![]() |
Aj ludzie stekacie jaka to nudawa profesja knight a ja wam powiem ze tak nie jest.Oczywiscie po wbiciu skilli 70/70 np to knight wymiata a blokowanie czegos mocnego to dla mnie cos ekscytujacego :)
|
knight wcale nie jest ubogi... z minosków można wyciagnąć na 20 lvlu 10k w 2 godzinki czy coś kolo tego już nie mowiac o wyższych lvlach XD
|
Knight wydaje troche kasy na np. explo/uh's ale też średnio zarabia,natomiast sorc zbiera dużo kasy ale wiecej wydaje na runki typu sd/gfb/uh/ih(na mniejszych lvlach)i manasy ale za to ma duzo czarów i nie wpada w sam środek np. ataku Demona bo Knight go bloczy wiec Knighty raczej radze osobom tym które mają szybką ręke ponieważ trzeba sie uhać bardzo szybko,więc raczej sorc i knight to samo bo mają prawie tyle samo kasy,jak juz mówilem to sorc dużo zarabia ale wydaje więcej kasy na runy a knight mniej zarabia ale idzie mniej kasy na nie :P(sry za błedy gramatyczne B) )
|
Cytuj:
PS:slowniki ponoc stanialy |
@ luba126
1-kup sobie slownik. 2-tym sposobem zrobisz mniej expa na dragach niz taki knight na rotach, i jeszcze pewnie padniesz. |
Jak dla mnie knight to najsłabsza profesja;) . Ani nie trza skilować ani nic. czarów ma mało. Taka maszynka do zabijania:p
|
Wiecie... mam knighta 57lv 81.81 skille i i dla sie nie boje od wrl mozna (jak sie umie.. ja nie probowalem ;p) uciec o dragach nie wspominając. Gonił mni 140rp.. Marnie mu to wychodzilo... Ogólnie knight jak to kazdy wie jest bardzo wytrzymaly. Jesli chodzi o pvp to 99 z dlancy w 54rp, a on mnie 89 z sd (test na kumplu ;]) Nie ukrywajmy ze knight jednak ma troszke gorzej, sorc na tym lv moze expic bardzo szybko (90k+/h na tombie za tp, sa filmy na tym forum), uważam jednak ze knightem wcale sie nudno nie gra, rycerze są potrzebni no bo jak sobie wyobrazacie hunty? :P Hydry, demony, behe, dle...
pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wlasnie teraz trenuje moim knightem... on nie jest ani "biedny" ani "nudny".Im wyzszy lev i skile tym lepsze potwory,szybszy exp,mniej uhow schodzi.Wyprawy na lepsze potwory w celu blokowania wcale nie sa takie nudne a jesli jestes w tym dobry twoja ekipa czuje sie pewniej i chetniej sie z toba na te hunty wybiera.Faktem jest to ze magia jest marna ale (wedlug mnie)nadrobione to jest iloscia hp.Treningi???zawsze mozesz przegladac to forum:)).Jak wszystkie profesje knight ma wady i zalety.Ja osobiscie nie zaluje swojego wyboru i wiem ze czeka mnie jeszcze duzo frajdy.
|
Cytuj:
|
Mowie tylko jakie mam odczucia w tej chwili,nikogo nie chce oszukac:).Jak wbije 80 to zobacze i ci odpowiem. na dzien dzisiejszy jest fajnie a jak bedzie za 30 lev??? nie mam pojecia:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym proponuje z miejsca usuwac posty floodujacych whinerow walacych po 50 w dragon lorda, nie mogacych zabic knightem 30 levelowego sorca i robiacych jednoczesnie 90k/h drugim charem na takim samym levelu. |
|
Cytuj:
PS. Ciekawe kiedy w koncu ludzie nauczcią sie ze hity w dragon lorda nie wchodzą tak samo jak w beholdera? ;< |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |