![]() |
NG rox ? ;/
|
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze
z braku enemy WO sie samo zabije czy ostatnio za duzo missclickow? |
Za dużo missclickow
|
Tego jeszcze nie grali:D moi healer na poi to czlowiek ktory mnie hunci HAUAHAHAHAHHAHAHAH czuje ze nie wyjde z tego poia calo xDDDDDD
|
Cytuj:
|
Makon nie wiem czy wiesz ale turas przedwczoraj mi mowil ze ja i ty nie mamy opcji paymenta xD
|
Turas?:D cholera to od turków tez mam hunta?:(
Władco Smoków z Warszawy wiem :D najwyżej jak padnę to Master Thor fochnie się da loga i będziecie stali :D |
no tureckoszwedzkipies ilu znasz takich ?:D
|
Czy Ty mowisz o tym kebabie Rotanie? ^^
|
Cytuj:
hahahhaha a co do Turasow to co najwyzej Ak'Rapy zrobia z ciebie zawiniatko,normalnie cie zawnia w persa i pojdziesz pod mlotek For Blood&Honour Hugo |
Name: Skulterpa ba ulpa
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze Miss? :/ Odchodze! |
"...Smutno mi...
O ja pierdole, że pale trawe, i pije kole..." |
I smutno mi że Hepul Drin dostal bana na forum bez ostrzeżenia a ja mam juz 20 000 ostrzezen i dalej nic :( SMUTNO MIIII TRALALLALA!
|
Smutno mi tez ze teraz mam informatyke i nie moge walic konia :/
|
I'm a BIG BIG PUSSY
in a BIG BIG WORLD!!!!!! SUCK SUCK MY DICK AND LICK LICK MY ASS! If u want 2 be my boy lick my pussy 4 my joy, lick it up, lick it down, lick my pussy all around, here i am, i'm your girl, do me a ride, be my man, fuck me hard, fuck me well, i'll be nice, i'm your girl. If u want 2 be my friend lick my pussy as i say, lick me up, lick me down, lick my pussy all around, here i am, i'm your girl, do me a ride, be my man, fuck me hard, fuck me well, i'll be nice, i'm your girl. IDE PIC WODKE... TO FORUM JEST SRASZNIE SMIESZNISTE :) HIHI |
[quote=Gussy'Aka'Serek;2284449]Name: Skulterpa ba ulpa
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze Miss? :/ Niestety to tylko przypadek a nie wojna domowa :(( |
Skarbie wejdz na gg <3
|
|
Cytuj:
a ja mam payment 350k i hammer of wrath ;p |
Oj Makon nic nie poradzisz na to, że Szwecja to bardzo otwarty kraj i przyjmuje emigrantów... A do tego to pewnie fanatyk religijny :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |