Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

RafcioK 13-11-2005 20:03

@Losari

Jestes z Dusk, wiec do Ciebie, ma ktos z ekipy co szla na anni movie?? Bo chcialbym zobaczyc jak chlopaki sobie rade dawali.

Paxxx 13-11-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RafcioK
@Losari

Jestes z Dusk, wiec do Ciebie, ma ktos z ekipy co szla na anni movie?? Bo chcialbym zobaczyc jak chlopaki sobie rade dawali.

Macro plx =)

Jammamanter 13-11-2005 23:40

wiadomo ;)

a fenix'gru bez macra i pad ;)

Ratilt 13-11-2005 23:49

Nikt nie nagral filma :(

Losari 14-11-2005 08:17

@Rafcik masz odpowiedz 1 post wyzej :P

RafcioK 14-11-2005 11:16

No coz, szkoda, bede musial sie obejsc smakiem :P
Ale moze ktos jeszcze nagra jak beda kolejne proby :)

Jammamanter 14-11-2005 20:50

znając uzycie macra- wątpie ;)

Paxxx 14-11-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jammamanter
znając uzycie macra- wątpie ;)

za 1 razem sie nie udalo wiec za drugim musieli na macro bo onie nie umia inaczej grac ;< cheater plx

Lu-kas 14-11-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
za 1 razem sie nie udalo wiec za drugim musieli na macro bo onie nie umia inaczej grac ;< cheater plx

A Ty bys szedł na Anihilatora bez macro ?? :D To jestes za***isty 8o

RafcioK 14-11-2005 21:42

Nom jak zrobisz anni bez macro to Ty daj na 100% link do movie, bede musial zobaczyc :P

Paxxx 14-11-2005 21:55

Cytuj:

Nom jak zrobisz anni bez macro to Ty daj na 100% link do movie, bede musial zobaczyc :P

loooooooooool to niezle z was nooby ja nie moge myslicie ze wszyscy ida z macro na anni?? LOL!!!!!!!!!! zastanówcie sie 2x zanim cos powiecie poniewaz masa ludzi wykonala anni bez zasranych botów bo poprostu umieja grac i uhac sie -.- tyle.

Jammamanter 15-11-2005 00:05

taaaaak.. fenix'owi to powiedz ;)

a co do tego anni to powiem tyle, ze jak bot sie zlaguje = ded 100% bo jak sam sie nie uhniesz to wiesz ;)

RafcioK 15-11-2005 09:14

Cytuj:

loooooooooool to niezle z was nooby ja nie moge myslicie ze wszyscy ida z macro na anni?? LOL!!!!!!!!!! zastanówcie sie 2x zanim cos powiecie poniewaz masa ludzi wykonala anni bez zasranych botów bo poprostu umieja grac i uhac sie -.- tyle.

srry, moze za bardzo sie rozpedzilem ;) Nom, oczywiscie da sie zrobic anni bez macro, ale nie zmienia to faktu ze oszalamiajaca wiekszosc robiacych quest uzywa macro. Tak sadze w moim mniemaniu, moze sie myle, moze nie. Bez obrazy dla tych co zrobili bez macro zeby bylo jasne ;)

Paxxx 15-11-2005 09:23

Cytuj:

srry, moze za bardzo sie rozpedzilem ;) Nom, oczywiscie da sie zrobic anni bez macro, ale nie zmienia to faktu ze oszalamiajaca wiekszosc robiacych quest uzywa macro. Tak sadze w moim mniemaniu, moze sie myle, moze nie. Bez obrazy dla tych co zrobili bez macro zeby bylo jasne ;)

zdecydowana wiekszosc NIE uzyla macro w anni a ci co uzywaja jak dla mnie sa ciotami : ]

Lu-kas 15-11-2005 11:01

Cytuj:

zdecydowana wiekszosc NIE uzyla macro w anni

Buhahahah zdecydowana wiekszość 99,9% idzie na Anihilatora na macro

Paxxx 15-11-2005 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu-kas
Buhahahah zdecydowana wiekszość 99,9% idzie na Anihilatora na macro

n/c.......................

RafcioK 15-11-2005 11:59

Nom nie dogadamy sie w tej sprawie pewnie ;)
Ale jak mowilem to tylko moja opinia, poza tym i tak za duzo nie moge pisac bo sam jeszcze nie robilem anni. Bede mogl wiecej powiedziec jak sam kiedys sprobuje zrobic tego questa, chociaz nie predko jesli gram sam na jednym charze ;)

Jammamanter 15-11-2005 13:59

o lol cioty z was :confused: wezcie sobie filmik wlaczice z annihilatora i na normalnej szybkosci uzywajcie uhow na sobie :confused: jak nadążysz uzywać uha na sobie niz gracz to jest dobry, a jak nie = ded; w innym przypdaku oznacz to makro.. tylko powiedz jeszcze jakie ;s jakis ***owy warbot nie wystarczy ;)

Adash 15-11-2005 14:02

Cytuj:

zdecydowana wiekszosc NIE uzyla macro w anni a ci co uzywaja jak dla mnie sa ciotami : ]

No chcialbym zobaczyc jak ktos robi annihilatora bez macro.

Lu-kas 15-11-2005 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jammamanter
o lol cioty z was :confused:

Ciota jest moze z Ciebie :D przecierz pisałem ze prawie wszyscy wykonuja na macro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16.