![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
lol?
@ 2up
knajt najbogatsza profesja ?? -.- nie wime gdzie ;] drut jest najbogatszy- sprzedaz uh ;] @up piszesz- udowodnij teze, czemu itd. na screenie widze ze uzywasz cluba. udowodnij ze on jest lepszy od sworda i axa -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiekszosc high lveli uzywa sword poniewaz ma mniejsza ronice :confused: w ataku z defem niz axe
|
heh
@Nekromanta
a czy ja mowilem ze on tak stwierdzil?? widac na screenie ze uzywa club- wczesniej uzywal sword, wiec chyba stwierdzil ze club jest lepsze co nie? |
@bosiak:
Nie, trzecim knightem wybralem cluba, bo poprzedni uzywali swoda i axe. @Horrigan: Tez mialem 3 knightow, tez wykorzystujacych rozne typy broni, roznicy przy blokowaniu nie zauwazylem. Moze dlatego ze nie blokowalem nikomu guardow, tylko dragi/ dle/ gsy ? Wierze w twoje doswiadczenie ale upieranie sie przy tym ze kilka pkt defa cos zmienia przy sporych, losowych obrazeniach naprawde nie ma sensu. podsumowujac: -roznica w defie nawet jesli dziala to i tak trudno ja zauwazyc -roznica w ataku jest zauwazalna ( nawet na etapie FA vs BS ) czyli axe > sword |
Cytuj:
1. Nottinghster, lvl 168, axe 2. Jah Widelux, lvl 161, axe 3. Okinah, lvl 138, axe (...) 21. Don Boladao, lvl 102, sword @down Dokładnie to samo pomyślałem - każdemu początkującemu raczej miecz się wydaje być najlepszą bronią, dlatego Eternal Oblivion, Seromontis etc. mogli wybrać je w ciemno, gdy zaczynali grę. Poza tym możliwe, że w czasach, gdy oni stawiali pierwsze kroki, to miecze były najlepszą bronią. |
O lludzie, praiwe nikt z was siebie nieczyta nawazjem a się przekrzykójecie-.-
Eo, czy sero grają swordem ponieważ zaczynając gre niewidzi się w toporach nic interesującego, na rozum początkującego słowo miecz rozumie za coś dobrego a topór to topór?Może i się myle ale to chyba taki tok myślenia. Każdy gra czym chce, ten temat miał pomóc w wyboru ale to co wy tu odwalacie tego nieprzypomina ~~~Pozdro |
Dokładnie to samo pomyślałem - każdemu początkującemu raczej miecz się wydaje być najlepszą bronią, dlatego Eternal Oblivion, Seromontis etc. mogli wybrać je w ciemno, gdy zaczynali grę. Poza tym możliwe, że w czasach, gdy oni stawiali pierwsze kroki, to miecze były najlepszą bronią.[/quote]
Popieram,tyle że ja jak zaczynałem wałczyłe axe i mam 4 posatcie którymi gram,wszyscy używają axe. UP-Hm...Przecież spojrzeć na spis broni nie jest tak trudno.Po za tym mi się wydaje,że zwykły topór i zwykły miecz to topór atakuje mocniej. |
Dokładnie to samo pomyślałem - każdemu początkującemu raczej miecz się wydaje być najlepszą bronią, dlatego Eternal Oblivion, Seromontis etc. mogli wybrać je w ciemno, gdy zaczynali grę. Poza tym możliwe, że w czasach, gdy oni stawiali pierwsze kroki, to miecze były najlepszą bronią.[/quote]
Popieram,tyle że ja jak zaczynałem wałczyłe axe i mam 4 posatcie którymi gram,wszyscy używają axe. UP-Hm...Przecież spojrzeć na spis broni nie jest tak trudno.Po za tym mi się wydaje,że zwykły topór i zwykły miecz to topór atakuje mocniej. |
@up
Sword: 14 att,12 def
Axe: 12 att, 6 def :]"przecież spojrzec na spis broni nie jest tak trudno". nie ma to jak hipokryzja :P |
Eh..pisałem przecież ze na logike,w tibi jets wiele nierealistycznym broni.PO za tym newbie i noobki patrzą najczęściej na atak broni,więc powinni odrazu wybierać axe ja ich nie rozumiem.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja jestem raczej za toporami. Jednak bardziej brałem pod uwagę wygląd niż statystyki, bo różnice są przecież niewielkie...
|
a co jest tańsze Knight Axe czy Fire Sword ;)??? ;>
|
Axe roxx.
Wiecej punktow ataku. Latwiej zdobyc na nowym swiecie, a na starym sa tanie. Pozdrawiam |
Ja tam wole swordy
Ja tam wole swordy zaczełem na rooku z swordem, potem kupilem katane,a teraz mam Fire sworda.Ogólnie jestem zadowolony z osiągów swordów.
:D Swords RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |