![]() |
a Ty chyba przegrałeś ze swoim mózgiem. co do rare'ów to MDW wypowiadał się w wywiadzie, lecz do tej pory wiele się mogło zmienić. ; )
|
MDW średnio dziennie gra po 4 h a taki Seromontis (297lvl Knight) średnio po 10h to MDW jest nałogowiec?? Tylko ta różnica że MDW za 4h wbija tyle exp co Seromontis za 10h
|
kolega up ma świętą racje. jak ktoś nadal trajkocze o tym, że on gra 24/24 to jest albo debilem albo mu zazdrości lvla i tego, że coś tu osiągnął. radzę zapoznać się z tą stroną, a nie pieprzyć farmazony na lewo i prawo.
http://www.pskonejott.com/otc_displa...+Dragon+Wielki |
Cytuj:
A tak w ogóle to jestes zjebanym bezmózgiem i tyle |
Cytuj:
Cytuj:
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !! Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>> Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ? Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami... Zazrość i tyle, moje zdanie... |
żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)
|
Cytuj:
Zresztą wydaje mi się że jak Tripida który też najgorszy niejest;) zacznie go już naprawdę doganiać MDW (jaki skrót xD) weźmie się do roboty... może on teraz czeka na zimowy update?? Niema się co go czepiać... a co do tego ssa to daj daj :) z chęcią zobacze :D |
Cytuj:
|
Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon
wtf? |
Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]
|
O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO:(((
Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu? |
[*][*]Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon[*][*]
|
Mdw
MDW PADŁ PRAWDA !! CIEKAWE CZY PRZEZ TO ZE PADL NIE BEDZIE JUZ MU SIE CHCIALO EXPIC. JA MYŚLE ZE BEDZIE DALEJ EXPIŁ BO I TAK ON NIE GRA ZA DLUGO NA DZIEN NIE JEST JAKIMS NALOGOWCEM CO GRA 40h:p POPROSTU ON TO SPRUBUJE NADROBIC. NO ALE CO MY MOZEMY WIEDZIEC O TYM GOSCIU CZY BEDZIE EXPIL CZY NIE TO ON JUZ SAM ZADECYDUJE. A CO DO TRIPIDY TO ON MA 300 LEV. NO I CO Z TEGO JAK ON TEN LEV. TRZYMA DLUGO W MIEJSCU MOZE I MU SIE TRUDNIEJ EXPI ALE ZEBY DOGONIC MATEUSZA TO ON NAPRAWDE BEDZIE MUSIAL SIE WYSILIC CO NIE BEDZIE DOSTYC LATWE :) AHA I JESZCZE JEDNO TO CHYBA PRZESADA ZEBY SKAKAC Z OKNA BO MDW PADŁ FAKT STRACIL BARDZO WIELE EXPA ALE ZEBY SKAKAC Z OKNA Z TEGO POWODU TO PRZESADA :p:p POZDRO
|
3x@up
Żal -.-" Próbujesz być śmieszny?;/ @up Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?8o Padło mu się i wielka afera:P |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
OWNED! Wiesz co to jest: literówka?! |
@up
A ty wiesz co to jest opcja "edit"? Nawet tego nie poprawiłeś. -_-' @topic A tak na serio to się każdemu zdarza padnąć. A wy odrazu panikujecie, robicie afere itp. Za niedługo pewnie odrobi straty (może i w tym tygodniu). |
Padlo mu sie i tyle a wy zaraz wielka panika omg.Moze go kicklo :confused:
|
Cytuj:
|
@up
Ja cię zaręczam, że wiem.Nie rób zbędnego spamu, pisząc 5 słów i nie wnosząc nic do tematu.Zaręczam, że pan up nie wie co to jest wypowiedź na temat. --' @topic MDW odrobił już 2 lvl'e. |
Cytuj:
Lvl 16 może i ma, ale co z tego? Taka osoba może być bardziej doświadczona aniżeli Ty, co nie powinno być dla Ciebie śmieszne. I po co odrazu udajesz jakiegoś debila? Chyba, że nim jesteś. W takim razie sorry, bo wiesz, wyszedłeś na debila jak mało kto. A, i się zastanwiałem, czy takie gadanie o rodzicach (no chyba, że ty nazywasz swoich starymi. Ja do moich rodziców mam szacunek, jeśli u Ciebie coś jest nie tak, to Ich tak nazywaj) ma jakikolwiek sens? Tak samo mógłby powiedzieć coś o twojej Mamie lub Tacie, co DLA MNIE przyjemne by nie było. "Debilizm, i tyle. Moje zdanie..." Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak można być w szoku jak ktoś padł w grze komputerowej? @topic Ostatnie dwa dni Mateusz grał po 10h dziennie, prawdopodobnie, aby odrobić stracony poziom. Dzisiaj gra drugą godzinę. Ciekaw jestem, na której się skończy. |
lockhead --I bardzo dobrze,ze to Druid bedzie najlepszy na swiecie !! Koledzy mowili lepiej zrob rookslayera niz druida na mainie ,a ja zawsze wiezylem w druidow !! DRUID I PALL = MASTAH SORC I KNIGHT = SUX .
Wiekszosc z was ma weza w mozgu ... jak myslicie to waz sra ... Powiem ci że teraz po upadecie będzie inaczej teraz bedzie drut cienko piszczał =) Knight wil be rox |
Cytuj:
@topic Tak na serio, ciekawe kiedy mu się znudzi to expienie... Kiedys musi ;) |
jakis typek robi tematy na serwach ze niby mdw za 300 lvl dostal ue...czy to prawda? ktos cosiwe na ten temat?
|
jakis typek kiedys pisal ze mdw to jego kolega i opowiadal ze on gra sam po 400k/h nawet wbija....
14mln k expa to chyba jest jakis dowodzik ze niegra sam ;p B) |
Napisze to drugi raz: Nie, to nie jest żaden dowód.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
MDW ma już 340 :P
|
http://img505.imageshack.us/img505/405/ukrainert8.jpg
Wiec Polak wcale nie ma największego lvl :D Hail Ukraine ! @ Down: Cytuj:
|
Tak. Przywłaszczyli sobie nie tylko MDW ale takze Dzitzy' ego bodajze 212vl posiada.
|
pff..
Ludzie mowia ze Mdw jest frajerem dlatego ze gra na no pvp, ale chyba to jest jego wybur nie?? .. Ktos tam za mojej pamieci powiedzial "pf wbic 300lvl na no pvp pikus" zapewne siedzisz w dp 20lvl i patrzysz sie na noobow ;).. a tak naprawde chcialby byc taki jak on.. Gralem sam niedawno na ots.. Niedziwie sie na mdw ze to go wciaga. Bo ja np od tego ots molgbym niedodchodzic ;p Mozecie mnie wyzywac co do tego posta, olewam was ;p;p;p... @Mateusz Dragon Wielki: Gratuluje ci 340lvl, niestety po update bedzie ci ciezko, ale gl p.s: wy naprawde mu zazdroscicie :S |
Cytuj:
Ja mu nie zazdroszcze, szczerze mówiąc mam to gdzieś czy wbije 350 lvl czy 1000 lvl dla mnie liczy się człowiek, a nie głupi chipek w Tibii. Nie twierdze też, że 300 lvl na NON-PvPto pikuś, tylko twierdze, że lvl jest nic nie wart gdy za jego plecami nie ma fajnego człowieka. On dla mnie mógłby mieć 30 lvl, ale jeśli jest fajnym człowiekiem to będę go bardziej podziwiał niż jakiegoś 300 ćwoka. To tyle. Cya |
Cytuj:
|
Tak samo jak Achon... Niedawno miał br, a teraz nie wiem :P
@Posowacz Jednego u Ciebie nie rozumiem... Najpierw gadasz na MDW, iż sharuje itp., że ma obolałą dupe od siedzenia przed kompem... A teraz mu gratulujesz i bronisz... |
Co do MDW to gratuluje mu tylko lvl w końcu jest najlepszy.
@Bicie lvl na no-pvp Jeżeli jest to pikuś, łatwa rzecz itp. to dlaczego na harmonii jest zaledwie jeden 300+ lvl i tylko dziesięć osób przekroczyło 200 lvl ? @ Czas jaki traci na gre. Jego sprawa ile tego czasu ma wolnego, sceptycy mówią że nie ma normalnego życia, przyjaciół itp. Skąd wiecie takie rzeczy, chciałeś iść z nim na browar, a on ci odmówił bo gra w Tibie ? @ Ukraina ? Szkoda, że nie przyznaje się do Polski, ale trudno jego sprawa. |
@up
ciezko sie przyznac ze sie jest polakiem ;] jesli 90% to nooby i wiekszosc dobrych graczy na kazdym servie ma problemy wlasnei przez swoj narod co do ilosci spedanego czasu przed kompem to mam mniejwiecej podobna ilosc godzin a wcale nieoznacza to ze niewidze nic po za tibia i niemam zycia prywatnego |
Ja mu gratuluję, bo to sztuka wbijać tak szybko lvle siedząc tak "mało" przy komputerze. Niektórzy mają 2 razy więcej godzin online od niego i 10 razy wolniej biją level :)
Powiecie "expi na demcach to wiesz" - to ja mówię "ty sobie pójdź na coś takiego co na Twoim levelu odpowiada jego demcom i wbijaj tak szybko level". Dla niego jeden demon to malutko expa. Powodzenia :) Ciekawe czy po tym update Sero~ go dogoni, to się okaże ;D |
Wiesz, tak nparwdę to nie jest aż tak wielka sztuka... Przy jego lvl-u hity wchodzą baaardzo duże, więc demce nie robią wrazenia na nim. Dla niego to jest po prostu zwyiły hunt...
|
Cytuj:
@Erig.net Nie wiem czy patrzyliscie na erig, ale osoby, ktore uzyskaly w dniu wczorajszym najwiecej xpa, to same EK, RP zadnego MS i ED w 100 osob:) Pwned. Czyzby odechcialo sie expic? :) Mateusz Retired:baby: Seromontis w akcji 8o |
To chyba proste na noobnon-pvp nie?X(
;) ;) ;) Na poważnie, wcześniej to dopiero musiał spędzać sporo czasu przed kompem... A wtedy jakoś nikt nie mówił, że jest walnięty i ślęczy 24/7 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |