![]() |
Cytuj:
Zjebali to i chuj jak ktos lubi ciezke to jego sprawa ;] Koljeny up na polepszanie i tak zajebistych juz rp i najtow GL zal |
to prawda ze 100 assassinow ma kosztować 40k X(
|
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą - idziez na demy, behe, frosty, i nie ma waste...więc oco chodzi?:< Ass stary 40k/100? żałosne... Sorc za 20(11gp) many ma hity 200+ we wszystko.... Co do "knight to czołg powinien mieć ciężkie eq" Ta, szkoda że to daje jakąś sensowną róznice może..na zółwiach, i słabszych...potem i tak wszystko bije z magi, a na wojnach z sd :< |
Jak nie zobaczę screena z ceną assów to nie uwierzę -.-'
|
Cytuj:
Cytuj:
We wszystkich innych grach typu mmorpg kazda profesja ma swoj ekwipunek czemu tak ma nie byc w tibi ..? nich knight bedzie tankerem palek shooterm mag rozpiździaczem a druid sioherem i niech tak zostanie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
KUrwa tu miały być wklejane SS z ts o update. Możecie troche nowości powiedziec ale głownie chodzi o SS. Ale wy to sie kurwa kłucicie ze to ze tamto
pojebało sie wam w baniach ? |
kto sie kluci ten sie kluci :) cmok
|
Cytuj:
|
hajl
maly fejk z tymi assami ^^ po 100 gp laza :> nie cudowac idiotki :>
|
Bedzie jakis nowy quest a'la inquisition albo poi?
|
edit nie ważne, nie powtarzajcie jak już to przeczytaliście
|
Może ktoś kto ma postać na amerykańskim servie (testera) postać pomóglby mi się dostać do mino maga w zamku koło ab. Bo chcę rookstayerem wyjść na maina i spróbować zsolować właśnie mm. Jakby co to piszcie do Eragog Rook.
|
Cytuj:
Oczywiscie ze nosze dla wygladu w moim przypadku c legi zamiast g legow bo sa sux;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
I w dupie mam Twój podpis bo takich rażących błędów to powinni się dyslektycy wystrzegać . Przypominam : Zdjęcia z Test Servera (Grudzień 2008) p.s. Riposta : nie, nie popłacze się ; / |
Z tego co widzę CipSoft zadbał o to by mag mógł bać się knighta z wyższym lvlem, troche szkoda z dh i g legami (o ile tak będzie) w końcu quest na DHQ jest dostępny dla wszystkich.
|
Uwaga, uwaga, w tym poście są zdjęcia >.>
Rookstayerem wyszedłem na maina z zamiarem zabicia mino maga w rook eq: Ukryty tekst:
Następnie wybrałem się do Thais (gmowie bawili się w summonowanie): Ukryty tekst:
Dobra, nie wiem czy wszystko dałem, ale już muszę spadać. C ya |
Bez urazy ludzie ale zamieszczajcie jakies zdjecia bo wIESZOK zamknie temat tak jak znowu Only Harmonie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |