![]() |
Cytuj:
pozdro 4 all |
Pomylony!
asmor napisal ze nosi KILKADZIESIAT BP UH ale o manasach i sdkach nic nie mowil nie smiej sie z niego a z reszta on chodzi w lekkim eq więc,ma duzo capa na runki:baby:
|
Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaha hahahhahahahaha
Normalnie zajebiste, tak tak karzdy rozsadny czarodziej niezaleznie od lvlu musi KONIECZNIE miec przy sobie kilkadziesiac bp uh , w sumie po co dla czarodzieja manasy i sdki/hmmy skoro moze sobie spokojnie bic potwory skul staffem. Pozdro8o |
Ehh Skończmy ten temat ^^ bo troszku zanobowałem :o
xDDD |
omg...
Cytuj:
fane tylko ze nawet mag od 30 lvla powinien chodzic z tymi uhami a w taifuna przypadku to juz niewspomne manasow tez ma huj ale dobra.... |
zapomniałem...;/
macie moze link z tego filmiku wmv. początki furory czy cos takiego ??plz dajcie:>
|
@up
...............Poszukaj pare stron wczesniej leniu!! a na 100% jest bo sam rehostowalem ... masz leniu jeden.... >.< http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=255 |
^ najs movie. Spooxter to widze bez run chyba chodzil ;P
Ktos go juz dawno sklejal czy teraz ? -,- nie sciagna mi sie do konca shit ;} ^ ^Sa jeszcze jakies akcje oprocz ank~ ? |
Cytuj:
Miałem "przyjemnosc" grac jednym z members Dusk~~ wiec wiem ze 3/4 z tey gildi to sharerzy ale niech sobie grają 8o w niekiedy po 4 na jednym acc no-PVP ROX !! jak dla mnie :p |
Ale ja nie mowilem o sharowaniu tylko ktos mowil ze taifun z cave botem expi... smieszne? zalosne? nie wiem...
|
Cytuj:
no chyba oczywiste ze KAZDY szanujacy sie sorc nosi ze soba kilkadzisiat bp uhow :D ahahahhahaaahhahahahhahahha pozdro |
A tak na powaznie to po co dla czarodzieja kilkadziesiat bp uhow??
To prawda ze dobrze jest miec 1-2 bp(na wszelki wypadek), ale bez przesady. Obecnie najwazniejsze sa manasy(potwory bijesz z exori vis/mort a leczysz sie srednim leczeniem)i to ich nalerzy brac jak najwiecej |
Cytuj:
|
podejmujesz walkę albo padasz.... wszystko zalezy od Ciebie :)
czasami wystarczy 2 bp uhs, a czasami nie ;p |
Zalezy kto by wpadl:D:D:D
|
Nareszcie ! :d
Wreszcie od dłuższego czasu coś się stało na Furorze...... :)
Dziś o godzinie 14:00 Thais zaatakowały orki :D :D :D <małe wtrącenie w te wasze kłótnie> 8o |
Jakie klotnie?;>
To sie nazywa dyskusja;) |
od tego właśnie jest forum aby dyskutować...
mały offtop: jaki dzis wynik meczu Polaków typujecie?;P ja na 2/3-0 |
lol, 210lvl (czy ktory on tam ma) z 2bp uh? wy widzicie co piszecie?
offtop: nvm jaki wynik =] w tym mundialu nie wyjdziemy z grupy ;s w 2002 mielismy szanse, ale teraz to ni chuja : / |
Polska Ekwador 0:2... Wiedzialem, ze Polska przegra i zycze jej 0 punktow w tegorocznym mundialu:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |