![]() |
Cytuj:
|
Ostatnio szukałem na necie jakichś emulatorów gier z Xboxa na PC'ta.
Dotknęły mnie przerażające posty, iż taki emulator nie istnieje. Czy to prawda? Czy nie zagram w soulcalibura na kompie ;( ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma sensu tworzyć emulatorów PS3 albo Xbox, bo nasze komputery sobie nie poradzą z emulacją ;)
|
Cytuj:
To nie kwestia sprzętowa, a technologiczna. Po prostu jest to niemożliwe. To jak napisanie w C programu antykoncepcyjnego! |
Cytuj:
|
Oczywiście, że tak. Gameplay w 6 był ok, przy tej części spędziłem wiele miłych chwil, w 2008 był już gorszy, ale w 09 jest świetny. Jest tylko jeden mankament, jak w PES 6 lobowałem każdym każdego, nawet z ostrego kąta ze skraju pola karnego, tak w PES 09 wyszło mi raptem z 10 lobów. Reszta idzie na korzyść 09.
|
Cytuj:
|
Swoją drogą działa już Heart Gold i Soul Silver na PC. Niestety, na razie tylko połowiczne (to i tak dużo powiedziane) zangielszczenie, czasem jeszcze zwiechy. Czekam, aż dostępna będzie wersja EN, trzeba będzie popykać :D
|
Cytuj:
|
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do CoD: MW2: Ja na swoim także rocznym kompie liczę na max detale (inne mnie nie zadowolą ;)). Tylko ciekawe, ile będzie kosztować w MM. :P Bo nigdzie indziej nie mam zamiaru kupować (najbliżej mam).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |