![]() |
Zawaliste wrecz mowiac sam odliczajac te dni kiedy zrobiles czesc 8 znudzilem sie i pozostawilem radosc na nastepna czesc w milczeniu moim zdaniem koles albo nie zaplacil rachunow za neta i wyjechal daleko daleko z tad :D albo nie chce mu sie robic dalej fako'w
|
****a ile mozna czkac na nastepna czesc rob szybciej bo sie niecierpliwie!!! Ten fake jest zawalisty.
|
Sami tego chcialiście :)
KAWAŁEK DZIEWIĄTEJ CZĘŚCI JUŻ JEST!!! Można go zobaczyć w 1 poście. Jak narazie to tylko kawałek, bo chce pokazać, że coś zacząłem robić i żeby ci co mnie dawno opuścili zauważyli, co się święci :) Mam nadzieję, że ta namiastka następnej części się spodoba. Pozdrawiam, Thim |
nareszczie ALLELUJA ALLELUJA
|
Czekam na inne czesci i na koniec 9 nie moge juz sie doczekac.;)
|
Ciekawe, ale to już nie to co stare części :) .
|
Człowieku co ty robisz zaj****** fake jaki w życiu widziałem masz talent i oby tak dalej...Tak trzymaj.
FAKE POPROSTU THE BEST !!!! B) |
Pomysł 10/10
Wykonanie 10/10 FaBUŁA 10/10 |
Za to powinienes dostac minimum warna. Ta odpowiedz jest zerowa! Odswiezyles temat (az 2 miesiace temu byl ostatni post)! Zamknij gebe i wyjdz!
|
troszke to dziwne ale nie jest to zly fake! oceniam pozytywnie 7/10. 7 poniewaz jest zbytnio skaplikowany i wiele obrazkow u mnie nie dziala! :(
|
super
W swoim tibijskim życiu czegoś podobnego nie widziałem. Gratz koleś masz niezłą wyobraźnię i talent ;)
|
GDZIE ZES ****A BYL?! tesknilem.... :)
|
po prostu swietne pomysl 10/10 wykonanie 10/10 czekam na dalsze czesci :)
|
Spoko
Przemyślany scenariusz. Nudne dialogi pominięte: narada na Dokeina. Dobrze zaplanowane lokacje: Tam gdzie ma być drzewko jest drzewko itp. Nie ma ziejących pustką miejsc. Czy chcemy dalszą część? Nie pytaj tylko bierz sie do roboty bo fajne to ;] ocena:10/10 Pozdro |
Pomysł swietny wykonanie takze ;) gratz czekam na ciag dalszy :p
|
;)
Nie, no... Anihilator to przy tym Rabbit - mało nie dedłam przy tym tekscie ;) Fake super, narazie najlepsze jakie widzialam na tym forum ;) I przede wszystkim - ŚMIESZNE
|
Super bardzo fake pierwszy raz take widzialem take dorobione.
|
lol
Mnie sie podoba 10/10
PS: postaraj sie robić to szybciej ! Jędną część możesz robić 2 miesiące -.- |
FAjny Fake'i ale za durzo komentow ! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
fajna, pomyslowa fabula, ciekawe rozwiązania co do poszczególnych scen ogólnie rządzisz :P oby więcej :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |