*Try You* |
10-08-2006 13:25 |
hmm
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Nie bo normalny czlowiek nie gra wiecej niz srednio 8 godzin dziennie. Jakby sie regenerowala przy robieniu runek badz skillowania to sharerzy mieli 100/100 albo 75 mlvl.
Bo tibia to gra rpg a nie jakas zrecznosciowka typu mario i dlatego tutaj sie liczy lvl i wyposazenie a nie umiejetnosc szybkiego klikania. Tak trudno wam to zrozumiec? Chcecie se poklikac to pograjcie w mario a nie w tibie. We wszystkich normalnych grach rpg i mmorpg jest podobnie.
A co do tego slynnego "lighthacka" to on prawie nic nie daje bo jest tylko tyle lepiej ze widac caly ekran ale niewiele jasniej. (i tak lepiej uzywac lighthacka z bota)
Klient placi, klient wymaga. Klient nie placi, nie dostaje. Proste?
Za wszystko sie placi, nawet jak chcesz sobie w sapera pograc to musisz kupic komputer albo w kafejce zaplacic. Nie ma nic za darmo. A im wieksza przyjemnosc tym wiecej sie za nia placi.
|
Ze wszystkim się zgadzam ale jeszcze jedna uwaga:
Aimbot Cipsoft zrobił po to by wyrównać szanse na wojnach, niektórzy nie używali aimbotów na wojnach, przez co przegrywali. Albo pkerzy z aimbotami, którzy poluj± na low levelki w podziemiach czy na ss. Teraz nawet noobki mog± dać sobie z nimi rade. Moim zdaniem Cip miał rację.
Albo wycofanie wylogowania na ss kiedy ma się skulla, ¶wietna rzecz, chociaż ja czasami też lubiłam sobie popekować, no ale nie zabijałam ;)
Miłego grania.
P.S. Upominam się o obrazki z outfitem :p
|