![]() |
Cytuj:
a ty sie nigdy nie myslisz? chcial bym byc taki idealny jak Ty Haha :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
oj Sidar Sidar... to jak, mamy sie czuć zaproszeni na browara jak wygramy war ;D? |
Oooooo..któs mówi o piwku???xDD
Ja się piszę też chętnie wpadne!!!:] chyba nie będziecie mieć nic przeciwko xD |
Cytuj:
|
dla mnie komandos strong
ew. zubr :D |
nie bylo mnie na forum chyba 4 dni, . jakies nowe fragi?
|
Ej, a ja mogę wpa¶ć ?:\
|
Cytuj:
_/ JABOL PUNK ! |
moze najpierw niech niektorzy pokoncza 18 a potem beda "szponcic" tym co pija? Bo dla mnie to zalosne jest, ktos mysli ze jest elo bo powie ze jest wielky alkoholyk lololol.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ops... ty to ja może wsi±de w ubota i tam podplyne do opola i pobawimy sie w wojne tak jak czesio ma¶lana anusiak i konieczko? 8o |
Cytuj:
Btw. mnie sie nie czepiajcie ze chce byc "elo" bo nic o piciu nie pisalem ): |
@szaranczq
NJE :\ @Moron Dermyn Tobie mama nie pozwala :( @Krelo Ja ino zapierdololem z takim helmem na glowie, teraz pora na maske gazowa oraz arabulska huste a'la Jihad ! |
ja nie musze pic zeby byc suuuuuuper elooo zi±±±±±±±±±±±
i moze wkoncu ktos da mi tego @#$@#$ inva do guildi ? |
ja kiedys prowadzilem chulaszcze rzycie. praktycznie na krawedzi rzycia i smierci. sporty ekstremalne libacje alkocholowe do nie przytomnosci seks z przypadkowymi kobietami... a potem skonczylem 11 lat i powiedzialem sobie DOSC!! tylko powiedzcie coto ma do tematy "wydazenia z seleny"??
PS:text powyrzej zaerpnienty z jakiegos filmu (rzeby nie bylo rze plagiat :P) Ja kiedys prowadzilem hulaszcze zycie. Praktycznie na krawedzi zycia i smierci. Sporty ekstremalne, libacje alkoholowe do nieprzytomnosci, seks z przypadkowymi kobietami.... a potem skonczylem 11 lat i powiedzialem sobie DOSYC!! Tylko powiedzcie co to ma do tematu "Wydarzenia z Seleny"???? PS: Tekst powyzej zaczerpniety z jakiegos filmu (zeby nie bylo, ze plagiat :P) |
Cytuj:
Ta fajnie by bylo tylko ze Laros nie gra i nie bedzie bo nie ma neta :( |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |