![]() |
Dobrze ze mam Outfit Pacca...ale zastanawiam się czy nie nabyc 2...UP mi sie podoba w sęsie Grafy,ale kto wie co się tam jeszcze kryje.
|
Nowe questy ;)... fajnie, fajnie :)
|
Wydaje mi sie że to Apocalypse kryje się za tą zagadką. Puścili go na Test Server wiec może puszczą go w tym update? Może otworzą drogę do Pits of Inferno? Kto wie? :)
|
Ferumbas back !, ciekawe czy gral nim bedzie player (jak kiedys) czy bedzie to normalny potwor.
|
Czemu tak zle mowicie o outfitach? To tylko wyglad postaci, dzieki niemu chyba nie bedzie postac silniejsza. Hotkeye z runami to troche zly pomysl, teraz beda mieli latwiej robic jakies combo, jak ofiara bedzie uciekac to i tak bedzie dostawac, no ale tez te uhy to plus ( dla knightow?) na swiatach non-pvp to chyba tylko knighty sie beda mogli sie cieszyc z hotkeyow. Ja i tak ich pewnie nie bede uzywac (chyba...)
Potwory, no nie jest zle, gratuluje tym co maja pacca ;] ja tylko moge wyslac 1 smsa na konkurs sms, no ale moje szanse sa jak w totka czyli 50% wygram albo nie ;> Zmiany w grafikach i dodane przedmioty [manasy, bronie (skull staff), plecaki itp] to tez nie tak zle. Cip'y z roku na rok coraz bardziej dziwne zeczy wymyslaja. P.S. Sory za wszystkie bledy w pisowni o ile sie takie znajda. P.S.2. Ta zagadka, to chodzi moze o potwora, wyglada jak niebieski demon, screen jest na jednej z Polskich stron o tibii ( na forum). |
Cytuj:
|
Cytuj:
ubtate ?? hehe w jakim to jest jezyku ? po angielsku jesli oto ci chodzilo jest podobne slowo "update" - unowoczesnic, ulepszyc |
ale cipowie robia te update jak cos sprza to inn fajjnie zrobia to zquestami i outfiutami spox ale celowanie na battle i stamina porazka-.-
|
Uh 3x?? Jak dla mnie bomba bo knightem gram :P
|
Zagadka
Te zmęczenie to porażka....
A w Zagadce chodzi chyba O ferumbrassa |
edited edited
|
I jeszcze taka mała zagadka, o kogo chodzi w tej nieoficjalnej zapowiedzi:
Zabity, jednak nie pokonany, wraca, a świat będzie jęczał pod jego krokami. Niebiosa załkają, a śmiertelni zadrżą Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica. Ponownie wyzwie tych, którzy odwarzą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem. Czy ktokolwiek będzie w stanie zmierzyć się z tym złem z przeszłości? Bądź gotów... On powraca... Tego lata, na twoim PC. czyz by to byla tibia?? |
Cytuj:
a mi sie nie podoba ten cylinder dla PACCowego outfitu paladyna...chociaż teraz wygląda jak z klasy arystokratycznej ;p |
Cytuj:
|
@Guido on tibia.pl
koles przestań bo żal ;s |
Guido on tibia.pl - bana mu na 99,9% to keyloger ....
NIE WCHODZCIE ! |
Tibia dla n00bów??
Tibia robi sie gra dla n00bow:
1,bicie ludzi przez battle list lol 2.stamina lol 3 robienie updatow co pol roku ja bym wiekszy update zrobil za darmo przez te pol roku sam... 4.Cipy chca loic kase na kazdym kroku wiec...sami sobie dokonczcie:confused: |
Chodzi pewnie o Orshaballa, a z tymi outfitami to dowalili...
|
Oj 1 wielka klapa..
|
Nowe Outfity
Dowiedzialem sie od kolegi ze te nowe outfity beda tylko dla PACCow a podobno my bedziemy mieli ubranka jeszcze obecnych paccow :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |