Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Harmonia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=195)
-   -   Wszystko o MDW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117777)

.Ghandar 25-05-2007 23:26

a Ty chyba przegrałeś ze swoim mózgiem. co do rare'ów to MDW wypowiadał się w wywiadzie, lecz do tej pory wiele się mogło zmienić. ; )

Ksingming 27-05-2007 00:50

MDW średnio dziennie gra po 4 h a taki Seromontis (297lvl Knight) średnio po 10h to MDW jest nałogowiec?? Tylko ta różnica że MDW za 4h wbija tyle exp co Seromontis za 10h

.Ghandar 29-05-2007 20:16

kolega up ma świętą racje. jak ktoś nadal trajkocze o tym, że on gra 24/24 to jest albo debilem albo mu zazdrości lvla i tego, że coś tu osiągnął. radzę zapoznać się z tą stroną, a nie pieprzyć farmazony na lewo i prawo.
http://www.pskonejott.com/otc_displa...+Dragon+Wielki

Bromeek 29-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domgrom (Post 1383464)
LoL ten cały Mateusz Dragon Wielki Wbił tym charem tylko 100 lvl.
W tej chwili grają nim 4 os. Patrzcie na tibia.com caly czas online.....
Mimo wszystko Gz Lvl'a B)

Odezwał sie mastah,a masz jakas pewnosc ze sharuje ?
A tak w ogóle to jestes zjebanym bezmózgiem i tyle

Lubie_orzechy 01-06-2007 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1445499)
[ironia]Uwaga! Mateusz Dragon Wielki jest offline!
Jaka może być tego przyczyna? Jak sądzicie? :o[/ironia]

Twój mózg jet chyba ostatnio offline...Jaki lvl 16? ŁAŁ ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maraghort (Post 1447537)
O boże...Pier....cie,że MdW Jest WiElKi bo wbił 300 lvl i że robi to dla ptzyjemności.On poprostu popadł w nałóg...Przegrał z tibią i tyle!

<<ironia>>GOGOGOGO 22 LVL...
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !!
Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>>

Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ?
Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami...

Zazrość i tyle, moje zdanie...

Wapniak-zupa 01-06-2007 14:56

żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)

MasteroD 02-06-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1445499)
[ironia]Uwaga! Mateusz Dragon Wielki jest offline!
Jaka może być tego przyczyna? Jak sądzicie? :o[/ironia]

ja wiem że każdy już cię ostro zjechał i wogle... ale jak przeczytałem twojego posta to się ostro załamałem... może poprostu chłopak wie jak grać i tyle:). Jest dobry, bo robi drugą osobę na tibi jakieś 30lvlów, a gra połowę tyle czasu co ona.
Zresztą wydaje mi się że jak Tripida który też najgorszy niejest;) zacznie go już naprawdę doganiać MDW (jaki skrót xD) weźmie się do roboty... może on teraz czeka na zimowy update?? Niema się co go czepiać... a co do tego ssa to daj daj :) z chęcią zobacze :D

cieju04 03-06-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksingming (Post 1451757)
MDW średnio dziennie gra po 4 h a taki Seromontis (297lvl Knight) średnio po 10h to MDW jest nałogowiec?? Tylko ta różnica że MDW za 4h wbija tyle exp co Seromontis za 10h

Nie no ty chyba nie czytałes jego wywiadu. Sam podkreślał, że gra do póznia w nocy czyli jakieś 6-8 godzin na dobę

Blos Tius 06-06-2007 13:38

Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon

wtf?

Bert 06-06-2007 16:51

Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]

Gotic 06-06-2007 19:27

O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO:(((

Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu?

Myszoon 06-06-2007 20:04

[*][*]Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon[*][*]

Galmarin 06-06-2007 20:17

Mdw

MDW PADŁ PRAWDA !! CIEKAWE CZY PRZEZ TO ZE PADL NIE BEDZIE JUZ MU SIE CHCIALO EXPIC. JA MYŚLE ZE BEDZIE DALEJ EXPIŁ BO I TAK ON NIE GRA ZA DLUGO NA DZIEN NIE JEST JAKIMS NALOGOWCEM CO GRA 40h:p POPROSTU ON TO SPRUBUJE NADROBIC. NO ALE CO MY MOZEMY WIEDZIEC O TYM GOSCIU CZY BEDZIE EXPIL CZY NIE TO ON JUZ SAM ZADECYDUJE. A CO DO TRIPIDY TO ON MA 300 LEV. NO I CO Z TEGO JAK ON TEN LEV. TRZYMA DLUGO W MIEJSCU MOZE I MU SIE TRUDNIEJ EXPI ALE ZEBY DOGONIC MATEUSZA TO ON NAPRAWDE BEDZIE MUSIAL SIE WYSILIC CO NIE BEDZIE DOSTYC LATWE :) AHA I JESZCZE JEDNO TO CHYBA PRZESADA ZEBY SKAKAC Z OKNA BO MDW PADŁ FAKT STRACIL BARDZO WIELE EXPA ALE ZEBY SKAKAC Z OKNA Z TEGO POWODU TO PRZESADA :p:p POZDRO

Gelt 06-06-2007 21:46

3x@up
Żal -.-" Próbujesz być śmieszny?;/

@up
Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?8o

Padło mu się i wielka afera:P

Erytreja 06-06-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1468883)
2x@up

@up
Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?8o

OWN3D tylko, że 2x@up to jest "[*][*]Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon[*][*]"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1468258)
Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]

OWN3D po raz drugi. Ja osobiście musze iść do psychiatry, bo ta informacja mnie zszokowała....

Gelt 07-06-2007 01:02

@up

OWNED! Wiesz co to jest: literówka?!

Erytreja 07-06-2007 10:53

@up
A ty wiesz co to jest opcja "edit"? Nawet tego nie poprawiłeś. -_-'

@topic
A tak na serio to się każdemu zdarza padnąć. A wy odrazu panikujecie, robicie afere itp. Za niedługo pewnie odrobi straty (może i w tym tygodniu).

lord tibalus 07-06-2007 11:14

Padlo mu sie i tyle a wy zaraz wielka panika omg.Moze go kicklo :confused:

Lubie_orzechy 08-06-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1469296)
@up

Zareczam CI ze nie wie...

Erytreja 08-06-2007 14:04

@up
Ja cię zaręczam, że wiem.Nie rób zbędnego spamu, pisząc 5 słów i nie wnosząc nic do tematu.Zaręczam, że pan up nie wie co to jest wypowiedź na temat. --'

@topic
MDW odrobił już 2 lvl'e.

Raxeff 10-06-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy (Post 1459772)
Twój mózg jet chyba ostatnio offline...Jaki lvl 16? ŁAŁ ?

<<ironia>>GOGOGOGO 22 LVL...
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !!
Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>>

Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ?
Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami...

Zazrość i tyle, moje zdanie...

Coś nie tak z Tobą? Nie dopszuczasz do siebie informacji, że ktoś próbuje się pośmiać z Mateusza Dragon Wielkiego? Czy jest to zabronione?

Lvl 16 może i ma, ale co z tego? Taka osoba może być bardziej doświadczona aniżeli Ty, co nie powinno być dla Ciebie śmieszne. I po co odrazu udajesz jakiegoś debila? Chyba, że nim jesteś. W takim razie sorry, bo wiesz, wyszedłeś na debila jak mało kto. A, i się zastanwiałem, czy takie gadanie o rodzicach (no chyba, że ty nazywasz swoich starymi. Ja do moich rodziców mam szacunek, jeśli u Ciebie coś jest nie tak, to Ich tak nazywaj) ma jakikolwiek sens? Tak samo mógłby powiedzieć coś o twojej Mamie lub Tacie, co DLA MNIE przyjemne by nie było.

"Debilizm, i tyle. Moje zdanie..."

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1468577)
O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO:(((

Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu?

Heheheh, ten temat dla mnie miał taki poziom zawsze, co w końcu ktoś inny poza mną ukazał :) A, i tak. Dostosowałęś się :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1468883)
3x@up

@up

"Żal -.-" Nie musi być śmieszny, aby ukazać poziom tego tematu, bo poziom już nawet nie jest śmieszny. Jest żałosny.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1469296)
@up

Nie za dużo ich? "Jasió bardzo hciał jeść, ale odhudzał się", "Owned, Ovned, Pwned, Ovn3d, nie wiesz co to literówka -.-"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapniak-zupa (Post 1459986)
żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)

Żal noobków? Dla Ciebie ktoś, kto ma swoje zdanie jest noobem? Prawie nikt w tym temacie nie dopuszcza do siebie jakiejkolwiek złej informacji o Mateuszu, jakby był on ich guru, czy nie wiadomo kim...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1468258)

Jak można być w szoku jak ktoś padł w grze komputerowej?

@topic

Ostatnie dwa dni Mateusz grał po 10h dziennie, prawdopodobnie, aby odrobić stracony poziom. Dzisiaj gra drugą godzinę. Ciekaw jestem, na której się skończy.

Elite-Faru 10-06-2007 18:15

lockhead --I bardzo dobrze,ze to Druid bedzie najlepszy na swiecie !! Koledzy mowili lepiej zrob rookslayera niz druida na mainie ,a ja zawsze wiezylem w druidow !! DRUID I PALL = MASTAH SORC I KNIGHT = SUX .
Wiekszosc z was ma weza w mozgu ... jak myslicie to waz sra ...

Powiem ci że teraz po upadecie będzie inaczej teraz bedzie drut cienko piszczał =) Knight wil be rox

Gelt 10-06-2007 18:18

Cytuj:

"Żal -.-" Nie musi być śmieszny, aby ukazać poziom tego tematu, bo poziom już nawet nie jest śmieszny. Jest żałosny.
I tu masz 100% rację. Co nie zmienia faktu, iż częściej nie literówki, lecz brak znajomości języka ojczystego można zaobserwować na tym forum...

@topic
Tak na serio, ciekawe kiedy mu się znudzi to expienie... Kiedys musi ;)

Bartholomew 20-06-2007 01:58

jakis typek robi tematy na serwach ze niby mdw za 300 lvl dostal ue...czy to prawda? ktos cosiwe na ten temat?

Posowacz 20-06-2007 14:17

jakis typek kiedys pisal ze mdw to jego kolega i opowiadal ze on gra sam po 400k/h nawet wbija....

14mln k expa to chyba jest jakis dowodzik ze niegra sam ;p B)

Gelt 20-06-2007 17:21

Napisze to drugi raz: Nie, to nie jest żaden dowód.

Szybki'lols 21-06-2007 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi (Post 1274831)
milego pgowania na nonpvp. zadne osiagniecie wiec w porownaniu z taifunem czy kimkolwiek pokroju eternala.

To sam wbij 338+ na non-pvp.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Posowacz (Post 1497807)
jakis typek kiedys pisal ze mdw to jego kolega i opowiadal ze on gra sam po 400k/h nawet wbija....

14mln k expa to chyba jest jakis dowodzik ze niegra sam ;p B)

Po prostu umie grać a nie stać pod dp i kwiczeć!! plx fri itans oneon!11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1497139)
jakis typek robi tematy na serwach ze niby mdw za 300 lvl dostal ue...czy to prawda? ktos cosiwe na ten temat?

n/c

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord tibalus (Post 1469587)
Padlo mu sie i tyle a wy zaraz wielka panika omg.Moze go kicklo :confused:

masskick :(

Matiziu 23-06-2007 17:40

MDW ma już 340 :P

Xowx 23-06-2007 21:09

http://img505.imageshack.us/img505/405/ukrainert8.jpg

Wiec Polak wcale nie ma największego lvl :D Hail Ukraine !

@ Down:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hunted.pl;
Przed kilkoma dniami popularny serwis prowadzący liczne statystyki graczy - www.erig.net - wprowadził nową opcję. Każdy z graczy znajdujących się w pierwszej 300 na swoim serwerze ma możliwość identyfikowania się ze swoim państwem, a co za tym idzie w rankingu top300 jego świata od tej pory będzie widoczna flaga kraju z którego pochodzi.

Oni sobie nie przywłaszczyli tylko gracz sam wybiera z którego państwa pochodzi.

emin3ms 23-06-2007 21:16

Tak. Przywłaszczyli sobie nie tylko MDW ale takze Dzitzy' ego bodajze 212vl posiada.

Posowacz 23-06-2007 23:15

pff..

Ludzie mowia ze Mdw jest frajerem dlatego ze gra na no pvp, ale chyba to jest jego wybur nie?? ..

Ktos tam za mojej pamieci powiedzial "pf wbic 300lvl na no pvp pikus"

zapewne siedzisz w dp 20lvl i patrzysz sie na noobow ;).. a tak naprawde chcialby byc taki jak on..

Gralem sam niedawno na ots..
Niedziwie sie na mdw ze to go wciaga. Bo ja np od tego ots molgbym niedodchodzic ;p

Mozecie mnie wyzywac co do tego posta, olewam was ;p;p;p...

@Mateusz Dragon Wielki: Gratuluje ci 340lvl, niestety po update bedzie ci ciezko, ale gl

p.s: wy naprawde mu zazdroscicie :S

BaxCrow 24-06-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Posowacz (Post 1506320)
pff..

Ludzie mowia ze Mdw jest frajerem dlatego ze gra na no pvp, ale chyba to jest jego wybur nie?? ..

Ktos tam za mojej pamieci powiedzial "pf wbic 300lvl na no pvp pikus"

zapewne siedzisz w dp 20lvl i patrzysz sie na noobow ;).. a tak naprawde chcialby byc taki jak on..

Gralem sam niedawno na ots..
Niedziwie sie na mdw ze to go wciaga. Bo ja np od tego ots molgbym niedodchodzic ;p

Mozecie mnie wyzywac co do tego posta, olewam was ;p;p;p...

@Mateusz Dragon Wielki: Gratuluje ci 340lvl, niestety po update bedzie ci ciezko, ale gl

p.s: wy naprawde mu zazdroscicie :S

Ja mu nie zazdroszcze, szczerze mówiąc mam to gdzieś czy wbije 350 lvl czy 1000 lvl dla mnie liczy się człowiek, a nie głupi chipek w Tibii. Nie twierdze też, że 300 lvl na NON-PvPto pikuś, tylko twierdze, że lvl jest nic nie wart gdy za jego plecami nie ma fajnego człowieka. On dla mnie mógłby mieć 30 lvl, ale jeśli jest fajnym człowiekiem to będę go bardziej podziwiał niż jakiegoś 300 ćwoka. To tyle. Cya

Bakuo 24-06-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xowx (Post 1506030)
Wiec Polak wcale nie ma największego lvl :D Hail Ukraine !

Ma, tylko sie nie przyznaje do Polski i wcale mu sie nie dziwie.

Gelt 24-06-2007 21:35

Tak samo jak Achon... Niedawno miał br, a teraz nie wiem :P

@Posowacz
Jednego u Ciebie nie rozumiem... Najpierw gadasz na MDW, iż sharuje itp., że ma obolałą dupe od siedzenia przed kompem... A teraz mu gratulujesz i bronisz...

Turilot 24-06-2007 22:23

Co do MDW to gratuluje mu tylko lvl w końcu jest najlepszy.

@Bicie lvl na no-pvp
Jeżeli jest to pikuś, łatwa rzecz itp. to dlaczego na harmonii jest zaledwie jeden 300+ lvl i tylko dziesięć osób przekroczyło 200 lvl ?

@ Czas jaki traci na gre.
Jego sprawa ile tego czasu ma wolnego, sceptycy mówią że nie ma normalnego życia, przyjaciół itp. Skąd wiecie takie rzeczy, chciałeś iść z nim na browar, a on ci odmówił bo gra w Tibie ?

@ Ukraina ?
Szkoda, że nie przyznaje się do Polski, ale trudno jego sprawa.

milibi 24-06-2007 22:49

@up
ciezko sie przyznac ze sie jest polakiem ;] jesli 90% to nooby i wiekszosc dobrych graczy na kazdym servie ma problemy wlasnei przez swoj narod

co do ilosci spedanego czasu przed kompem to mam mniejwiecej podobna ilosc godzin a wcale nieoznacza to ze niewidze nic po za tibia i niemam zycia prywatnego

Zaxevo 27-06-2007 21:51

Ja mu gratuluję, bo to sztuka wbijać tak szybko lvle siedząc tak "mało" przy komputerze. Niektórzy mają 2 razy więcej godzin online od niego i 10 razy wolniej biją level :)

Powiecie "expi na demcach to wiesz" - to ja mówię "ty sobie pójdź na coś takiego co na Twoim levelu odpowiada jego demcom i wbijaj tak szybko level".
Dla niego jeden demon to malutko expa.

Powodzenia :) Ciekawe czy po tym update Sero~ go dogoni, to się okaże ;D

Gelt 28-06-2007 00:44

Wiesz, tak nparwdę to nie jest aż tak wielka sztuka... Przy jego lvl-u hity wchodzą baaardzo duże, więc demce nie robią wrazenia na nim. Dla niego to jest po prostu zwyiły hunt...

Rasse 28-06-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1516211)
Wiesz, tak nparwdę to nie jest aż tak wielka sztuka... Przy jego lvl-u hity wchodzą baaardzo duże, więc demce nie robią wrazenia na nim. Dla niego to jest po prostu zwyiły hunt...

No to jest sprawa jasna, ale czy wzielas/wzieles pod uwage ze czym wiekszy level tym wiecej xp trzeba zdobyc zeby ten level uzyskac? Bo mnie sie wydaje, ze jednak nie.

@Erig.net
Nie wiem czy patrzyliscie na erig, ale osoby, ktore uzyskaly w dniu wczorajszym najwiecej xpa, to same EK, RP zadnego MS i ED w 100 osob:) Pwned. Czyzby odechcialo sie expic? :)

Mateusz Retired:baby: Seromontis w akcji 8o

Gelt 28-06-2007 18:27

To chyba proste na noobnon-pvp nie?X(

;) ;) ;)

Na poważnie, wcześniej to dopiero musiał spędzać sporo czasu przed kompem... A wtedy jakoś nikt nie mówił, że jest walnięty i ślęczy 24/7

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57.