Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Demiphant 30-01-2006 22:58

Pewnie za kilka miesięcy ale ja już chyba nie będę grał w ogóle-,- BO coraz bardziej się wkurzam na t± grę i na ludzi którzy prosili mnie o pomoc,a teraz kiedy ja staram się im pomóc ci się nie loguj± i zostawjaj± na lodzie z huntem i po hacku płac±c za free Patriotom:( Życze powodzenia polakom z których Konda kpi sobie,Zazek z kumplem nabijali się przy mnie i założe się,że oni nie s± jedynymi kochaj±cymi POlaków w ten sposób na galanie.Lekcja z galany jest taka dla mnie,że jeżeli chcesz grać tam to musisz się nauczyć lizać dupę Patriotom i najlepiej niech cię przyjm± do gildi,a jeżeli tego nie umiesz to siedĽ jak mysz pod miotł± i nie rób skulli,nie lej red skulli na 8 lvlach nawet itd. bo to mog± być rl friendy Patsów.A do tych którzy im teraz pomagaj± powiem tylko jedno :Fallen Souls też im pomagało.

Catrishia 31-01-2006 08:12

Nie koniecznie trzeba lizac dupe... ja nie lize i jakos zyje... wyrobilem sobie dobra reputacje od samego poczatku galany i teraz moge grac spokojnie, chociaz wcale bym sie nie zdziwil jak by mi cos odj**ali, ale puki nic nie robia i zawsze gdy mam z ktoryms problem czy cos to msg i wszytko jest wyjasnione, jeszcze nigdy zaden z nich nie przyszedl i nie zaczal mnie bic odrazu... Pozyjemy zobaczymy, moze bedzie mi sie przyjemnie gralo, moze nie i tak o to niedbam, znajde se inna gre jak by co ;)

Btw. Proponowal bym poprostu lapac pojedyncze osoby online i mowic ze np w czwartek wieczorem o 20:00 bedziecie chcieli zrobic jakas akcje i zeby byli i wtedy zobaczyc jacy sa czy beda czy nie...

Demiphant 31-01-2006 08:49

Próbowałem ale nie chc± się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne8o Cat ,a weĽ mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komu¶ na blessy,a to komu¶ żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??

Barowuni de'Down 31-01-2006 09:31

lol

Hmmmm... kupilem se pacca :D

thewojtek 31-01-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Próbowałem ale nie chc± się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne8o Cat ,a weĽ mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komu¶ na blessy,a to komu¶ żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??

dziekuje, za max 2 miechy wrocisz.....

Golberg 31-01-2006 17:02

Demi nie zalamuj sie jakos to bedzie ! Moze kiedys polacy na galanie beda bardziej zorganizowani a wtedy kto wie moze bedzie Patriots Sux! Rózne cuda sie zdarzaj±! btw. teraz znacznie wiecej hackow jest znam kolo 10 osob które w przeciagu miecha hacka mialy cipki powinny poprawic cos w tyc zabezpieczeniach bo nie sadze zeby high lvl-s wchodzily na stronki róznych "gildii" czy "free pacc". No chyba ze to jakis nOOb który kupil acc.

Golberg 31-01-2006 17:02

3m-ajce sie! I sie nie załamywac!!

Ceapoznan 31-01-2006 21:15

Demi w sumei jest mi troche ciebie zal a to dla tego, ze tak na prawde mimo wsyztsko jestes w moich oczach mala legenda bo zaczynajac grac w tibe wlasnie Demi byl dla mnie h lvl i wzorem wsrod polaczkow....

Wiem, ze nikt swiety nie jest ale przez to, ze szybko sie wybijales byles dreczony w pewien sposob i nadal jestes... Prawda jest taka ze wystarczy mala 3-4 osobowa ekipa waszych ziom i macie fraga na koncie... ale wiara jest jaka jest...

Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe

btw. Trzymajcie sie w koncu to tylko gra a chyba dupeczki w rl sa lepsze niz w tibi :D

Demiphant 31-01-2006 21:55

Ostatnie dni mi pokazały,że Pats są mocni tylko w kupie jak mają 2-4 razy więcej setek niż my.Dzisiaj było nas trzech Ja,Icarus i Kirdan,natomiast z Pats Corlic,Styp,Febbul,Febb się wlogował i dał loga i ktoś jeszcze się nie chciał zalogować ale siedział na msn.Styp dał loga,Febbul bał się wyjść z pz mimo,że było nas tylko 3,Corlic się tylko ganiał,Febb wlogował się i dał loga po 2 minutach i tak to wygląda-,-5 vs 3 i nie walczyli.A prędzej czy pózniej powinniśmy zrobić fraga-,- Lorda trapneliśm,Wanos miał już czarne hp,a Corlic reda w ab załapał więc brakuje nam trochę szczęścia-,-

thewojtek 31-01-2006 22:24

dacie rade -,- GL....

Fabolous 31-01-2006 23:57

Chcę zmienić server. Czy mógłby mi kto¶ jaki¶ poradzić. Będę wdzięczny.

Tarnos 01-02-2006 01:56

mam nadzieje ze ta wojna cos wniesie lepszego na galane ale jak tak czytam i patrze to nie ma bata z taka organizacja powinniscie sie jakos podzielic na kilka grup jedna osoba ma pod soba grupe a inna ma pod soba tych ktorzy dowodza grupami ida polecenia od gory zbiera sie lud odpowiednie osoby opanuja po kilka osob(zeby nie bylo takieg pier****ika) nie sztuka zeby jedna osoba np latala za 50 ludu i ustawiala po katach jak czegos nie zrobicie to sie skonczy jak wczesniej dostaniecie w dupsko i tyle

i jeszcze cos dorzuce wczoraj moj kumpel po dluzszej nieobecnosci (tydzien przerwa od tibi :p) wbija se na knighta wychodzi pod depo ankh i klepie go sir imp kumpel se mysli o co chodzi pyta sie go a on na to ze zabil mu kumpla podal nick kumpel sprawdza jakis 8 level i nie ma deda zadnego no to jak to nie dziala to powiedzial ze go obrazil i kazal mu placic za to
dla mnie to zalosne zeby zdobywac kase az tak nisko upadajac ale co zrobic pa to pa i tyle

Demiphant 01-02-2006 13:07

Sir Imp ma gówno Kondy na wargach,a dzisiaj sytuacja się powtarza 3 od nas onlie:Ja,Kirdan i Deetoxed,a Lord Anarchist,Corlic i Febbul daj± loga-,-Każdy jest m±dry maj±c 3-4 razy więcej h lvli podczas walki,ale jak jest po równo oni nie chc± walczyć.Więc sry ale ciężko z fragowaniem w takiej sytuacji.

Tarnos 01-02-2006 14:41

Demi zgadzam sie widzialem dzisiaj cale zajscie w ankh corlic latal po statku a febbul nawet nosa nie wysadzil z depo na sekunde ale z nich kozaki zal sie mi ich robi ...

Rybzor 01-02-2006 15:10

Cytuj:

Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe
A Konda na to jak na lato, na tibia.com napisal "My internet cable dinsconeccted" czy cos w tym stylu, rotfl! ;d

Golberg 01-02-2006 16:51

Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!

thewojtek 02-02-2006 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golberg
Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!

o jaka zgode chyba go Ľle zrozumiales jak od nas kilka osob onnline a u nich nie ma ~15 osob to oni w pzetach siedza -,- dlatego nie ma jak fragowac o tym demi mowi ;PP

thewojtek 02-02-2006 23:55

Rivenn(~76 ms) wbil dzis bana za mass pk (ban lub delete nie wiadomo bo ukryte acc)

wiem ze post pod postem ale to specjalnie zeby przy okazji odswiezyc topic

Celmir 03-02-2006 10:05

Z Patriotsow nie wielu ludzi jest fajnych..Podam przyklady, ktorych doswiadczyl muj kolega Skopo de'tag.
1- Skopo expil na dragach/edron nagle wpada Kardear i mowi: Leave cuz i need 160k exp or i kill U.
2- Skopo bronil kumpla bo niechcacy zrobil skulla.Wpada jakis 10lv zaczyna go prac wiec Skopo go u***al i za 1min wpadl keekz'lorenzo i zaczal pruc dupe no ale odpuscil bo Lord Anarchist to Skopa brat.
3- Van Hell~ jest bratem Skopa no ale cos sie na niego w****il ze za dlugo na dragach siedzial to go zaczal z sd pociskac.
4- Do Skopa podlatuje noob i zaczyna wrzucac na jego rodzine itp..Skopo za***al mu do red hp i nagle zgarnal Unjusta i wyskoczyl red i kochany Rivenn jak zobaczyl Skopa z rsem to go prawie u***al no ale jest ciota i nie wie kiedy urzywac UE wiec n/c
5- Co do Corlica...Panie Corlic wez sie pan w garsc, zbierz chlopakow i roz***alibyscie Patriotsow a nie ****a lizesz dupe Kondzie8o

A jesli prawda jest ze Rivenn wbil bana/delete to jest mi niezmiernie ****a milo z tego powodu=]

Golberg 04-02-2006 02:33

Sorki cos mi sie pochrzanilo. A wlasnie przedchwila na darashi Sir Imp I Veccia kogos szukali po calej darashi. Najpierw jak expilem na Mino tower potem wracalem z latajacego dywanu i sie pytali o kogos ale nie wiem o kogo.

Hmm. Pewnien sorc na 63 lvl sprzedawal mi f-axe na galanie oczywiscie. Trafila mi sie lepsza oferta i powiedzialem ze mu za podróz zwroce. A ten do mnie z tekstem Hunted bo mnie oszukalas. No tacy sa polacy na galanie. To byl rl friend Corlica.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31.