![]() |
Mały poradnik dla początkujących Sorcererów
1. Gdy już jesteśmy na Mainie idziemy do dzióry ORC niedaleko Thais ( na północ ). Expimy tam do 13 levela.2. Gdy mamy już drógą RÓŻCZKĘ, Plate Armor, Plate Legs, Steel/Dark Helmet + najlepiej SCARF idziemy do GÓR CYKLOPÓW (Też niedaleko Thais ( na północny-wschód )). Expimy tam do 19 levela.3. Gdym mamy już trzecią RÓŻCZKĘ idziemy do KAZODRONU i expimy tam na Dwarfach, Soldierach i z większym levelem na Guardach do około 25 levela.
POWODZENIA! :baby: |
a ja mówie, że częściowo kiepski. W THAIS nie da sie expić. Poradnik to czarów itp. jest dobry ale do expa kiepski, gdyż najlepiej dla druidów i sorców jest na Fibuli albo wokolo Venore w Thais nie da się expić bo jest tam a dużo noobów.
|
Super
Poradnik jest super robie wszysko tak samo ale od 15 lvla bardzo wolnio tam sie nabija :evul:
|
Mój poradnik
Cytuj:
|
Hmm... poradnik gz, nawet mozna go dopatrzyc na stronie glownej przy : Czy wiesz, że... ale... na tym screenie z hydrami hmm... to rozowe to chybama byc zaslaniecie nicka? =] da sie tam doczytac czekoladowy ... :>
|
problem
ciezko expic na cyclopach na 19 lvlu jak icgh jest dupz to ciezko przezyc co robic?;(
|
Extra poradnik !! :) :)
Wielkie naprawde wielkie Gratz za to , ze odwaliles kawal DOBREJ roboty Dzieki :] :] :] :] |
Cytuj:
|
-.-
Lol ludzie czepiacie sie glupot.... ;/ nie podoba sie to nie wyolbrzymiac Bledow-.-
Moim zdaniem poradnik jest na 6. Chodżby za samo wykonanie i dlugosc... |
spoko poradnik
______________________ ale powiedcie gdzie mam expic na 28lvl i 31 m lvl plz |
zarąbisty poradnik przyda mi sie xDD
|
Cytuj:
18 Heal Friend 800 premium account 70 Exura sio "nick" To już nie wiem dopiero co stworzyłem se druta i nie wiem czy to jest dla pacc czy dla wszystkich :/ |
Exura Sio tylko dla PACCA i tylko dla druida :(
|
spoko poradniczek duzo dodac nic ujac
|
xD spoX poradniczek ale ja tam wole ""PaLka"":)
|
genialny poradnik :D ja chyba zaczne z niego korzystać od 19 lvl. szkoda tylko, że nieatkualny, bo sio i mass healing jest dla pacc :C
|
wlasnie zalozylem nowe konto na ktorym bede druidem i ten poradnik napewno mi sie przyda
Wielkie Dzieki Za Napisanie Jego |
dobry poradnik ale jak zabijałem 1 dwarf guarda odechcało mi sie expić na następnych walnoł mnie 90 i sie nie dziwie miałem plate seta i volcano rod stell helmet i ancient shield :/ a teraz to se pobije je i nie muw że 27lv nie trzeba zniemiać eq
|
;) super poradnik ;) napewno mi pomoze :D jestem nowy :P w mainie od wczoraj :evul:
|
Może nie jest to poradnik dla nowych graczy ale i tak baaardzo mi się podoba!!
Uwielbiam takie historie niektorzy gracze pisza opowiadania i to jest na tego styl wielkie GZ! 3maj tak dalej8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |