![]() |
Ja i moja rodzina, jako naród polski, nie czujemy się obrażeni.
|
Ja też nie. Rodziny nie pytałem. =P
|
Ten Dakann w sumie ma trochę racji (najnowszy wpis).
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nostradamus:
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. “Żelazny ptak rozdzieli dwóch braci” |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na tym właśnie polega jasnowidzenie. |
Ale jeżeli przepowiada tragedię, to już powinno być czarnowidzenie.
|
Cytuj:
|
Szacunek za co? Za to że umarł? Bez szacunku za życia, bez szacunku po śmierci, proste.
|
Nie będę o tym dyskutował.
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...e_Wawel__.html - to dla mieszkańców Krakowa, jutro się wybieram. |
PROTEST? Mamy żałobę narodową, rodziny płaczą, a oni będą PROTESTOWAĆ. Jestem zniesmaczony.
Zaczyna się burdel. Nie ma żadnej jedności, teraz kłócić zaczęło się społeczeństwo zamiast polityków. Ja pierdziele.......................... Oczywiście gazeta Antypolska wszystko nakręca, a powinna mieć obiektywne zdanie. Wszystkie artykułem poświęcone temu problemowi są na "nie". Ja też jestem na nie. Lech Kaczyński jest bohaterem narodowym, ale na tle poprzednich prezydentów po 89 r. |
No coz, ludzie bioracy w tym udzial pokazuja swoj poziom dna i braku elementarnego wyczucia - prostactwo i idiotyzm, kto chce sie tym chwalic, niech idzie
|
Cytuj:
|
Kim wy jestescie, zeby decydowac o prywatnej sprawie, jakim jest miejsce pochowku zmarlego? Rodzinie dano prawo wyboru, osoba odpowiedzialna za Wawel wyrazila na to zgode. Jakie wy macie prawo do w*******ania sie w to? Tez nie jestem zwolennikiem tego, zeby spoczal na Wawelu, ale to jest sprawa prywatnej decyzji rodziny, a nie wybor publiczny. Wszelkie protesty, pomijajac fakt, jak bardzo niski poziom reprezentuja w takim okresie i tak nic nie dadza
|
Osoba odpowiedzialna za Wawel? Wawel to JEST miejsce publiczne i dlatego właśnie obywatele mają prawo się do tego mieszać. Prywatną sprawą rodziny to będzie, jak go sobie zakopią w ogródku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |