![]() |
ou to mnie przeraża pod zaczynam dopiero robić itemki opisz trochę to bo mimo tego że władcę oglądałem nie kapuję
|
Ja bym prosil o zadlo ale takie dosc pozadne bo juz mam duzo wersji ale troche kiczowatych tutaj screen: http://img186.imageshack.us/img186/3...dozademii2.gif i jeszcze o taka jakby laske umarlych, chodzi mi o cos w stylu morning stara ale z dluzszym i ciemniejszym kijem a zamiast kuli w kolcach czaszke.
|
Ja zamawiam złote blue robe, niebieskie demon legs, niebieski demon armor. niebieski demon helmet, złoty demon helmet, zielone 100 monet, czarną tempest rod (zamiast energii dookoła ma być ogień).
|
ARCHEOLOGU! MASZ 3 MOŻLIWOŚCI!
-nim napiszesz posta sprawdź datę ostatniego. jeśli minęło dużo czasu NIE PISZ -Zajmij się biskupinem czy piramidami zamiast starożytnymi, skończonymi tematami. -idź sobie. |
@Drangir
Po pierwsze jest demokracja moge być gdzie chcę i robić co chcę Po drugie jeśli nie na temat gadasz to papa |
Po 3 władze na forum ma mod,on się trzyma regulaminu,regulamin zabrania odkopywania starych tematów,a za to banuje więc papa Trollu.
|
Cytuj:
BaN 4 All ^^ |
Fajnie gdyby ktoś zrobił RUNĘ OF UE. Czyli Runę przy której można zrobić UE (mocniejsze niz explosion). Normalna wielkość, jakaś czerwona z fajnym znaczkiem ;p
|
|
@Crystal
Demokracja może i jest, ale nie na forum. Tutaj władzę trzyma grupa hardych wodzów zwanych też Administratorami, oraz ich pocnicy zwani Moderatorami. Wcale nie możesz sobie robić czego chcesz, wkrótce zostanie ci to udowodnione... Proponuje zamknąć temat, by takim ludziom nie dawać pretekstów do spamowania |
@Pacz_Mag
Tak coś takiego. Bardz ładne. Dzięki i pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |