Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Samolot z prezydentem rozbił się w Smoleńsku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=229804)

Yoh Asakura 13-04-2010 19:21

Ja i moja rodzina, jako naród polski, nie czujemy się obrażeni.

Lasooch 13-04-2010 19:56

Ja też nie. Rodziny nie pytałem. =P

FlisApola 13-04-2010 20:33

Ten Dakann w sumie ma trochę racji (najnowszy wpis).

Duch Niespokojny 13-04-2010 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2751308)
Żeby móc twierdzić, że był to zamach, trzeba mieć jakieś tego dowody.

Toteż ja tak nie twierdzę.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2751308)
Jak powiem że to przez pilota, który sobie przysnął za sterami(może był pijany?), to też powiesz, że to też możliwa wersja, czy też stwierdzisz że oczerniam nie dość że zmarłego, to jeszcze profesjonalistę w swoim fachu?

Powiem, że to możliwa wersja.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2751351)
Ataku przez obcych (kosmitów, dla ścisłości) też nie można wykluczyć.

No cóż, to pewnie moja paranoidalna osobowość ;), ale nigdy nie wykluczam choćby najmniej prawdopodobnej ewentualności, o ile nie ma dowodów świadczących przeciwko niej...

Pan i Wladca 13-04-2010 21:08

http://www.sfora.pl/Belgowie-zakpili...ragedii-a19127

Trang Oul 13-04-2010 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eipiq (Post 2751413)
Dobra, z całym szacunkiem do zmarłego prezydenta, ale kto się zgodził na to by pochować ich na Wawelu? :confused:

Ale hipokryci -.- (zwracam się do całego społeczeństwa). Jeszcze niedawno wszyscy ryczeli, a teraz, jak emocje opadły, to się Wawelu czepiają. Będzie tak, jak z Papieżem, po tygodniu bójka Wisły z Cracovią...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2751541)

Szkoda, że u nas nie ma takich fanatyków, jak w krajach arabskich. Naprawdę zabić to mało.

RybaPMI 13-04-2010 21:15

Nostradamus:
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. “Żelazny ptak rozdzieli dwóch braci”

Vasudanin 13-04-2010 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2751541)

Nie powiem, prowokacja to im się udała. Poza tym, sam obrazek też przedni. Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił.

Pan i Wladca 13-04-2010 21:35

Cytuj:

Nostradamus:
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. “Żelazny ptak rozdzieli dwóch braci”
Cytat jest zmyślony :> ale btw. ze 3 lata temu ten jasnowidz z Polsatu mówił coś, że w przyszłości runie samolot, który wpłynie na losy świata.

Xevez 13-04-2010 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RybaPMI (Post 2751545)
Nostradamus:

a teraz wrzuć w google ten cytat i poszukaj, czy jest umieszczony gdziekolwiek przed 10.04.2010. jakiś dzieciak sobie wymyślił, a teraz 50% społeczeństwa sra po gaciach

Tompior 13-04-2010 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2751551)
ale btw. ze 3 lata temu ten jasnowidz z Polsatu mówił coś, że w przyszłości runie samolot, który wpłynie na losy świata.

Kiedyś w końcu musiał runąć samolot z kimś ważnym na pokładzie...
Na tym właśnie polega jasnowidzenie.

Yoh Asakura 13-04-2010 21:57

Ale jeżeli przepowiada tragedię, to już powinno być czarnowidzenie.

Litawor 13-04-2010 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trang Oul (Post 2751543)
Ale hipokryci -.- (zwracam się do całego społeczeństwa). Jeszcze niedawno wszyscy ryczeli, a teraz, jak emocje opadły, to się Wawelu czepiają.

Może kiedyś zrozumiesz, że między ryczeniem a wyśmiewaniem się jest jeszcze coś takiego, jak okazanie szacunku.

Yoh Asakura 13-04-2010 22:23

Szacunek za co? Za to że umarł? Bez szacunku za życia, bez szacunku po śmierci, proste.

Litawor 13-04-2010 22:26

Nie będę o tym dyskutował.

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...e_Wawel__.html - to dla mieszkańców Krakowa, jutro się wybieram.

Articuno 13-04-2010 22:29

PROTEST? Mamy żałobę narodową, rodziny płaczą, a oni będą PROTESTOWAĆ. Jestem zniesmaczony.
Zaczyna się burdel. Nie ma żadnej jedności, teraz kłócić zaczęło się społeczeństwo zamiast polityków. Ja pierdziele..........................

Oczywiście gazeta Antypolska wszystko nakręca, a powinna mieć obiektywne zdanie. Wszystkie artykułem poświęcone temu problemowi są na "nie".
Ja też jestem na nie. Lech Kaczyński jest bohaterem narodowym, ale na tle poprzednich prezydentów po 89 r.

Gtyk 13-04-2010 22:33

No coz, ludzie bioracy w tym udzial pokazuja swoj poziom dna i braku elementarnego wyczucia - prostactwo i idiotyzm, kto chce sie tym chwalic, niech idzie

Litawor 13-04-2010 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk (Post 2751574)
No coz, ludzie bioracy w tym udzial pokazuja swoj poziom dna i braku elementarnego wyczucia - prostactwo i idiotyzm, kto chce sie tym chwalic, niech idzie

Nie, to ci, którzy zdecydowali o tym miejscu pochówku wykazali się niezwykle złą wolą, wykorzystując nastój do przeforsowania bardzo kontrowersyjnej decyzji. I to oni zdecydowali o zakończeniu prawdziwej żałoby i powrocie do polityki.

Gtyk 13-04-2010 22:43

Kim wy jestescie, zeby decydowac o prywatnej sprawie, jakim jest miejsce pochowku zmarlego? Rodzinie dano prawo wyboru, osoba odpowiedzialna za Wawel wyrazila na to zgode. Jakie wy macie prawo do w*******ania sie w to? Tez nie jestem zwolennikiem tego, zeby spoczal na Wawelu, ale to jest sprawa prywatnej decyzji rodziny, a nie wybor publiczny. Wszelkie protesty, pomijajac fakt, jak bardzo niski poziom reprezentuja w takim okresie i tak nic nie dadza

Litawor 13-04-2010 22:44

Osoba odpowiedzialna za Wawel? Wawel to JEST miejsce publiczne i dlatego właśnie obywatele mają prawo się do tego mieszać. Prywatną sprawą rodziny to będzie, jak go sobie zakopią w ogródku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52.