiętam, nigdzie takich dziwnych tutoriali nie było... są na początku samouczki ale nie takie które uczą banalnych czynności jak chodzenie... Po 1 włączeniu tibi pare lat temu wiedziałem jak sie chodzi, używa liny, przełącznika, drabiny itp. było to dla mnie LOGICZNE. Boje sie, że średnie IQ graczy które teraz oscyluje w granicy 75 jak sądze spadnie jeszcze bardziej, a średnia wieku obniży się do 7-10 lat. Ta gra jest/chce być RPG, RPG nie są dla dzieci, są dla ludzi posiadających dosyć rozwinętą wiedze ogólną, wyobraźnie i potrafiących sie komunikować (szczególnie ważne W MMORPG). Przedszkolaków zapraszam do piaskownicy, nie do gier online które są złodziejami czasu i dzieciństwa i wymagają chociaż podstawowej znajomości angielskiego, większość maluchów nie potrafi sie wysłowić nawet w ojczystym języku. I najważniejsze, czy ktoś kto czyta książki "ala ma kota" potrafi sie wczuć w klimat gry? Nie sądze, kolejni "FRI ITANZ PLX XD" zaleją depo...

moja propozycja? obowiązkowy test znajomości podstaw angielskiego i jakiś prosty teścik IQ ( też po angielsku :P) przed założeniem konta. To by zmieniło te gre nie do poznania, bo to zmienia tibie najbardziej to gracze.

pomysl ciekawy ale jak tak zrobia to zarobki z pacca spadna o 50 % XD.

Update sux.

Jimmy5214 03-07-2008 23:42

Dobry pomysł z wyspami. Można się nauczyć grać.

tarak 31-10-2008 10:22

co

a co mam powiedziec?

Aevolana 31-10-2008 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tarak (Post 2316531)
a co mam powiedziec?

na mózg ci padło żeby odgrzewać stare kotlety? nic nie musisz mówić, a w szczególności nic nie musisz mówić dla nabicia postów, a w szczególnej szczególności (:D) nie w temacie założonym 4 miesiace temu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.