![]() |
Cytuj:
ano, nie poradze;d |
pisałem akurat do Karate, ale ta spamujecie że się nie wyrobiłem zaraz po nim :P
ja ogólnie, wydawało mi się to fajne do pewnego momentu: Cytuj:
|
Daje coś jeszcze.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niema i niebedzie takiej planety.
50% szans że się myle a więcej osiągnełem w tych 20 sec. niż wy po przedyskutowaniu tego całego tematu. :3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@raven
own3d xd A co do waszej teorii silnikow, jestem prawie pewien, ze sa odpalane sa posrednictwem zlowrogich Annunakich. ;o @bloodwin Bzdury, bzdury, bzdury. Takie duze cialo niebieskie do teraz nie zostalo przyuwazone? Watpie? Przy tej technologii, ktora teraz jest stosowana, watpie, by nie zobaczyli czegos, co jest tak blisko. A co do zmian w orbicie Neptuna i Urana, to moze byc spowodowane duuza iloscia czynnikow, i to raczej nie Nibiuru. Na moje spowodobane jest to ksiezycami/innymi planetami/innymi planetami karlowatymi. |
Cytuj:
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------------- Proponuje wrócić do normalnej dyskusji, bez rzucania się sobie do gardeł. Jak ktoś ma pytania to postaram się na nie odpowiedzieć (tyle ile wiem). Oczywiście nie na wszystko mogę odpowiedzieć, bo nie wiem. I najważniejsza rzecz. Nibiru prznajmniej dziś dalej jest tylko teorią/hipotezą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co powiesz na temat tego, co napisali o Nibiru? Że znajdowała się ona na ich niebie? Nie chodzi mi o to, że to dowód ale czemu mamy nie wierzyć w ich relacje? |
Mam dziwne wrazenie, ze to wlasnie w ciagu ostatnich dwudziestu lat, technologia stosowana podczas obserwacji kosmosu szczegolnie sie rozwinela.
W 1982 duzo, duzo rzeczy bylo tylko domyslami (z reszta teraz tez tak jest), wiec interesuje mnie raczej to, co naukowcy odkryli TERAZ. @up Jesli juz napisali o tej calej Nibiru, to czemu nie napisali o tym, co ze soba przyniosla? Czemu nie napisali o tych wszystkich kataklizmach? ;o Takich tekstow nie ma i nie zostana znalezione, nie istnieja. Bo Sumerowie tego nie doswiadczyli. |
Bo rownie dobrze mogli pomylic to z innym cialem niebieskim.
Cytuj:
|
normalna dyskusja na nienormalny temat? nonsens
|
Cytuj:
Według tego co można tam przeczytać spisać te tabliczki kazał syn króla Nibiru, który został wysłany na Ziemie, by wydobywać tu złoto, potrzebne na utrzymanie atmosfery Nibiru. Nibiru przyniosła na ziemie Annuaki (tak to się pisze chyba) czyli bogów Sumerów. Opowiada również o wielkim potopie jakie sprowadzili Annuaki na Ziemie (potop był opisywany w Biblii - ale sumeryjskie mity są starsze ;)). Opowiada również o wojnie itp. Takie rzeczy zostały tam zapisane. Nie musimy w to wierzyć, odpowiedziałem tylko na pytanie. Cytuj:
Cytuj:
|
forum zmula
|
gdyby patrzeć na to od tej strony, no Bóg zesłał nam z nieba na ziemie Jezusa Chrystusa aby nas zbawił i tak dalej, a w Apokalipsie pisze cos o koncu swiata, to ta sama bajka tylko że "niebo" nie jest jakąś planetą która nas rozpiździ i jest mniej liczb w tym
|
Jeśli już zachaczamy o Apokalipse katolicką to mam dla Ciebie werset z niej:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |