Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

Shinjix 01-04-2006 15:36

Kurde. Tez mialem nadzieje, ze to wkret, poki nie przeczytalem tematu na forum modków. Skojarzylem tego newsa z zacheta do kupna PACC na tibia.com i zrozumialem... Skoro sądzicie, ze to wkret, to przynajmniej ból przyjdzie wam później. Tibia juz nigdy nie bedzie taka sama. Czemu do jasnej cholery nie zmieniaja jej na lepsze... sigh...

Walekifa 01-04-2006 15:37

Przez Cheaterow Cip Soft coraz bardziej niszczy tibię :/

Edit: Przczeytałem trochę postów,i sam zaczełem uznawać to za żart. :] Modkowie z supported fansite nie zrzędzili by tak :p Oni zawsze jasno i optymistycznie widzą to co robi cip soft.

Rycerz Damissimo 01-04-2006 15:39

Zauważmy że w tym skarbcu są itemki uznawane za pewną stronę internetową o tibii za "not in game".
A na ostatnim ryba w lewym górnym rogu statku jest jakaś dziwna ;).

Grue 01-04-2006 15:41

Bardzo kurwa śmieszne! Dobrze ze ide we wrzesniiu do wojska, przynajmniej rzuce te Tibie :( Ale i tak to zapewne niezly wkret w całosci lub niektorymi elementami. Spvp - Special Pvp? xD Ja chce easyserverrrrrrrr........

Pzodro specjalne do Omadera :*
Pozdro dla reszty juz mniej specjalne ;>

Rodimond 01-04-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Gdyby to był joke, to byście się tak nie podniecali i nie byłoby 300 ~postów do tej pory:)
Przy jednym z ostatnich newsów o update(tym z soulami) napisano koło 2k postów w niewiekim okresie czasu.

A dlatego, ze zawsze pozostaje chocby okruch niepewnosci, a ta zmiana bylaby raczej nieciekawa.

btw. skoro to prawda to czemu wszystkie modki sa pewne tych zmian i podaja tylko argumenty "za" a zadnych "przeciw" ;)

Ardano 01-04-2006 15:43

Spvp ?

Nie wiem czy ktoś to już pisał , ale nie czytałem do końca postów :p, ale czy ktoś już się zastanawiał co będzie oznaczało Spvp.

Ja myślę że to będzie w stylu "Someone Pvp" czyli, że będzie Non-Pvp, ale będzie można zabijać na Party.

Nawet fajnie by było :).

A jak wy myślicie?

Rodimond 01-04-2006 15:46

Supported Pvp - tluczesz sie z kumplem a jestes w party z roznymi mobkami :P Taka mala mieszana wojna ludzie i mobki, razem i przeciwko sobie, albo cos w tym style xD

O ile ten news to nie zwala z nas, biednych uzytkownikow forum :]

Dwarf 01-04-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Damissimo
Zauważmy że w tym skarbcu są itemki uznawane za pewną stronę internetową o tibii za "not in game".
A na ostatnim ryba w lewym górnym rogu statku jest jakaś dziwna ;).

1. To "Big Fish"
2. W skarbcu kazzo tez sa rzeczy "not in game" (niektore)
3. Wkręt plxor? :faceoff:

Schnap 01-04-2006 15:48

Burn! Jak co roku Prima Aprilisowy żarcik ;p
Przeciez te anty-pg i inne cuda, to nie ma sensu, zastanówcie sie.

enjoy

grzelu8 01-04-2006 15:49

gdyby to z tym expem bylo prawda to by za duzo ludzi przestalo grac w tibie. po co kupowac pacc jak po 3h juz nie oplaca sie grac? chyba ze by obnizyli cene pacc do 40zl -.- mam nadzieje ze to zart :]
kazdy update ma swoje + i - ale jak narazie wiecej jest - :(

Works__1985 01-04-2006 15:50

jeszcze jedno jak pamietam takie runy jak sa poukładane na fotkach znajduja sie na ots :)))))))

Amperodruid 01-04-2006 15:57

:/ nieby dobrze ze supported :dance: ale wkoncu cheaty:faceoff:

Sir Dzikusek 01-04-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amperodruid
:/ nieby dobrze ze supported :dance: ale wkoncu cheaty:faceoff:

Yy... pomylily Ci sie forum z org.pl ?

Venderer 01-04-2006 15:58

Boshe.. Zrozumcie, że to żart :P
Gdyby Cipsoft wprowadził 3h godzinne limity to sam odciąłby sobie kasodajne źródełko bo właśnie na ludziach którzy grają NON stop i kupują PACC, cipsoft zarabia =.=

Gazik_12 01-04-2006 15:59

a cio to pg??

A co to wogóle jest to pg?? mam o tym nie widzieć :P ??

Dwimenor 01-04-2006 15:59

Oj, tam czepiacie się. Pewnie pacce będą miały zwiększony limit czasu.

A skoro mowa o przedmiotach "not in game"...może nadszedł czas aby zaczeły być "in game"?

Hubu 01-04-2006 16:06

Noob plague in Help Channel..
napiszcie ze to byl kawal bo tutorzy nie daja rady juz... co chwile widze pytania w stylu
15:08 xxx: hello, what mean Spvp?
albo wypowiedzi w stylu F*** CIPSOFT NOOB GM UPDATE SUX PLZ NO I QUIT NOOB ITEN PLZ

Asieks 01-04-2006 16:09

Łeee żadnych ograniczników ;( 3h grania....nie oplaca się isc na hunta <hydry demony necro, > pożyjemy zobaczymy ;] jak to bendzie. Nie moge sie juz doczekac tego Upa

Seth Di'vinci 01-04-2006 16:11

paowie zdaje mi sie ale cos bedzie hoojowo wygladac z tym graniem normalnie siedze kolo 8h na kompiie, czesto mam lagi ja nie rozumiem po kieego grzyba to jakies zmeczenie postaci
Btw a jezeli postac stoji przed domem i opycha sie swojimi 400 drag hamam i takimi tam

................................................

nowa wyspa fajny pomusl tiquanda hoojowa no moze tylko fajne sa jaszczury malpki i hydry a tak to reszta odpada mysle ze ci piraci nie narobia w gacie jak przyjde wziasc se ich crystalki i te pierdoly

Wobunio 01-04-2006 16:13

NIce Joke , jak by tak bylo to bym sie zabil xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:dance:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17.