![]() |
Jedyny addon jaki sobie wziałem jest szabelka do orientala. Teraz planuje zrobic pelerynke do summonera , kozacko wyglada :)
|
Hehe, Ja mam full citizena, full zebraka, full wizarda, miecz do warriora, miecz do knighta (i robie helm), pirate outfit i rekawiczki do huntera :P
|
Witam, czy znacie jakies dobre miejsce z minotaurami? Potrzebuje miec 100 minataur leathers, mam noz, tylko miejsca nie znam. Oczywiscie w gre nie wchodzi mitwalin.
|
@pastersky:
Sam sobie odpowiedziałeś(mintwalin i obsidian knife). |
Mino Tower na Darashi.
|
moze i to oposzczony temat ale mam pytanko :mag: mozecie mi wymienic wszyskie addony dla sorca PLIZ B) był bym wdzięczny X( i nie hce slyszec o mojej ortografi X(
|
Cytuj:
|
+
Mam również pytanko: Czy robiąc Barbarian Outfit ważne jest czy najpeirw zrobimy fryzurę czy Axe? Wolałbym najpierw zrobić Axe, a nie wiem czy fryzura jets konieczna. Pozdrawiam |
No addony sa fajne w tym wlasnie!od 7.8 bodajze
|
Cytuj:
nie dam ci 100% pewnej odpowiedzi (bo sam nie robiłem i nie mam zamiaru robić tego addonu) ale prawdopodobnie musisz najpierw mieć addon do fryzurki a potem dopiero sam topór. Tak samo sprawa ma się z outfitem wizzarda marnowaniem DSMa i c-legów na gównianą czachę =/ |
Cytuj:
Baj de łej Ciekawe czy 3 addon wejdzie w upie, jak bedzie wyglądać i co trzeba bedzie zrobić dla niego ( myśle ze zbieranie znowu clothów, i skór bedzie nudne) |
@Up
Agree. Sam z niecierpliwością czekam na trzeci addon :D |
Mam 2 pytanka.
1. U jakiego NPC wymienia sie rzeczy na miecz na plecach? 2. Co potrzebuje na addon Sniper Gloves i u kogo go wymienic? Z góry dzieki. |
Cytuj:
Tutaj sie nie toleruje Quest Spoiler -.- |
Cytuj:
|
mam takie pytanko:
Czy ktos sie orientuje w ktorych outfitach mozna robic addony nie pokoliei? Pytal o to ktos up ale ja pytam o wszytskei outfity, bo np: w wariorze mozliwe jest zrobienie 2 addonu bez 1 a w innych jzu chyba nie :/ orientuje sie ktos w ktorych outfitach da rade zrobic 2 addon bez 1? |
NIE można napewno w Shaman, Wizzard, Barbarian, Assasin ( outfit)m Summoner, Mage... sprawdź ktoś czy się nie pomilywszy;)
|
utevo res ina - taki spell albo runka nie mozna na faccu zrobic tego addonu a obsidian knife chyba tak jak masz parcle zeby isc do spoconego cyklopa ;)
|
Cytuj:
po 1. nie trzeba wcale robic czachy zeby miec naramienniki po 2. ta czacha z tego addonu jest najlepsza :) |
Cytuj:
A mój ulubiony outfit to Wizard (ale tylko czaszki na ramionach) Fajny jest także Barbarian i Assasin (oba full) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:39. |