![]() |
@Qarius
nie nigdy nie miales kilku ownerow o tym ze Vezuzu na tobie gral tez pewnie nie wiesz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorry Lecther I was drunked. I tak z bledami. Bo drink to czas. nieregularny. Wiec powinno byc: Sorry Lecther, I was drank. |
Nie vezuzu mi tylko po hacku eq dal wienc nie rozumiem czemu to ownerowaniem nazywasz?
A moze nie wiesz co to slowo znaczy? |
Zobacz, jak szybko wieje czasów wiatr
A w tej krainie ciągle myśl nie płynie Ukryci w kryjówkach wszyscy przyjaciele Czekając na znak święty z nieba w niedzielę Płaczą nad losem swoim i tej krainy Dlaczego tutaj ciągle myśl nie płynie Bo prawda, jak mówią, jest bardzo banalna Głowy pustoszy komuna mentalna Bo mądrość góruje nad głupotą, tak Jak, jak światłość góruje nad ciemnością, i I kapłan sekty panującej w krainie On dobrze wie to, co wiedzieć powinien I targuje się z wojskowym, pół nocy tracąc zdrowie W końcu podzielą się po połowie Jeden się przeżegna, drugi Drugi spojrzy śmiało On będzie rządzić tłuszczą Batem i pałą |
Cytuj:
|
Butibof
Oct 15 2005, 22:46:02 CET Killed at Level 126 by Folari and by Nexoriu "Haha" ? |
Cos Stringi zaczynacie padac i placic. Najpierw Mestius, teraz Van Tristan oj cos sie Wam nie udaje oj nie :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw.Ta sprawa byla stara Chcialem uratowac Saint gorgio jednak sie nie udalo, cos w tym zlego?^ |
Mój świat powiadam jest chory
Władają nim potwory Jest coraz bardziej normalne Tylko to co jest bardziej nachalne Najlepsze jest to co się sprzeda C***owe to co się sprzedać nie da Każdy to widzi; w środku miasta Statuła z gówna wyrasta W tym mieście zło zalewa dobro W tych czasach dobro nisko upadło Brak idei wszystkich jednoczy Kilku nie może zjednoczyć |
Chciales uratowac Saint Gorgio? Wpadajac na dragi i mowiac "Go away or Lecther will kill you"? Dziwny masz ten sposob ratowania. Nie wiesz o co chodzi z Van Tristanem? No wiec Van Tristan wyszedl z RoMu nie placac tak jak Saint Gorgio no i teraz zaplacil. Proste?
|
O.o lol o tristanie nic nie slyszalem, wylamuja sie chlopaki powoli....
|
Ten owy Saint Gorgio to Polak ? Jeśli tak to wcale mnie jego zachowanie nie dziwi..
|
Cytuj:
no ostatnio troche naszych padlo ale to jeszcze nie koniec :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |