Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jakie mieliście już najazdy potworów? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19923)

Legolas the John 07-05-2006 16:24

Ja tam nigdy nie widzialem zadnego ataku potworow na miasta:(

ilia 07-05-2006 16:51

Ja widzialem już kilka ataków . to znaczy nie widzialem ale słyszałem żę jest chyba ze 4 na Selenie. Ostatnio jak był atak Wilków na A'b to chcialem tam pójść ale przyszedlem dopiero jak byłó po wszystkim ale se pozbierałem jedzenia :D:D

tibia zone 07-05-2006 16:59

CZy przy najeździe orkow na fermour hills tez pojawia sie bialy napis?:baby:

Elv!$ 07-05-2006 22:54

Plaga w Femmor Hills

Ja ostatnio miałem plagę orków w Femmor Hills obok goblinów.
Na przedzie szło około 20 orców .
Gdy weszło sie na schody Były tam 5 orców riderów, shamany oraz berserkery.
W wieży na Femmor Hills były też Orki Leadery i Warlordy.
Byliśmy tam w ósemke, w czym ja dedłem w starciu z Warlordem, a loot mialem niezły: 5 orcish axe, 4 uhy, 3 hmm i 200gp w platinach :/ .

Dracet 08-05-2006 20:32

Czy ktoś słyszał o jakich kolwiek najazdach na Novej? W sumie wątpie, że takiego się doczekam...

matek7890 08-05-2006 20:40

Ja mialem tylko atak ratow na Thais(Empera).:( Czekam na jakis atak na Kelterze.

Lord Samantaron 08-05-2006 20:56

Hmm...nie pamiętam kiedy to było, napewno kilka miesięcy temu, ale pisało że Ank zaatakowały Ancient Scarabs, ponoć po tym ataku miasto opustoszało:) .

Argest Fog 08-05-2006 21:48

podobno kiedys byly najazdy mino na Carlin...
kiedys...
eeeeh....
Ja nie mialem okazji byc na najezdzie . za to 2 razy widzialem napis o ataku ratow na thais -.-

Gazik_12 09-05-2006 12:43

Ja gram troche czasu na luminerze i byly juz raty w Thais, Jakies agresive beasts w ab no i Ancient scaraby w ank... co prawda bylem tylko na ratach :P nie szedlem do ab bo bym nie zdazyl a pacc nie mam..... ja wchodze do thais tam raty i 2 gm stoi se w centrum miasta :baby:

Eternal Oblivion Master 10-05-2006 21:56

Astera Rox!!!!!!!

na Asterze w Venorze był najazd elfów.Ale Zaje... było.Se PrzyexpilemB)

Smokik 10-05-2006 21:59

Ja tylko brałem udział w ataku ratów na Thais poszlo z 10 bp uh i z 15 bp sd xD xD xD

explo :) 11-05-2006 17:54

---------------,.,---------------------

Ja uczestniczylem juz w kilki najazdah np: jak wracalem z kopalni mialem tylko pare uh <okolo 2 xd > zblizajolc sie do bram ab widzalem dedłe wolfy i winter wolfy i pelno ludzi na guze bramy odwaznie poszedlem w strone depo.
nagle wyszlo z10 winter wolfuw i w h,, wolfuw zabilem kilka winter wolfuw ale stracilem przy tym 1 uha zostal mi tylko jeden bylem obtoczony zabilem wolfa i szybko ucieklem w strone depo stracilem przy tym 1 uh na red hp znalazlem sie w depo.
podobnol sytuacie mialem gdzy szedlem do thajsu sprzedac battle hammery byla w tedy plaga orkuw byy wszystkie rodzaje orkuw najwiencej orkuw szamanuw ale w tedy mialem 4 bp uhi sobie poradzilem :P B)

Golion Xara 07-08-2006 15:22

Ja miałem dosyć dawno najazd na darashii podwójny najpierw na zachód od darashii-skeletony a chwile potem w samej darashii też trupy. A napisu nie pamiętam dobrze był mniej więcej taki "undead legion is attacking west of darashia". Dobrze, że nie pojawił sie licz albo coś innego silnego.

MALLuś 07-08-2006 15:36

A nikt niewspomina o grimerze

Dzisiaj były 2 najazdy jeden po drugim najpierw najazd piratów na Libery Bay(jakos tak sie pisze niepamiętam) i drugi szczury na Thais

Ch!ni0L 07-08-2006 15:58

Ja gram na Novej i przeżyłem narazie najazd ratów :)
Był też w Ankh najazd nieumarłych i jakiś najazd v Veno ale nie wiem czego bo pisało tylko że "Venore zaatakowane"

Niezniszczalny gosci 07-08-2006 22:40

Najazd na liberty bay

Bylo to gdzies pare dni po ubgrade na securze siedze sobie przy dp liberty bay druidem robie se uchy i pytam qumpla jak odstac sie na wyspy ale mniejsza o to...................i nagle pirats atack......i tka dalej bylo mnustwo smugleruw i piratuw z oszczepamio mase expa byly dwie partie puzniej takie pobojowisko a jeden 14 knight wszedl miedzy wosko sciezke 1 kratka meidzy trzcinami i wtedy teleportowaly sie piraty wszystkie na niego i prawie dead ale ktos go sio i przerzyl
to bylo cos wspanialego sorry za bledy jestem dysortografikiem

Cya:confused: ;)

Raid 08-08-2006 13:51

Ja narazie zaliczyłem atak ratów na thais, wolfów na ab, undead'ów na darashię, ancient scarabów na akh i ostatnia piratów :p

Aver Mefin 08-08-2006 18:00

ja jak narazie czekam na jakis atak na Venore(secura) ale chyba sie nie doczekam

Aynahanir 08-08-2006 18:54

@up na venore napadają elfy jakby co.

a co napada na Carlin i czy wogóle coś kiedyś napada? nudze się :P

nemesis_23 08-08-2006 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eternal Oblivion Master
na Asterze w Venorze był najazd elfów.Ale Zaje... było.Se PrzyexpilemB)

kiedy byl ten najazd?? chyba dawno ja ostatnio na asterze widzialem tylko atak ratów na thais

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15.