Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Medivh Shady 27-12-2006 15:56

alunir chce wbic 200 lvl potem nie wiem :P

Dezerter_KTS 28-12-2006 00:15

Jest jeszcze inne ciekawe wydarzenie ze świata arcani jak jest inwazja goblinów to są ku#(@ mać takie lagi ze !@#$%^ nie da się grać... nie wiem jak z innymi światami, ale na arcani to jest przesada... (10 min) prawie dead na smokach -.- :evul: :evul: :evul: :evul:

Mordor 28-12-2006 07:18

Nie ty jeden prawie padłeś przez te inwazję, lagi są wtedy jak Sku***syn

Tanivupo 28-12-2006 07:49

;\

Juz po swietach! a te ataki dalej sa-.- niech cos z tym zrobia... bo bede musial im wjazd zrobic;l

Dazah 28-12-2006 09:24

No to chyba tylko na Arcanii, bo na Askarze wszystko jest ok.

Retukss 28-12-2006 12:05

@up

nie, nie tylko na Arcani.. Na większości servó od tych inwazji hu***o laguje. Raczej wyłączą te inwazje po nowym roku ;/ Mogą one być ale nie aż tak często..

alz'q 28-12-2006 14:24

Zeby jeszcze tylko podczas najazdow gobo~ byly lagi -,- ale laggy porzadne caly czas sa juz od 3-5 dni~ -,- sux0r3d.

Nacpany_Wlodek 29-12-2006 15:39

Te @#@#%^ gobliny kradną mi towar! jeszcze troche i mój narkobiznes w Thais upadnie!X(

Pall_Mall 29-12-2006 21:53

Ta i te przez te gobliny moje dziwki maja mniejsze wziecie:(

Signed
Dumny Alfons z Thais

Nacpany_Wlodek 29-12-2006 22:14

Jak widzisz, gangsterka to ciężki kawałek chleba :kat:

Kestanio 29-12-2006 22:20

Pall_Mall Ta i te przez te gobliny moje dziwki maja mniejsze wziecie

e no to ja bym chcial jakis numerek do nich albo adresik :P << koniecznie moja postac ma potrzeby !

Diego'Odin 29-12-2006 22:27

niom z tymi boblinami to bame broblemy
nie najdalej jak tydzien temu walnolem z mort hura w bande goblinow a przy okazji w allunira
oddal mi tylko boltem ale potem i tak mnie pare nobkow gonilo :S

Da Brax 29-12-2006 23:14

Wkur*ia mnie to jak nooby piszą o pierdołach zamiast coś podrzucić jakis nowy wątek na temat arcani. Słyszałem że Keno i Nocta pekują B) jakies filmy by porobili a nie ;|. Aha i że Bedurion z Perrymonem chcą sie mścić na dpft, bo i ch wyyebali z gildi po tym jak kupili te chary, ale tez cos nic nieslychac, a przeciez sami by niebyli B) . Medivh podkręć temat bo ty tu najwięcej wiesz jeżeli chodzi o Arcanie widze ;o..............

Ciacho1920 30-12-2006 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Da Brax (Post 1161263)
Wkur*ia mnie to jak nooby piszą o pierdołach zamiast coś podrzucić jakis nowy wątek na temat arcani. Słyszałem że Keno i Nocta pekują B) jakies filmy by porobili a nie ;|. Aha i że Bedurion z Perrymonem chcą sie mścić na dpft, bo i ch wyyebali z gildi po tym jak kupili te chary, ale tez cos nic nieslychac, a przeciez sami by niebyli B) . Medivh podkręć temat bo ty tu najwięcej wiesz jeżeli chodzi o Arcanie widze ;o..............

Po co Piszesz bajki jak niewiesz nic co sie dzieje... Nocta, Keno i Shyan Probuja pk ale jakos im nie wychodzi jak sie loguja to zaraz pol arcani ich szuka i jakos nie pofraguja...Shyan wczoraj prawie padl(szkoda)!! Co do Bedu to zauwarzylem ze zaczol kupowac i sprzedawac itemy, ale on nie jest hunted z tego co wiem wiec ma luz... Mscic sie ale doje..eś...
Co do wydarzen nie bylo wspomniane ze Arcash 128rp jest hunted by Ares i Leszczu poniewaz nie oddal gosciowi 190k...Ale to sie wyjasni do jutra ma oddac kase i bedzie miec luz...
Ja czekam na obudzenie sie fosy bo dawno PA nie robil^^

Nacpany_Wlodek 30-12-2006 02:14

@Da Brax

A mnie wk@@#$iaja tacy ludzie( hmm..) jak ty. Ostatnie posty jakos nikomu nie przeszkadzały. A poza tym nie mozna nic pisać o nowych wydarzeniach, z tego powodu,że nic się nie dzieje. Kilku account buyers próbuje pkować - i co z tego?

FUHRER 30-12-2006 06:55

"Po co Piszesz bajki jak niewiesz nic co sie dzieje... Nocta, Keno i Shyan Probuja pk ale jakos im nie wychodzi "

Tak ciacho tylko od czasu kiedy Nocta i Keno maja hunta padli Thesik i dzisiaj w nocy Maly gruby Knight wiec nie strugaj madrej glowy bo to raczej tobie _nie wychodzi_ poprawne myslenie.

Amirez 30-12-2006 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1161563)
"Po co Piszesz bajki jak niewiesz nic co sie dzieje... Nocta, Keno i Shyan Probuja pk ale jakos im nie wychodzi "

Tak ciacho tylko od czasu kiedy Nocta i Keno maja hunta padli Thesik i dzisiaj w nocy Maly gruby Knight wiec nie strugaj madrej glowy bo to raczej tobie _nie wychodzi_ poprawne myslenie.

i co z tego odrobia a oni jak padna nawet bless nie kupia sobie

Bo widze ze ty tez jestes master PK i Pekujesz na trolach w ab <lol>

Mordor 30-12-2006 09:17

Może sobie kupią blessy, nie wiesz przecież czy mają jakąś kase i możliwości.

Apropo wydarzen z servera powstala nowa silna gildia hiszpańska HellGate;)

Tanivupo 30-12-2006 10:07

o.o

noo niezla ekipe zebral Tompa Ruffs, mocna ta gildia;p Hellgate

Medivh Shady 30-12-2006 10:19

Nocta i Keno zabijaj tyko polakow z dfpt albo polakow z wysokim lvl , co do beduriona i perymona , obaja maja hunta ale tylko od fosfika i paru jego ziomkow co mu liza dupe.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56.