![]() |
@up: Coś mało tych szczegółów. Wytęż pamięć i dodaj coś do tego opisu.
|
Cytuj:
Wprawdzie ten koleś kobietą nie jest ale z tym fryzem tak wygląda. Wymagania spełnione. |
Poszukuję tytułu piosenki z reklamy najnowszego Citroena C4 (ta z tym robotem na łyżwach).
|
@Max
David Guetta vs. The Egg - Walking away vs. Love don't let me go Problem z tym, że to w każdej wersji i pod innym tytułem brzmi inaczej - trzeba trafić na odpowiednie połączenie, bo inaczej otrzymasz coś zgoła innego... Najlepiej po prostu: David Guetta - Love don't let me go. Więc ja: Zna ktoś piosenkę z reklamy duluxa najnowszej? Tam jest coś "I found him sleeping in the flowers" I jeszcze piosenkę (bodaj Fatboy Slim), w której teledysku prezentowano świat kotów. |
Matrik, I Monster - Daydream in Blue. (piosenka z reklamy firmy Dulux)
|
Cytuj:
|
vokal z piosenki "this is not chicago, this is not miami"i coś tam dalej z miastami gatunek coś z techno na 100%. z góry dzięki za pomoc
Sander Kleinenberg - This is not Miami.mp3 juz mam sorryxd |
Szukam piosenki Peji w której refren brzmi
"Chociaż kazdego dnia życie do przodu gna ... "dalej nie pamietam |
@up: Ja wiem ! Ja wiem ! Znam kogoś kto zna.
www.google.pl Kurde. Ludzie nie piszcie postów z pytaniami, na które odpowiedź jest na pierwszej stronie Googli. Rozumiem, że komus nie chce się dogłebnie, szczegółowo szukać, ale bez przesady, żeby gugli nie użyć. |
Cytuj:
|
szukam tytułu piosenki która leci w nowej reklamie neostrady (tej w której jest że "teraz w każdej opcji neostrady nie ma limitu przesłanych danych" czy coś takiego)
PS. jak będę słyszał jeszcze raz tą reklamę to ją tutaj wstawię |
a ja szukam mmmm hh kawalka... Slowa sa mniej wiecej takie na koniec " Bo fruwac jest nieroztropnie... nie pijcie przy otwartym oknie" cos w tym stylu ^^
|
Łona - Rozmowy z Cutem. Następnym razem proponuje Google
@down W 1-szym poście jest napisane, że prośby mają być napisane kolorem niebieskim a odpowiedzi zielonym. Jaki z tego morał? Zedytuj posta. |
Szukam tytułu piosenki która leci w tym filmiku -> http://youtube.com/watch?v=DuN2lqseHP8
Aha i jeszcze jakby znał ktoś jakieś tytułu muzyki w tym stylu to bym prosił ;) |
Cytuj:
@down Mnie to się z Guns n' roses kojarzy... |
Cytuj:
|
Szukam utworu piosenki która leci teraz w raz z reklamą Robin Hooda na polsacie. Wydaje mi się że to grupa Alpchaville ale nie jestem pewien. Z góry thx.
|
Kamil1000, jeśli chodzi tobie o reklamę z tą "niby-gierką-komputerową" to "No Limit - 2 Unlimited"
|
Cytuj:
|
hmm szukam muzyki z archiwum x-tzn pseudonim artysty i nazwa piosenki
bylbym wdzięczny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |