![]() |
Dziesiąty obrazek tekst Frayen'a: "Nie rozmawiajmu tu o tym...", powinno być "rozmawiajmy". ;) Więcej nie znalazłam. A fake jak najbardziej mi się podoba :)
|
No wiesz Arashel... Dobra, ale sam je zaczynasz...
|
@ Zirek 003
Wezer miał w ręce ten notes tylko raz i to bardzo dawno. Notes leżał cały czas na środku tego stolika. Po tym jak przejrzeli go Zack z Frayenem leży bardziej przy lewej krawędzi. Kiedy Wezer wszedł do zamku od razu zauważył, że notes był ruszany, bo pamiętał gdzie cały czas leżał i wiedział, że sam na pewno go nie przesuwał. @ Carbon Lord Myślałem o tym, żeby dać jakąś ksiązke otwartą czy coś ale to w końcu fake z grafikami Tibijskimi więc pewnie by się ktoś czepiał :P @ Arashel To jedna z moich pierwszy lokacji jakie robiłem i jedyna której nadal używam :P Wiem że jest okropna, mi samemu się nie podoba. Nie da się jej poprawić.. Próbowałem i wychodzi kupa. Musiałbym zrobić w ogóle całą lokacje od nowa ale nie wszyscy by się wtedy połapali czy to zamek Bractwa czy jakis inny.. :P @ Anitaaa Już poprawiam :) |
Jako iż że ponieważ bo nie skomciłem zaraz po wstawieniu skomcę go teraz.
Fejk jest w miarę, niestety błędów nie widzę (O zgrozo : <) "rup taley!!111" |
1st Obrazek w najnowszym parcie, fajny efekt cienia pod wronami przelatujacymi nad bagnem, ogólnie wszystko dokładnie dopracowane, brak pustych lokacjii, fabuła nie męczy... Miodzio!
A, co mi tam. Ladies and Gentelmen... >>>10/10<<< |
wszystko ok... procz jednego.
najwazniejszego. dlugo trzeba czekac na nastepny part.. |
Moar plx! 10/10!
De best fejk jaki czytałem na forum ;) |
Wów fejk jest zajebi***. :D
Jest błędów dużo lecz fajny fejk ^^. Fajną suknie ma Zack xD, Cethia "Grove"? z Grove Street?? (GTA SAN ANDREAS)??, A Razrik Bachmann?? Niemiec ?xDD Reszta spoko ^^. Czekam na następne party ; D |
Cytuj:
|
Powie mi ktoś, bo do tego teraz nie rozumiem, z kąd oni wiedzieli, że Wezer wykonał tylko jeden prawdziwy wyrok 8o ? xD
|
co się stało z tym fejkiem i z autorem?
mikies robisz jeszcze ten fejk? niecierpliwimy sie już! down: ale powiedział że skończy ten fejk co nie? |
Sądzę, że autor jeszcze kontynuuje ten fake, lecz zważ na to, że każdemu się kiedyś kończy zapał i nie ma często ochoty na robienie fake'a. Więc poprostu poczekaj spokojnie.
|
świetne ciekawa fabuła wiadomo o co chodzi ogólnie super
10/10 |
ogladalem wczoraj ciekawy film wanted i tak sadzac po fabule to ten fake jest bardzo podobny do filmu....
Ciekawe czy fabule wzial z tego filmu ale watpie... jednak zapraszam do przeczytania tego faku i ogladniecie filmu wanted ;] |
Naprawdę kawał dobrej roboty. Czyta się z wielką przyjemnością.
Czekam na klolejny parcik. |
Cytuj:
|
Już ktoś wcześniej zarzucał mi "plagiat". Przeczytajcie poprzednie posty.
I taka informacja: Tak. Będę kontynuował fake. Jak tylko znajde więcej czasu. |
@UP
Czyli kiedy? Ale domyślam się że to przez rok szkolny dział Fake umiera. |
Cytuj:
|
@Moonrise
Taaa zgadzam się z tobą... Tylko z tymi błędami niee :P Cóż nie ma co mówic. plisj nejkst palrt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |