![]() |
Update :(
Ehh już dzisiaj ten update ;/ Za bardzo sie nie ciesze bo wiecie soul pintsy i te sprawy ale ma nadzieje ze to ni ebedzie takie straszne jak mi ( i wieszosci druidkom i sorckom) sie to kojarzy ...
____________________________________ Harmonia Rulez :cup: :cup: :cup: Profesja: Sorcerer Mlvlv:21;/ Lvl:16 :[ |
Cytuj:
|
Boom ^^
Yeyeye! Zajefajnie tyle ze mi sie pacc skonczyl... :D Ale jak tylko bedzie nowy to sobie pogram po rocznej przerwie... :P
|
no...
szkoda ze tylko zdazylem zrobic 26 bp og uh no ale cuz .....
Upadet już dzisaj... |
:p :) :cup: 8o Nie wiem co wam, ja sie logom normalnie a jest na zegarze moim 11:30 :p A co do update - - - - - - JUPPI!!!!! Jahuahahahahaha buhuhahahaha :D B) :] ;)
sory za kilka emotkow ale nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!! :blazen: :2handed: :cup: :miecz: :axeman: :lucznik: :king: :flaga_pl: EDIT: tak jakby.. podczas jak pisalem to napisaliscie postow i mozecie nie kapnoc o co mi chodzi na poczotku: kilka osob sie skarzylo ze sie nie mogo zalogowac |
Cytuj:
a tak btw. to czy ktoś wie cos wiecej o hunting spearsach? |
Hahhahaha juz dzis nie no zapasow do konca nie zrobilem UPDATE UDERZYL Z NIENACKA
|
Ale wy***iście !
Niemoge sie doczekać ! Chociaż niemam paca ale sie ciesze $! |
Gitaaaaaaaaaaaaaara ;)
niewiem czy slyszeliscie ale Hydra sie tak szybko uha ze ja niemoge ;) Niechce nikogo w blad wprowadzac ale CHYBA wypada z niej k-armor , rh, medusa shield <alew raczej napewno> |
No i wkoncu nadszeszla chwila na ktora wszyscy czekali z niecierpliwoscia! Letni Updatate 2005! :)
Nie moge sie doczekac, jak beda wygladaly soul pointy? Czy umre na tiquandzie? :p hehe tego wszystkiego dowiem sie juz niedlugo jak i wszyscy :D Hail Update! |
WŁADCA CZASU Po co Cip'y mają robić test serwer po UPDACIE? Dla mnie bez sens. Myśle że nie będzie ale i tak jest spoko bo dziś NAJWIĘKSZY UPDATE W DZIEJACH TIBJI :]
|
Juppi wrescie to prezent na gwiazdke ? :baby:
|
update
Ej czemu nic nie wiadomo o updacie więcej podobno będą Elder beholdery tarrantulle i najważniejsze Hunting spear dla pallków na tibi.pl nic nie pisze??...
|
Ja tam się ciesze że update. Jedyne co mnie może dotknąć to wyższe cenu runek ale to się przeżyje. Wreszcie zrobią coś z tymi makerami które tylko stoją i blokują dp :p
I bardzo dobrze że koniec z lurowaniem bo już nie raz prawie padłem przez jakiegoś sku******a X( Ja tam dylematu nie mam co będe robił od 14 bo na szczeście aż tak uzależniony nie jestem :P A wieczorem to ja sobie wole mecz oglądnąc w tv więc zwiedzanie nowych terenów odkładamy na noc z wtorku na środe :] |
AZAROO soul points będo sie odnawiały po zabiciu mooba. Dla facc 1 SP odnawia sie na 2 minuty a dla pacc 1 SP na 15 sekund. Bedzie nerwowo na poczontku z SP :D
|
Tak więc jeszcze ostatnie 2 godziny Tibii jaką dotąd znaliśmy :]
|
Update Jest ZŁy Ale Brak Update TeŻ
|
Update
Ciekawe co sie zmieni po tym update ? Podobno nie bedzie mozna robic run tylko je kupowac :/ ;( ;(
|
RILO Nie zgadzam sie z tobą gdyż update zmienia monotonie Tibji wkońcu dochodzi coś nowego!!! X(
|
Ja już nie gram w tibie. Sprzedalem ktoregoś w kolei z najlepszych Elderów na Furorce.
Nie bedzie sie oplacalo teraz grac sorcami na malych lvl i palkami.Tylko zostaje Knight ale i tak nie bede raczej go robił.Więc dziś tylko skocze do kumpla looknąć jak tam Tiquanda i Koniec ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |