![]() |
Mój rekord sprzedazy to mace(90gp)(rook) i explorer brooch za 4k ;p
|
Bohy
Ja na mainie sprzedalem zwykle buty za 15 tysiecy gosciu chcial kupic bohy 24 lvl a ja napisalem ze sprzedam dalem mu trade a ten nawet nie sprawdzil czy to bohy i zatwierdzil a ja mialem 14 tys w kieszeni a on zwykle buty.
To byly najdrozej sprzedane zwykle buty :) |
Cytuj:
|
Ino nie wiem czy ktos o tym opowiadal, i wiem ze to moze takie troche chamskie bylo, ale jeszcze pare uptadeow temu udawalo mi sie sprzedawac katany za paredziesiąt k :< "Sell Brick Sword i te sprawy >.< Wiecie chyba o co chodzi :P
|
Ancient shield za 5,3k : P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No nie wierze !! koleś przed chwilą na rooku kupił odemnie carlin sworda za 250 gp !! :P Ja myślałem że sobie jaja robi :D
|
Ja po Update kiedy dodali Tiquande sprzedawałem BP'ki z tamtąd po 400gp ! a jednemu opylilem za 1k !!!!! ludzie ile a w tedy mamony zarobilem !!!!
|
ponoc niedawno jakis 108~ ms pokazywal noobom DH w dp oni mu jakies smiecie pokazywali i wkonu za vial zamienil przypadkiem :D (niewiem czy to prawda kolega mi mowil)(calmera)
|
Cytuj:
|
Najtaniej kupiłem Noble Amor za 300 gp :evul:
A sprzedałem Plate Armora za 1.5k :lol: |
Moje rekordowe sprzedaże:
Knight Armor za 10k Noble armor za 6k (!) A noobek znalazł aola, nie wiedział co to jest i sprzedał mi za 500gp. Cieszyłem się jak wariat. Potem odsprzedałem go za logiczną cenę, ale nie powiem Wam ile bo zapomniałem :baby: |
ja kiedyś c armor kupiłem za 10k a potem sprzedałem za 20k :p
|
Ja kiedys na mainie kupilem meduse shielda za 4k kolo nie mial kasy na czynsz to nie byl n00b :).Kupilem wand of infermo za 2k to byl newby ktory nie znal wlasciwej ceny :D.I ostatni nabyten bs za 7k tez nie n00b needowal kase tylko :P
|
ja na swiecie astera kupilem c armora od goscia za 5k a sprzedalem za 15k :D ale se zarobilem kaski wtedy ... :cup:
|
A mój qmpel tak się podjarał jak kubował BS, że koleś wcisnął my katane za 25k....:((
|
Ja sprzedalem bohy za 5.5k + bp uh ;) bylem noobem i sie podjaralem jak koles dal na trade dodatkowo bp uh, myslac ze sie pomylil, szybko nacisnalem accept... nie pomyslalem ze 55 platynek to jest 5.5k xd a nie 55 :)
|
Rookgaard...
Ja na Rooku sprzedalem bowa za 900 gp, wczesniej moj kolega temu samemu noobkowi sprzedal tez bowa za 600 gp, a dwa dni wczesniej go trapnelismy i wypadlo z niego 600 gp 8o
niezle na nim zarobilismy :cup: :cup: :cup: :cup: |
Moja najlepsza sprzedaz, to chyba informacji o sposobie robienia chleba sprzedana na rooku za coopershielda.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |