![]() |
Ja expie na guardach ;]
|
xD
Ja
tam kocham expic na GSach :p jak mam UHy:D ale jak nie mam UHow to na guardy xD |
Ja expie na necro na darashi :D
|
Ja chodze do dark katedral chodź mam niski level <15> to z pomocą magi potrafie roznieść nawet assasina (moje najlepsze solo) :D
|
od update kocham dark cathedral, przedtem kopalnie dwarfow
|
Ja ostatnio expię na zamku koło Ab. Można tam spotkać w grupie: minosy, orki warriory, orki, orki spearmany, elfy, dwarfy i pojedyńczo: mino guarda, mino archera, huntera i zerka. Dla lepszych graczy jest tam dość trudny quest:
1 piętro - poison fieldy, 2 piętro - drag, 3 piętro - mino mag i ork szaman, 4 piętro - 2 dsy i elf arcainst. Mam nadzieję, że dobrze napisałem. |
ja najczęściej expie z bright swordem na valkiriach i amazonkach
|
ja ostatnio polubilem hunty na dragi na single spawnie :]
|
Ja tam lubię Cyce w Edron wielkie respy cyców a jak nie ma tam nikogo tylko ja można zrobic ok. ~30K expa/h
|
Ja nawalam na cycach,minosach i scarabach :]
|
Ghoule, Szkielety, Fire Devile dla rozrywki na dragi ide
|
Jako 10 lvl knight...
Expie na rotach i szkieletonach, skilluje na trollach
:kon: |
:d
hmmmm...ja najczesciej expie w kazo na dwarfach i dwarfach soldierach ale czasami zdazy sie zalatwic beholdera :p :p a jak nie chce mi sie lazic do kazo to expie na amazonkach, valkiriach, minosach, orkach itp.wlasciwie to nie mam jednego miejsca bo czesto za duzo ludzi jest i trzeba szukac innych miejsc :( :(
|
Odp.
Ja najczęsciej expie solo na dwarfach ale teraz się przerzucam na cycki i wale z hmm :)
|
ja najczesciej na ratach, ale ostatnio 3 raty przyszly i kolega na 150lv musial mi pomoc :baby: :p a tak na serio to wlownie orcki (zwykle, spermany, warriory i narazie 2 samany), rotwormy, szkieletony, wild warrior, szkorpiony, trolle i valkirie
|
raty pod thais :P
kazo - solidery i guardy venore - dragi ankrahmun - tomby |
Pierwsza na Południowy-zachód kopalnia w Kaz ; Poziom -5 :)
|
Dwarfy Gurady, Cyclopy, Bohlodery.Mój ulubiony exp. Guardy Najczęściej kazzo, a dokładniej skarbiec imperatora kazzo.
|
ja sobie expie solówką (żart) na demonach ;) (prawda) na soldkach :]
|
Humm, wiec:
Ankrahmun- Scaraby na lev -3 w centralnej kopalni; tomby(różne) tutaj mumie, ghoule, scaraby, bh, skeletony I gdy mam wiecej czasu- Mintwalin, kocham to miejsce :) Czasem dla sportu lubie polozyc na glebe kilka smoczkow :P Przed updatem lubialem blokowac Hero, zdazaly sie czasem DLe i Gsy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |