![]() |
Master sorcerer :)
A na rooku nie trzeba walic spearami zeby byc dobrym palkiem na mainie :P |
Jak w podpisie :D
|
Paladin
Royal Paladin jestem... I wszystko jasne B)
Ps. Lvl itd. look na Archer de'Royal => Iridia |
Ja byc royal,knightx 2,sorc x 2,drut,xD
|
gram Sorcererem i czasem Knightem
|
jestem:
Sorcerer tak cieżko sie gra nim na poczatku (8-13l) ze zwgledu ze cie czesto atakuja (pk) i no i jest cienki w walce ale z czarami jest cool B)
|
Eee tam..
Wszyscy knighci a ja jestem za Sorcem. Sorcowie na Aldorze łączcie sie!!!
|
Ja jestem knightem:)
|
Ja wybrałem Elder Druid. Teraz nim nie jestem, ale za 2 godziny już będę Elderem.
|
moim zdaniem najlepsza postacia jest druid. mam kazda postac ale uwazam ze druid jest najlepszy. najlepiej to zrobic tak jak ja:P. poczekac na nowy server, zrobic druida, zarobic kupe kasy i zrobic wysoki mlvl, kupic SC i zapier***** na expowiska!!
|
Miałem mały dylemat, bo mam Elite, Mastera i Eldera, ale ostatnio bardziej się przykładam do gry Drutem więc zaznaczyłem Elder Druid.
|
Ja gram sorcem i dlatego oddałem głos na niego dla mnie gra nim sie naj ciekawiej B)
|
Wybrałem Sorca, bo wiem że nie przepłacę.
Dosia - Najlepszy proszek do pieczenia :) |
Palek
Ja sądze że najlepiej rać palkiem. Jest postacią pośrednią między druidemi sorkiem a knightem. :D Tylko najgorsze jest to że musisz zbierac te okropne speary (na niższych lv), a strzały musisz ciągle robic. :p Dobre jego ujak dla mnie strony że wali z daleka.
|
Ja oddałem głos na Knighta, bo gram tą profesją. Mam też palka, ale w ogóle nim nie gram. I robię sobię druida, bo chcę spróbować gry tą profesją...
|
Elite Knight (hehe) :p.
Już od dłuższego czasu :). ... a skoro inni się chwalą, że mają takiego i takiego to ja się pochwale, że mam każdą profesję po x2 :). REALY... |
Ja wybrałam Druida :) poniewaz lubie robic runy i grac nim :D
|
druid
Ja wybrałam Druida :) poniewaz lubie robic runy i grac nim :D
|
KieloN? Acha. No tak: był Elite, Master, Drut.... Czego brakuje? Tak, palka. No i właśnie zamierzam go robić, więc już go zaznaczyłem. Spamerski ten temat troszkę :/.
|
Kocham Magie więc jak myślicie ? Wybrałem Pallka ? NIE ! Wybrałem Sorca ? NIE ! Wybrałem Druida ? NIE ! Wybrałem Knighta ? NIE ! Wybrałem Świat Rzeczywisty, bo co innego ma taką magie jak nie nasz świat ?
Topic: Wszystkie profesje wybrałem.... (miałem ponad 30 postaci). I niestety musiałem wybrać NONE - ostatnia postac to była na rooku.... . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |