![]() |
NO narazie JK i SF walcza po jednej stronie ,ale tylko w tej wojnie.Po tej przyjdzie nastepna i byc moze ostatnia
|
Cytuj:
pamietam cors jak gadalem z toba pod swiatynia,po tym jak padlem,powiedzales cos w stylu"Nie obchodzi nas co swe z nami zrobi,wissi nam juz azura"tylko sie nie wypieraj ale tak wlasnie mowiles,comment plx |
Cytuj:
Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie. ;) @Up Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =] |
Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy
moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał" ADD Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo kasowane |
Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.Na dniach sam zobaczysz kto potrafi grac i jeszcze raz mowie SF TO SA ***ANE LAMUSY CORS I POLL TO NAJWIEKSZE CIPY JAKIE ZNAM!!!!!!!!
|
ej nie do przesady,jakas kultura na tym forum musi byc....
|
Kultura?Never czlowieku dla nich 0 kultury dla frajerow nie mam szacunku.
|
...............
|
W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.
|
Cytuj:
hmm moim zdaniem nie jestes godnym partnerem do tanca :D juz sie wykazales tracac 2 mln expa + 3 pary bohow i mase run 8o wiec proponuje zminic uklad tego tanca bo niedlugo czeka cie rook B) |
Cytuj:
Wyjdz, jestes za glupi na to forum. Cytuj:
<albo spadaj ownowac furore razem z naszymi rodako-sharerami, milej zabawy - przyp. Adolphus> Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp. @Down Wiec badz laskaw o wielki Drazie wstawic nam tlumaczenie. *zedytowane. =P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego 8o
_____________________________________ Pozdro dla Fea Umarth i innych z DoF I dla mojego Brata Morte Arenn !!! !!! !!! |
Cytuj:
WIEC WIELKIE PODZIEKOWANIA DRUZYNIE Z POZNANIA!!!!!!!!!!!! B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uyztkownik OWNEEED zbanowany za wulgaryzmy kierowane pod adresem Cors Ent.
Uzytkownik Drazharm zbanowany za wyzywanie innych uzytkownikow forum w jezyku szwedzkim. Przypominam ze brak kultury na forum byl, jest i bedzie surowo karany. |
A pomyśl sobie ze mam dobrego informatora jeden z h lvl dobry kolega etc.
pomyśl koszmar kto i po co by wywołał tą wojnę polacy vs. polacy to bez sensu ... |
Cytuj:
Dobrze powiedziane popieram bo po co kurde mieli by śię zabijać polacy??? N/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |