![]() |
Cytuj:
@up noo moj ulubiony moment z psow ;D |
Cytuj:
Sibuna gdyby tylko chciała, mogłaby powalczyć z samym Avis i wg mnie miałaby duuuże szanse na zwycięstwo, ale tego nie chcą więc nie ma sensu o tym gadać dalej. |
Nie pomyśleliście , że budasy się z kimś połączą :D
|
Chyba z Rebron Inferno i Flavio The Saint czy jakos tak :D I beda robic propagandę na forum zeby ich zniszczyc psychicznie.
@down A ty co sie z AB urwales? czy o **** ci chodzi Nygusie? |
Cytuj:
Dobra zamknij juz pape zydzie, chlopak ci pomagal w wojnie a ty teraz nawet nie umiesz odrobiny skurchy wyrazic, tak samo jak pipa Arcano - hope u get the same. <3 Azreal |
<skrucha> ; ((((
|
Cytuj:
|
Carlos za kare musisz wyrazac przez 2 tygodnie skruche na forum, za nastepne 2 wspolczucie, a za 4 ZAL!
|
Cytuj:
Ah sorry to rzeczywiscie mocny argument, jakbym nie "uciekl" od wojny to pewnie teraz solo bym wszystkich pozabijal, tiaa... |
<skrucha> :(((
|
No k***a Tenshinkhan od wojny uciekałX( Szkoda tylko ze byl na każdym OB i w 90% na każdym snaku, a na vencie frekwencja lepsza niż w szkole ... wiec ŚMIECIU skończ P*****LIC farmazony.X(
Bo na tej wojnie straciłem rok w szokle.. |
@up
ja też byłem tak jak ty a roku nie zawaliłem ^^ xDD nie no żartuje misiek nie nerwuj sie xd |
Moglby ktos zabic Orsha bo chcemy z czooka wyjsc z demow..........................
|
ma ktoś kurwa fiolm z orsha ? ;/
|
Cytuj:
Ów Chlopak wcale nie pomagał mi w wojnie jak to żeś sformuował |
Witam, mam do Was pytanie, dlaczego właściwie Rise przegrało wojne ? Z tego co widziałem na poczatku zamknietego juz tematu dotyczoncego tej wojny całkiem niezle sobie radzili, jednak temat ma za duzo stron zeby przez niego przebrnonc z tad moje pytanie :)
|
za mały kasy , za duzo kłótni , za mało ludzi , za małe lvle
|
@up
Dodaj to że za dużo Spy xDD8o |
głównie przegraliśmy z elfbotem, kasą i spy
|
Właśnie zdziwiło mnie to że Rise to była chyba Polska przedewszytkim gildia - tak wywnioskowałem z filmików, a w terazniejszym Avis jest masa Polaków i czesc z nich musiała byc w Rise. Moge sie mylic oczywiscie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |