![]() |
To tak jakby metalom ściąć włosy i zabrać glany :)
|
Albo emowcom żyletki :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a metal bez glanow i dlugich brunych kudlow moze by zaczal przypominac czlowieka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polskie realia władz Piłki Nożnej <3 To sa poprostu kurwy z pzpn'u ;/
|
Cytuj:
|
Dla mnie najlepiej o Lato świadczy fakt ,że pierwsza rzecz którą zrobił po dostaniu sie do koryta było podwyższenie sobie pensji o 100% czyli chyba <nie chce skłamać> o 25 000 zł. Ludzie ,przecież to co się dzieje w PZPNie jest po prostu kurwa śmieszne ,dlaczego np.w koszykówce czy siatkówce nie ma takich problemów? A sprawa degradacji ŁKSu? Cracovia nie miała gdzie grać ,nie poinformowała o tym fakcie nawet MOSIRu a i tak grają tylko ,że na stadionie w Sosnowcu.......to jest jakaś kpina.
|
Tak samo sprawa korupcji, Widzew zdegradowany, Jaga -10 pktów... Jak karać to wszystkich tak samo
|
Cytuj:
|
Derby Łodzi wygrywa RTS Widzew 2:1 :) Czekam na relacje, ponoc zapłoneły flagi i była wymiana racami.
|
Była krótka przerwa w meczu, rzucali racami w siebie :)
|
O tym mowilem, majac na mysli wymiane rac
|
http://virango.pl/content/widzew-lodz-lks-lodz
Jak dla mnie, wygrana Widzewa na boisku i na trybunach. Zobaczymy co pokaże ŁKS u siebie http://www.youtube.com/watch?v=L2moKHulGi0 filmik na którym widać tą wymiane rac ;] |
A ja powiem, że dzisiejszy doping Śląska był na bardzo wysokim poziomie.
|
Cytuj:
|
Wiesz przeciez dobrze ze to zarząd i te chore przepisy z biletami. Krzesełko - osoba czy jakies takie.
|
u nas pierwszy mecz zaliczony.
Sklad sie zmienil wrucili starzy zawodnicy ale i tak jest to sama mlodierz ( chyba z 6x 17 latkow w pierwszym skladzie) grali dobrze i ograli lidera 3-1. Na mlyn przyszlo 8 osob wiec nawet nie spiewalismy , za to wypilismy 2x 0,7 wodeczki smacznej. I spokojnie oglądaliśmy mecz. Uczcilismy tez minuta ciszy śmierć wiernego kibica Staska ktory zmarl przedwczoraj wieczorem ;(. Ogolnie mecz fajny tylko szkoda ze ludzi malo , ale mysle ze jak teraz beda wygrywac to najdzie ludzi i za pare kolejek bedziemy wrescie mieli pare glow do spiewania. Bo w 8 troche wstyd. Slyszalem ze na derbach Lodzi byl niezly mlyn , byl ktos tam? |
@Albertus
Która liga ten Twój klubik ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |