![]() |
Cytuj:
Co do dzuma to wiem tyle- mial walczyc do smierci, a jednak placil... Za to czekala go niespodzianka i tak czy inaczej padl.. Czul sie pewnie, odwaznie... a teraz placze na forum ze go ubili... Kolejny polski dzieciak ktory myslal ze lvl i gildia rzadzaca da mu wszystko..- oby sie reszta o tym przekonala:evul: |
Cytuj:
|
Przez ostatnie 2 dni ja też mam straszne lagi:P
|
mam pytanie
co to ma byc? nowy owner? Cytuj:
Cytuj:
|
Ta Bo hacker nie mial nic innego do roboty tylko pisac jakis durny wierszyk z ceremoni slubnej lol ;d
|
poza tym
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grudging
Inhabitant of Galana Profession: Master Sorcerer Level: 100 Legend of the How We Livin (Man Eater) Posts: 283 Angry GRRRRRRRRRR Welcome to the guild lord, But I am NOT your wife. It was not Right of Certain people to Sell me. GRRRRRR ________________ Behind Every Good Sorcerer..Is a Great Knight Undone~ Aliesha~Barely Breathing |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oni odstawiaja tutaj jakis teatrzyk.. moze poznamy wkoncu odpowiedź na pytanie , o co tutaj chodzi ? Wydaje mi sie ze trzeba czekac, albo wypytywac znajomych w HWL. |
Pułapka
Moim zdaniem to zawarli jakiś pakt i chcą na siebie zwrócić uwagę, podczas gdy ich kumple odwalą jakiś numer... :p
Tu może chodzić nawet o zwykły trapp. ;) |
Hehe... dawno mnie na tej grze nie było i widze że troche sie pozmieniało no ale wkońcu mamy wakacje =) co do Lorda Angel~~ to Vidente jego RL napisał że opchnął chara po tym jak poraz kolejny miał hacka i stracił kolejny raz eqp w tym sova (mi by też sie odechciało). Więc mamy nowego ownera który wybrał strone HWL patrząc jedynie na fragi.... - no jakoś trzeba zacząć i to odrazu w war :)
btw. mam nadzieje że nie wszyscy tracą czas tylko i wyłącznie na tibie skoro są wakacje. :* Ja sam może za jakieś 2 miechy wróce do gry |
Cytuj:
|
Grudging
Character Deaths Jul 16 2006, 22:08:09 CET Killed at Level 100 by Rivenn Rivenn Character Deaths Jul 16 2006, 22:01:52 CET Killed at Level 92 by Grudging Camuh Character Deaths Jul 16 2006, 22:01:52 CET Killed at Level 80 by Grudging Jul 14 2006, 03:22:42 CET Killed at Level 80 by Grudging Brawa dla nich:cup: Dominion nie musi walczyc z Hwl oni sami sie pozabijaja:D A jesli chodzi o galane to poprostu zeszla na psy i szkoda nerwow marnowac zeby grac na tym servieX( |
Hwl coś kręci bo to za głupie jest. Nowy owner i zmienia strone? :confused: i od razu ma bloodbro rivenn
|
No to podejzliwie wyglada.Nowy owner i odrazu bloodbro to rivenn.Hwl cos szykuje :confused:
|
hah Dominion nie musza wcale walczyc , hwl sami sie wybijaja miedzy soba hahah
|
Będzie się działo
Mnie się tam wydaje, że to Rivenn odegra tu znaczącą rolę. I pewnie będą chcieli zająć się najpierw najgroźniejszym przeciwnikiem-Kondą. Pewnie znowu coś wykombinował. Raz ją ubił. A po pewnym czasie przyjęła go do gildii (wtedy Patriots). :p
|
Cytuj:
Wtedy Rivenn ubił Kondę, a potem konda go przyjął ale to do All Saints :D |
All Saints?
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |