![]() |
Zawsze możesz ściągnąć manual patchera ze strony.
|
Jutro sobie zobaczę co i jak, choćby z czystej ciekawości. Może mnie przyciągnie...
Pojutrze kończą mi się wszystkie NX itemy ;< |
a ja mam taką sprawę. potrzebuję nx casha. Nadrill, albo ktoś napiszcie mi jak zdobyliście nx cash. krok po kroku. proszę.
|
wejdz na allegro i kup -.-
btw nexon pomylil godziny w przekladaniu na nasz czas. |
Cytuj:
|
@Kuraj:
No i tak robię :D Komp już działa poprawnie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
Cytuj:
|
Po co jest Easter Charm? Nie wiem, czy zbierać na niego te jajka (mam już koszyk i 1 żółte jajo).
|
@up
Jak go masz nietracisz expa po śmierci. |
A za ile można sprzedać?
|
Nie da się
|
green egg
ludzie pomocy ! :P bo do 30 lvla zbiera sie yellow egg a ja mam zebrac green egg to gdzie one wypadaja ?
|
@fullwypas
zielone jaja sa w dungeon |
Znowu Update?
Bo się Updater włącza ;( |
Bodajże poprawki jakiś błędów z update.
|
maple górą !
hehe jak widzicie :) maple prawie caly czas jest na szczycie forum tibia.pl czy to oznacza nową ere gry dla ludzkości ?? :D
|
up: Lol, co za człowiek...
Ja osobiscie mam 12 jaj tylko easter basket mi trza :D |
Ja miałem 16 i wszystkie zjadłem, bo mi się takich długich questów nie chce robić :D
Questa na basketa bierzesz od Maple Administrator :) |
Ja questa nie robię, bo i tak niewiele tracę przy śmierci. O wiele bardziej opłaciło mi się sprzedać jajka i easter basketa.
Teraz jestem świeżo po jump quescie w kerning (b1). Trochę nerwów byłem, szczególnie, że za pierwszym razem po godzinie skakania nie wiedziałem, że trzeba kliknąć na skrzynkę z nagrodami. Zacząłem expić na tych bąblach i przez przypadek umarłem. Następnym razem poszło jednak na tyle szybko, że postanowiłem przejść to dwa razy. Teraz dotrenuję do 21 poziomu i idę na PQ. Życzcie mi powodzenia;p |
JA wczoraj wieczorem byłem w B1 :D
Jak dla mnie to JQ są fajne :) Dostałem 30 tp zwoi do Elliny xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |