![]() |
Da się z podziemi tam gdzie są mino magi i beho wynieść lootbag na powierzchnię senji? I czy jest tam skrzynka pocztowa?
|
Cytuj:
|
Fajny Poradnik Sam Zaraz Wbiajm Na Folde :p
|
yea
:cup:Poradnik wręcz zaj*****y. Najlepsza mapa (wielu ma z tym kłopot, a tobie wyszła zaj*****a).
Ogółem 5. :cup: |
Czy powie mi ktoś jak dostać sie na poziom -3 ? :baby:
Odrazu jeśli jest taka mozliwosc to niech dołączy mapkę/mapki gdyż ze mną jak z dzieckiem ;P Opisik odrazu mały do tego nie zawadzi :) |
Cytuj:
-3 to Senja. |
Dzięki ! Odrazu jak znajde chwile czasu spróbuje tam posiedzieć i poexpić chwilke bo ponoć da sie tam nabić 20-25k exp / h i wynieść dość konkretnego lootbaga B) Jeszcze raz Dzięki ! 8o
|
Bardzo dobry poradnik a co do wysp Folda najlepsza B)
Parę lvlów na niej nabiłem i jeszcze bije 8o Polecam bardzo!!!:cup: |
mam pytanie jaki key jest potrzebny zeby wejsc na mino?
|
Ja po pobycie 2 minut na -1 spotkałem 3 botterów... każdy miał 30+lvl :(:( ciekawe ile ich tam jeszcze jest :/
@topic Poradniczek fajny 7/10 :) |
Na początku mógłbyś zrobić odstępy bo trochę głupio się tak czyta wszystko w "kupie". Trochę, krótko.
|
Przepraszam , poradnik bardzo fajny widać że w niego włożyłeś dużo pracy jednak jest jeden malutki błąd , według tego poradnika poszłem na -3 poziom .. a tam Water elemental .. czego nie ma w twoi poradniku i tak sie skonczyła moja wędrówka.. ;p dopisz tam Water elementala bo to istotny szczegoł. ;p
|
@up
Zasrany archeolog... to stary temat , kiedyś był tam fe , przed wieloma gównanymi updatami... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |