![]() |
to pomoze wielu osobom wiec mysle ze to dobrze ze zrobiles ten temat
|
@up
A do kogo to mówisz? Crowala już dawno tutaj niema :p |
Pomoze mi ktos? jak klikam nan linka od crowala to w rapidshare wyskakuje mi jakies "file not found" da ktos lepszego linka albo cos?
|
Cytuj:
Sprecyzuj w co klikasz. Bo tych linków jest więcej niż jeden. @Edit Jeśli DracoR ma racje to masz: http://rapidshare.com/files/11346546/FFC***** http://rapidshare.com/files/12525818/Conveter***** Nie mówić że karmie trolla, bo daje to dlatego, że nie zrobił kolejnego tematu typu "PLX DAYCIE MY LYNKA DO FFC!!!one". |
@Kruczych
Jeżeli chodzi ci o Conventer'a to poszukaj w Pomoce dla nowych fake'owców, bo ten co tu jest link to radpishare.de już dawno skasował z server'a :D |
thx dzieki za rade :cup:
|
hmmm... moze to zabrzmi po n00bsku ale sciągam i mam jakis plik conveter.htm i jak daje go otwurz to mi wchodzi na rapidshara co zrobic zeby go zainstalowac?
|
up:
w poradniku jest wszystko napisane... z wyjątkiem co mam z tym zrobić po ściągnięciu, bo ja nie wiem:( ( a przynajmniej nie widzę tego w poradniku) |
eee w pomocy dla początkujących nie ma nic o conveterze :(
PS i wiem ze opcja szukaj nie boli X( |
Jesli sciagneliscie conventera to radze wam nastepnie sciagnac winrara wtedy kliknijcie na FFC***** prawym i wezcie wypakuj pliki tutaj i macie ;>
|
tutaj czyli gdzie?
a winrara mam |
Jak ja nie cierpie gadac z ulomnymi dziecmi..ale dobra
1. Na pulpit(ew. tam gdzie sciagneles FFC) 2. To sciagnij..goshhh >.< @down Po ilosci tych emotikonek (angry) sadze ze jednak..mysle ze twoj wiek nie wykracza powyzej 10 lat :) |
tylko jak klikam w conwetera to mi wchodzi na rapidshara a jak na tego fcc to tez mi wchodzi na rapidshara a jak chce wypakowac to wypakowywuje mi sie to samo he???
i nie jestem ulomny X( |
Pytanie
Czy mi się zdaje czy link do Converta nie działa ? Wchodzę w link żeby ściągnąć Converta i ch*j. Mogę się zesrać.
|
hurrra!:cup:
nareszcie mogę normalnie tworzyć fake:) . wielkie dzięki za pomoc z tym winrarem:) . |
Cytuj:
Po 2. FCC to właśnie converter -.- Po 3. To ściagnij z tego rapida idioto. Po 4. Jesteś bardzo ułomny. Cytuj:
@Koper No wiesz, ta reklama neo jest tak zachęcająca (1 zł = 1 godz.; 4 godz. dziennie x 30 dni = 120 zł na miech ale rodzice o tym nie myślą), że rodzice na komunie kupują neta dzieciom, a potem się dziwią jakie rachunki im przychodzą. I takie dziecko wchodzi na forum i spamuje. Do rodziców: jeśli dziecko ma mniej niż 12/13 lat (jak nie jest głupie może być 11, jak jest ok. 14) starajcie się odciągać go od takiech gier jak tibia. |
@Up
taak masz racje ta reklama neo tez mnie bardzo (znie)zachecila XD @Off topis good poradnik na 1000% mi sie przyda :]8) |
A wiecie że u mnie komputer chodzi 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu? I cały czas używam internetu?
A więc. 24 x 30 = 720 złotych na miesiąc. Zarąbiste. Taki internet to jest tylko dla takich, co korzystają w ciągu miesiąca mniej niż 24 godziny :) Bo za 24 zł miesięcznie można mieć 1 mb. PS. Ta reklama jest beznadziejna. A szczególnie ta muzyka X( Ona tak mnie wnerwia że ja nie mogę!! @topic Coś ten temat z poradnika zmienił się na coś w stylu "pytania nowych" albo coś... PS2. Dobra, teraz wracam do tworzenia swojego flasha bo chcę go dziś skończyć ;D Mam już 23 sekundy! Joł!! |
Wie ktoś jak sie koloruje outy w Photoshopie CS??
|
ja mam problem zeby gimpa zainstalowac bo wg twojego poradnika pisze ze dajesz na instalke i pare razy next i automatycznie zassa GTK ... a tu lipa wchodze na istalke i nic pisze ze musze miec nowa wersje gtk ale nie podaje linka a przycisk "next" jest na szaro wiec nacisnac sie nie da... czy moze mi ktos dac link zebym sam mogl sciagnac nowa wersje GTK bezposrednio?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |