Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Darvin 26-09-2005 15:06

Mała prośba

Mógłbyś nakręcić filmik z Ankrahmun?? Chodzi mi głównie o zwiedzenie samego miasta na powierzchni. I jeśli nie byłoby to problemem, to jeszcze filmik z Port Hope, również dokładne zwiedzanie... Ale najbardziej mi zależy na Ankh... Plzz... :confused:

Edit:
@down
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
[...]Ponadto jakbyście chcieli zobaczyć jakiś region, dajcie posta. Zobacze co da się zrobić, i może się pojawi ;) [...]

Kierowałem się tymi dwoma zdaniami :] Ale jeśli nie będzie, to trudno, trzeba będzie szukaćgdzie indziej :baby: W każdym razie dzięki :)

Edita nr.2:
@2down
Tym bardziej, że nie wszyscy mogą sobie pozwolić na cośco sięnazywa PACC :) Mnie od dziecka psjonuje Egipt, dlatego prosiłem o filimk z Ankh... :) Pz.

Saviour of Sula 26-09-2005 15:35

Wiesz raczej tego filmu nie zobaczysz bo cichy pokazuje tylko i wylącznie expowiska i miejsca gdzie są potwory a nie miasta z okolicami :/

Norrin 26-09-2005 16:32

To jest ciekawe w sumie, nie ida na to runki, które moga być potrzebne do odrobienia strat ostatnich a za to można przejść każdy zakamarek miast.
Przejść po podziemiach, okolicach miast bo zazwyczaj w tych miejscach nie ma nic ciężkiego, podejść do każdego NPC z tekstem >Hi > Job/offer.
Jest masa ludzi, którzy nie znają miast, gubią się, czy nie mają pojęcia co robi dany NPC.
Nie głupie to. Cichy co ty na to, żeby przebiec się po: Carlin, Ab'Dendriel, Kazordoon....Edronin, Cormaya, Darashia...Jest masa ciekawych miejsc w miastach ;P

Praxon 26-09-2005 17:58

Dobra robota.

Twoje filmik dobrze się ogląda i można sie wiele dowiedzieć. Więcej please. :)

Cichy Mac jest WIELKI. ;)

Saviour of Sula 26-09-2005 19:22

No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)

Norrin 26-09-2005 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour of Sula
No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)

Imo w każdym mieście lub jego okolicy znajdziesz coś ciekawego.

Black Warior 26-09-2005 23:36

GZ pomysłu :cup:
Mugłbyś nakręcić filmik o expowiskach rotami na darashi.

Fire Elemental 26-09-2005 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior

LOL? expowisko gdzie sa roty? wy***any pomysl :D <lol>

Kajulec 27-09-2005 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47178

Chciales, masz.

Aldeox Loth 28-09-2005 17:53

Odpisac!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour of Sula
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)

JAK MAM ZROBIC ZEBY OGLADNAC TE FILMIKI!!!!!??ZDJECIA TEZ!!!!!!??? ;(

Aldeox Loth 28-09-2005 17:55

Jak zrobic zeby ogladnac te filmiki bo ja nieumiem tego zrobic!??!!?!?!?!?!?!?!?! ;(

Burakou 28-09-2005 17:56

Musisz mieć program TibiCam.

Sir Deathe 29-09-2005 19:08

Fajnie ci wyszły te fimiki ale mogł byś pokazać teraz coś w team albo coś pojść na coś grupowo a nie w 2 jak mial byś czas zrób jak możesz filim z questu z Dark Cathedral wejdż w teleport z kumplami bo tylko do tego momentu doszliśmy z kumplami 1 gosć na 50 wszedl i wyszedl z 24hp wiec jak lubicie przygody proponuje wam tą 8o

Sir Deathe 29-09-2005 19:09

Prosze abyś ropatrzył moja prośbę ;(

NeStO 29-09-2005 20:18

jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.

Magson 30-09-2005 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NeStO
jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.

Przeciez pokazal wszystkie tomby, rozpoczynaja sie od slowa "Grobowiec = Tomb " :p

Hudyvolt 30-09-2005 18:25

Emerytura??

Czemu tak dlugo nie ma nowych filmikow??
co to urlop czy emeryturka??

arimedes 30-09-2005 18:31

Woow

Ja jestem Pełen Podziwu Dla cichego po prostu <ŻE CI SIE CHCIAŁO CHŁOPIE>:D.
ja bym sie nigdy nie zabral nawet z 30000 lvl do zrobienia tylu filmow.:D
Wielkie Gratz Twoje Filmik Bardzo sie przydaly myśle ze nie tylko mnie :D.

Edwardo 30-09-2005 22:00

Ja prośilbym o filmik z Elderem Beholderem i jednym z faraonów;] thx

Cichy 01-10-2005 00:28

Dobra, nadszedł czas wyjaśnić pare "spraw". Temat oglądam codziennie, i czytam wszystkie posty. Jednak przeważnie prośby o nowe filmiki, juz sa zrealizowane. Np. ostatni post z elder beholderem.

Po zgonie już się pozbierałem (psyhicznie - wraca chęć do grania). Teraz mi pozostało fizycznie (uzbierać znowu kase na runy). Ale faktycznie od dobrych 2 tygodni wogóle się nie loguje na Tibie, przez co zawaliłem pare rzeczy (np. płatnośc za Guild Hall :P ). Ale niestety teraz moje realne życie wymaga poświęcenia dużej ilości czasu. Jeszcze przez jakieś około 2 tygodnie bede zawalony pracą, i nie mam czasu wogóle na logowanie się na tibie, o nagrywaniu filmów nie wspomne.

Gry uporam sie ze sprawami w "realu", następnie zaczne się logowac i uzbieram runy - filmiki powrócą. Czyli planowo za około 14 dni.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13.